Mamici din Arad...???(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau fetelor!!
Vad ca m-ati dat disparuta...sunt aici, dar am nevoie de multa odihna pentru ca nu-mi mai pot reveni dupa sarbatori si nu am chef de nimic...abia daca m-am mai apropiat de net...am intrat intr-o melancolie urata (asa patesc in fiecare an)...toata ziua stau doar cu Raul si ma joc cu el...si daca el nu doarme eu nu ma mai pot apropia de calculator ca vine langa mine si intinde manutele ca vrea in brate...asa ca s-a dus domnia

Cristina, am vazut pozele, sunt dragute foc Alexandra si carina...s-au facut mari si frumoase!!! Cristina le sta mult mai bine acum cu paru mai lung (nu te-ai suparat, nu?)

Gabriela, iti inteleg decizia, rocium iti multumim ca te-ai gandit si la noi!! lui Julian si pentru tine!

Gabi, sa sti ca si Raul imi face de astea si am tot fost pe la controale cu el, ba l-am intrebat si pe Geanta daca nu are ceva ca tot tuseste si-si face greata...nu are nimic, mi-a zis ca probabil fiind asa de cald in casa sa i se usuce ceva mucozitati (nu te rade ca nu ma pricep la medicina) care il deranjeaza...deci Raul n-are nimic dar tuseste si-si face greata si e asa de vreo 2-3 saptamani [

Anto, bine ai revenit!! Cum a fost drumu?? A fost pe undeva zapada??

Alinushule ce mai face Dragos??? Eu tot des il pomenesc E o figura!! Nu-l uit cand i-a spus la Gabi " fi sanatoasa"

Olita?? Bravo voua!! Tudor e mai mare si poate reusiti sa scapati de scutec, dar la Diana eu cred ca mai aveti de exersat, dar oricum multe felicitari!! Eu nici macar olita nu am la Raul si nici nu-mi bat capu pana mai trece cateva luni bune...probabil si din comoditate, habar n-am

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau,ai aparut!
Ma bucur ca Raul e bine si nu-i bolnavior.
Stai sa vezi cand incepe Raul sa umble,gata cu domnia la calculator.

Gabi,cand tuseste Tudor,doar noaptea sau si ziua? Nu stiu cum se da siropul de ridiche neagra,eu zic ca poti sa-i dai Mucosolvan si dute cu el la pediatra mai bine,sa fii linistita.

Ma duc la culcare ca mor de somn ,nici nu-i de mirare la ora asta!!!!

P.S. Mi-am intins iar parul!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Deseara mergem la pediatra cu Tudor. azi dimineata avea febra 37.7. Nu tuseste foarte mult, dar are mucozitati si isi face greata. Si parca seamana putin cu tusea magareasca tusea lui. A inceput sa-i curga si nasucul. A fost si aseara putin caldut si a transpirat dar nu ca azi dimineata. Satmarean mi-a zis la telefon, sa-i dau Nurofen. I+a scazut repede temperatura.
Sunt tare necajita si nu am chef de nimic. Nu a mai avut febra niciodata. Si pe deasupra mai e si constipat. Nu a mai facut caca de 3 zile. Azi l-am pus pe olita si dupa multe chinuri a facut o cacareaza mica.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Pe unde umblati???
Vorbesc singura aici?
Am fost cu Tudor la Satmarean, si nu e asa grav. I-a prescris Nurofen, Ambroxol si unguent Wick vaporub. Are ceva viroza, a zis ca seamana mai mult cu un guturai. Se bucura ca nu a facut in decembrie. A zis ca atunci a circulat una mai urata. Si ea a fost 3 saptamani bolnava din cauza asta.
A crescut si Dr. satmarean tarifele:300.000 lei la cabinet si 500.000 lei la domiciliu. Eu nu pot sa inteleg cum cresc asa medicii astia tarifele, fara nici o baza reala.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna,
Gabi, multa sanatate lui Tudor.Bine ca s-a obisnuit cu sacul de dormit...
Anto, bine ai revenit si multa sanatate tie si lui Deni. Cind incepe scoala?
Clau, ce mai face Raul?
Dina, tu nu mai zici nimic?
Alinush, tu erai mi harnica cu scrisul...
am auzit ca la Arad e primavara...

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Ceau fetelor.Noi acum am ajuns acasa,am fost la un ION (de Sf.Ion) .
Gabi,bine ca nu e asa grav Tudor,multa sanatate si sa se faca bine cat mai repede.
Am auzit ca dr.Geanta are tariful 600.000 daca vine acasa (asa mi-a zis Clau),la cabinet nu stiu cat e ca nu ma fost de 1 an pe-acolo.

Cristina,la noi a fost o vreme super azi,chiar ca primavara. Totusi,e prea repede de primavara,ar trebui sa mai fie iarna un pic.Cineva zicea ca in februarie va fi zapada,nu stiu daca va fi asa.

Mai fetelor,da' restul pe unde umblati?????

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Iacata's si eu aici ...
Gabitza, bine ca a acceptat Tudor sacul de dormit. Cu Vladut nu am probleme doarme in sac de la 3 luni si nu ma stresez ca se dezveleste noaptea. Bine ca nu-i ceva grav la Tudor, de medicii astia ...
Alina, vad ca te chefuiesti de zor...
Clau, ce mai face Raul?
Cristina, dulci sunt fetitele tale. Parul scurt poate nu-i asa de aratos dar e mai practic!
Bine te-am regasit Anto!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Diana, tu ce parere ai de wick vaporub. Mi-a scris cineva pe Pm ca in Austria au fost interzise toate produsele wick pentru copii. Si pe deasupra pe prospect mai scrie " a nu se folosi la copii sub doi ani". Eu inteleg ca al meu arata de doi ani dar...

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Diana, tu ce parere ai de wick vaporub. Mi-a scris cineva pe Pm ca in Austria au fost interzise toate produsele wick pentru copii. Si pe deasupra pe prospect mai scrie " a nu se folosi la copii sub doi ani". Eu inteleg ca al meu arata de doi ani dar...

www.stoc-studio.ro/tudor

Gabi,iti raspund eu ce stiu in legatura cu acest Wick vaporub.Este wick baby balsam pentru bebelasi care s-a retras de pe piata ca s-au descoperit ceva efecte secundare.La noi a venit un medic reprezentant medical sa ne prezinte acest produs si dupa 2 saptamani a venit iar sa ne anunte ca s-a retras de pe piata din cauza a ceea ce ti-am scris.Deci,Wick vaporub e O.K.,Wick baby balsam s-a retras.
Parerea mea e ca poti sa=l faci pe Tudor si daca scrie ca nu se foloseste pana la 2 ani,are efect foarte bun,l-am folosit si eu la Dragos anul trecut.
Poate ne spune Diana mai multe,eu cam atat stiu.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,ce mai faceti?Eu sunt ok.Acuma am terminat de facut coarda cu mac si cu nuca(nu mi-a fost de ajuns de Craciun,m-au apucat poftele si mi-am facut din nou).
Am vorbit cu mami si a fost sa vada de vaccinurile mele,miine trebuie sa o sun sa vad daca a gasit pe cineva la circa sau nu.Diana,oricum mersi pt. ca mi-ai spus ce vaccinuri s-au facut in perioada aia,numai imi trebuie si anul in care le-am facut sa vada doctorul daca mai am anticorpi.
Gabi,insanatosire grabnica lui Tudor.
Acuma va las,ma mai preumblu un pic pe aici si ma duc sa fac nani.Va pup.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput