Mamici din Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor.
Tatiana, in primul rind sunt ff fericita ca Bia e ok. multa sanatate in cotinuare. iar cu socrella....hahahaha.....auzi, vorba Taniei, prea le pui la inima. daca mai spune ceva de "unde ai dormit" explica-i cum se spala cearsafurile in "era detergentilor"....auzi ce tupeu!!!! asa ca nu o mai baga in seam aatit si lasa ceva distanta intre voi...inclusiv cu telefoanele! multi pupici!
Mav...stai linistita si descarca-te aici....ca doar toate trecem prin asta din cind in cind. uite eu saptamina asta o am de disociat....si e tare bine, la mine merge ok regimul asta si dau de obicei cel putin 2,5kg jos. asa ca daca vrei il putem tine impreuna!
Tania, baba de tine....hai ca ai fost super coo cu tara soacrelor!asa le-ar trebui!
hehe, eu cred ca fac invers la intilneala...vin cu sotul si fara pitik, ne primiti?
eu in schimb is super nedormita, grasu e viezure...azi noapte l-au mincat rau gingiile si s-a tot trezit dupa suzi, asa ca nu prea am dormit. acusi ma tratez cu perfuzii cu cafea...si revin cind pot tine ochii 5 minute deschisi.
multi pupici tuturor!
Continuarea...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40095
gegea spune:
Neata, dragelor!
Vad ca discutati serios de intalneala de sambata...Mi-ar fi placut sa venim si noi, dar trebuie sa plecam la Timisoara. Poate data viitoare vom fi mai pe faza.
Le urez bafta la invatat fetelor care studiaza de zor, Sanzi si Crix!
Mav, imi pare rau ca te simti asa da naspa, dar ce sa-i faci...asta-i viata. Sper sa-ti revii cat mai repede!
Noi suntem ok, ieri am avut zi de curatenie si de gatit. Ma cam dor picioarele, nu rezist mult timp stand in picioare...
Puiutz de om se misca mult, e tare activ...
O zi buna si numai bine!
Geani&pui de om
caty spune:
Buna si de la noi.
Tania eu scriu mai putin pt ca nu prea am timp.La serviciu sunt f. ocupata. Ma cam si bate gandul sa-l schimb. Si acasa alte pb. Dar nu-i nimic cu Dinu si asat e perfect. Maine pleaca maica-mea la vaslui cu Delia si ramane Dinu cu tanti. Eu voi fi in concediu de maine pana marti ca sa o mai instruiesc pe femeia care va sta cu Dinu.
Asa ca daca va hotarati de intalnit sunati-ma si pe mine ca tare as vrea sa vin si sa va vad. Si sa-l vedeti si pe Dinu cel nazdravan.
Cornelia imi pare rau ca-ti urez cu asa intarziere"la multi ani!"dar sa stii ca e din toata inima si-ti doresc sa ti se indeplinesca toate dorintele care le ai.
Va doresc o zi buna.
caty
roxanaz spune:
gagici, am deschis capitol nou....haideti acolo ca sta s-a invechit....
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40095