Care spirit de Craciun????

Care spirit de Craciun???? | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

E una din cele mai frumoase perioade a anului,ca sa nu spun cea mai frumoasa!
Toti sintem sau incercam sa fim mai buni! Dragoste ar trebui sa ne inconjoare si neintelegerile,cel putin pentru citeva zile.sa fie lasate la o parte!
Dar nu toti sint la fel,unii nu se pot schimba,probabil!
Nu vreau sa va plictisesc cu povesti despre soacra mea,am facut-o de multe ori si multe poate cunoasteti despre faptul ca niciodata nu am fost "cea mai buna prietena a ei"!!!
Dar azi m-a facut sa ma simt din nou nedorita...nu stiu daca e corect semnalul pe care eu il primesc,dar asa cred!
Trebuia sa mergem la ei de Craciun,ca in fiecare an!
Problema,anul acesta e ca noi nu mai avem masina si nici un fel de mijloc de transport. Ei stau foarte deprte si ne trebuie cu metro si autobuze mai mult de 2 ore+ 2 copii+ bagaje,va inchipuiti ca nu e de mers!
Am zis cu Makis ca atunci cind termina serviciul,sa se duca la ei cu Motocicleta,singurul mijloc de transport,de fapt,pe care il avem,sa ia masina lor si sa vina acasa sa ne incarce si sa mergem la socrii.Apoi ne aducea din nou peste doua zile acasa,ducea masina inapoi,lua motocicleta si...no problem!
Dar soacra mea a refuzat aceasta idee,ca de ce nu venim cu un taxi,desi stie ca Yannis are rau de masina si daca in masina noastra nu e bai sa vomite,nu cred ca acelas lucru e in taxi,ca sa luam mijloace de ttransport...si diferite alte idei,numai sa nu ne dea masina!
Am hotarit sa nu ne ducem DELOC,a sunat-o acum 2 ore sa-i spuna ca daca nu ne da masina nu ne ducem si ia inchis telefonul!
Eu credeam ca va da 100 de telefoane,apoi ca sa ne spuna ca vom putea lua masina...dar LINISTE SI PACE!
Nici un telefon! Asa ca ma duc la cumparaturi si vom face Craciunul singuri,in FAMILIE in adevaraul sens al cuvintului! EU,SOTUL SI COPIII MEI!
Si daca ne suna,tot singuri il vom face,e deja tarziu!
Craciun fericit tuturor!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI si FOARTE NOI,04.dec.2004
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Draga Theodora,
Tocmai pentru ca este Craciunul, parerea mea este ca ar trebui sa cedati voi, ca si copii si sa luati taxiul si sa mergeti la ei.
Da..ai spus ca Yannis are rau de masina si e posibil sa vomite in taxi...dar ia la tine ce iti trebuie sa cureti in caz ca se intampla si oricum sa fiti cu familia e mai important decat ce o sa zica taximetristul de faptul ca un copil a vomat in masina lui. Astea sunt lucruri normale, frecvente.

Va dorim un Craciun Fericit alaturi de cei dragi !

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Craciunul se petrece in familie.. voi sunteti deja o familie... de ce nu...sa vina ei la voi:)... sau se poate si fara... dac ar fi soacra-mea aici eu as prefera fara:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

- puteati si voi lua un taxi si sa luati o punga ceva la voi in caz ca se intampla ceva.. dar acum..

- si la urma urmei ce inseamna familie?? si voi sunteti o familie (tu, sotul si copii) si puteti face Craciunul doar voi..

si nu va mai superati din cauza asta. e Craciunul..

Ględelig Jul!!! Craciun fericit!!!

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Am fost la Carefour si am facut cumparaturile,era o lume de nu stiam unde sa pun pasul si eu eram si cu un arut de gemeni!!!

Sa stiti,sau poate stiti,ca am pus de multe ori capul jos,am vrut si acum sa-l pun si inca vreau,dar e mai mult hotarirea sotului meu sa nu mergem,sint parinti lui si el stie mai bine cum sa-i trateze...eu cred ca trebuie sa mergem,vreau sa mergem,dar el e tare incapatinat si nu vrea sa se roage de ei,mai ales cind e vorba de copii,daca eram doar noi nu era o problema,el(si eu!!!) s-a suparat pt ca (virgula!) crede ca nu-i intereseaza sa vada macar copii,desi stiu ca nu e adevarat si ca sint topiti dupa ei...
Asa ca nu vreau sa am certuri cu sotul meu!
Si sa stiti ca inca nu au sunat,nu sa ne dea masina...dar asa sa dea un tel pt copii,sa mai discutam!
Stiu ca probabil gresim,dar nu ne vom duce!
Va fi un Craciun frumos si in 4 si daca vor,pot veni maine la noi!
Ei se pling intr-una ca sintem departe si nu pot veni! Ce sa mai spun de mama care nu i-a vazut niciodata si ar zbura ca sa-i poata vedea pe aia mici(si pe mine!!!)?
Va pup si va doresc Craciun fericit!
Nu cred ca voi mai intra pe net azi,dar o sa ma gindesc la prieteni ca voi!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI si FOARTE NOI,04.dec.2004
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_sonyei spune:

Imi pare rau de voi ca s-a intamplat asa... In fond Craciunul se sarbatoreste acasa cu familia oriunde ar fi ceea ce simti ca reprezinta "acasa" si cu toti cei care ii vrei in familia ta...
Sper ca sa va bucurati de aceasta sarbatoare si numai voi 4 la fel de bine cum v-ati fi bucurat in format extins - cu socrii si parintii tai...

SARBATORI FERICITE !!!

Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra (28 iulie 2004)
-------------------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

CE COPII FRUMOSI!Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!
Nu-ti mai fa atitea probleme,detaseaza-te,simte-te bine,suna-bine,nu suna-si mai bine!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Eu zic sa ii suni si sa ii invitzi tu pe ei la voi acasa si sa petrecetzi ca intr-o familie mare...
Daca nu vor sa vina nu itzi fa prob;eme, tu ai deja familia ta... si nu potzi obliga pe cineva sa petreaca un Craciun cu voi ...
Bucurate de copii, de sotz si multa sanatate si fericire...
Sarbatori fericite si multe realizari pt 2005

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput