Socru ...acru !
Ma surprinde cit de des sint poastate subiecte legate de soacre si ma intreb :oare toti socrii sint perfecti ?!
E deja un sablon cu "soacre rele" care se tot repeta la nesfirsit dar eu cred ca in aceeasi masura exista si "socrii rai",care amarasc zilele nurorilor (si de ce nu,ale ginerilor).
Socrul meu face parte din aceasta "specie" ; ramas vaduv ,si-a crescut copiii singur,cu greutatile de rigoare,desigur,dar i-a si "pilotat" la fiecare pas, chiar si atunci cind nu mai era cazul (recte,cind au devenit adulti).Am avut de suferit de pe urma lui si ma intreb daca ai vostri socri sint "perfecti".
Nu de alta,dar toata lumea aici se plinge doar de soacre !
Aprilie
Raspunsuri
lilach spune:
Socru???
Al meu e mai rau decit 10 soacre.
Ma birfeste tot timpul si spune ca sint o incapabila.
Nu vreau sa continuipentru ca numai ma enervez.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
MirelaV spune:
io pe al meu nu il cunosc! nici sotul nu l-a vazut de 12 ani. insa pe sotul soacra-mii il stiu si inca bine. n-am treaba cu el!
MirelaV
pupicei pe burticei
maggda spune:
Eu am un socru super!!!Daca ar fi si socrela tot asa...as innebuni de atata bine
Magda si Bianca 6 ani
vivian spune:
al meu ia mancat zilele soacrei, acum le mananca si pe ale fiilor lui,
eu am trecut de vremurile cand eram naiva si incercam sa i fiu pe plac pt ca am vazut ca nu se merita .
orice as face si oricum m as purta ...daca nu i dam bani, ne blestema si ne face in tot felul
mai nou a incercat sa l monteze pe sotul meu impotriva mea dar nu i a tinut, e f mincinos si intrigant.
are 71 de ani deci mult nu i mai ramane.
jijiji
Veronicai spune:
Fostul meu socru era condus in totalitate de cretina de nevasta sa.
Pe mine incerca mereu sa ma convinga ca e frumoasa viata la tara si munca la camp, si, ce bine ar fi sa imi las serviciul.
BLEAH ............. nu pot sa cred ca exista socrii cumsecade.
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=49972789
lulu77 spune:
Eu nu am socru ,nici nu l-am cunoscut ,Dumnezeu sa il ierte!Dar din auzite era un om super!
Madisor spune:
Eu am un socru cumsecade, placut, da' pe ce pune mana strica. Uneori am senzatzia ca aduce numai paguba
Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160
Anculina spune:
Ha ! Eu nu m-am bagat la subiectele astea pt. ca am romane de scris si : 1. va plictisesc;
2. macar sa public ceva pe bani !
Ha !
Acum, pe bune, sa incerc o descriere a socrului meu in cateva fraze doar :
Si-a parasit prima nevasta cand baietii lor aveau 9 si 11 ani. Sotul meu avea 9 ani. Si-a luat amanta de sotie. Amanta avea 18 ani si era deja insarcinata. S-au descurcat. Au facut o avere impresionanta. Aveau o vila super, masini fara numar si afaceri. De inselat toata lumea stia ca o oinsela, mai putin ea.Aveau impreuna o fata.O insela cu tot ce pica. Dar.... SURPRIZA ! Avea si o manta stabila !Era chiar sora ei !
Erau amanti de cand "surioara " avea in jur de 12 ani !
Baietii lui din prima casatorie mai erau primiti din cand in cand la "casa regala" dar erau tratati ca niste rude sarace, asa ca nu faceau prea multi purici pe acolo...
In cele din urma divorteaza si de a doua nevasta si... scenariul se repeta : isi ia amnta de nevasta ! Da ! Se castoreste cu sora nevestei ! Vine pe lume si bb ! Fetita lor e cu nici un an mai mare dact fetita mea si a sotului meu !
Dar... Credeati ca povestea se termina ?
Are din nou o amanta ! In jur de 20 de ani ! Sunt impreuna de cand avea vreo 17 ani !"Surioara " tine cu dintii de casnicia asta , dar nu stiu ce sanse mai are sa il tina langa ea si langa bb, pt ca il preseaza si amanta !
E cumva o boala psihica cu atractia asta nebuna pt. virgine ?
Asta a fost povestea pe scurt.
Relatia noastra cu el ? Pai.... nu e !
Stiti, a fost ocupat cu afacerile, cu femeile, nu a putut veni la cununie, la nunta, a avut probleme finaciare, nu ne-a putut ajuta la cumpararea casei, in schimb a trecut putin pe la botezul fetitei, dar era intr-o perioada " cam nasoala " si nu i-a dat nimik, tocmai ce-si cheltuise ultimii banuti pe cizmulitele amantei de 14.000.000 ! - cu cateva seri inainte !
Nu glumeam cand spuneam ca scriu un roman...
Agri spune:
Fetelor, am si eu unul de face cat 10 soacre si ce este cel mai rau este faptul ca locuim impreuna intr-un apartament. Nu mai zic de lipsa totala de intimitate, dar ne controleaza viata pas cu pas,pe langa cicaleala de zi cu zi(nu mancati, imbracativa ca e frig,da' de ce iesiti la terasa, e.t.c)nu ne da voie sa facem schimbari in casa.
Am tot vrut sa postez, dar in fiecare zi din ultimile 3 luni mi s-a mai intamplat cate un lucru rau si eram prea suparata sa postez.Tare mult as avea nevoie de sfaturile voastre, simt "ca o iau pe musetel",daca nu erau sarbatorile de iarna chiar plecam de acolo, ca nu mai pot sa-i spun "acasa". Si socrul meu l-a crescut pe sotul meu singur, dar avand in vedere ca fata de cumnata mea a grestit foarte mult(au lucrat afara si pe ea au crescut-o surorile mamei)acum crede ca asa ii arata dragostea lui lui fisu', dar nu isi da seama ca acum si fisu' este adult si ca ii strica casnicia.
Agri spune:
Ptr. Vivian.......asa am crezut si eu acum 6 ani (ca avea 71), nu te baza pe asta....
Aveam eu o vorba acum cativa ani in urma "ca o sa ma ingroape si pe mine" si se pare ca am avut dreptate.