Logat dar de fapt nelogat
Prietenea mea, nick gabrielaveres, de vreo saptamana se logheaza cu succes dar cand sa posteze apare ca e nelogata...eu i-am creat nick-ul pentru ca ea nu stia cum, am invatat-o sa foloseasca DC si acum cand a inceput sa-l indrageasca nu mai reuseste sa posteze!
Culmea e faptul ca azi, de fapt ieri, am intrat eu de acasa cu nick-ul ei si am reusit, am facut si o incercare de postare si am reusit, dar ea nu reuseste nicicum...precizez ca impreuna am sters cookies-urile si tot nimic...nu reuseste!
Daca cineva ne poate ajuta va rog tare mult!!!
CRACIUN FERICIT!!!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
Raspunsuri
MirelaV spune:
am patit si eu asa acum vreo 3 zile. zicea k m-am logat cu succes si cand dadaeam subiecte active, imi aparea pagina cu userul si parola. nu a vrut sub nici o forma in seara aia sa ma lase sa postez.
MirelaV
pupicei pe burticei
marius spune:
Intrebarea este are functia de "cookies" activata. E posibil sa nu fie atunci sunt efectele pe care le descrii tu. Verificati.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Claudelu spune:
Marius, eu tare ti-as multumi daca mi-ai spune si cum putem verifica chestia asta, ca nici una nu avem habar, iar al meu sot care ne-ar putea ajuta este aproape non stop la servici!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
marius spune:
Ce sistem de operare aveti? Windows? De care?
Marius Pernes
Claudelu spune:
Sistemul de operare cica e Windows XP...
Nici acum n-a reusti sa mai intre!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
Daisy spune:
si eu sunt exact in aceeasi situatie cam de vreo luna de zile. Ca sa postez acest raspuns a trebuit sa il salvez, sa ma loghez din nou si apoi sa il trimit repede. Cred ca este chestie de timop, nu ma lasa sa stau logata prea mult si daca vreau sa scriu un mesaj mai lung ma delogheaza automat. Ce as putea face si cum????
Daisy
Cea care spera
Claudelu spune:
Chiar nime nime nu poate sa ne ajute?? sau este o membra fara valoare si nu merita atentia noastra??? Intreb ca sa stiu daca mai are rost sa ma agit!
Claudia si Raul
marius spune:
Sus in meniu ai Tools, apoi Internet options apoi Privacy si apoi trebuie sa pui la settings la medium e suficient pt a admite inregistrarea fisierelor temporare de tip cookies si apoi apesi OK si gata.
Marius Pernes
Daisy spune:
Marius,
La mine era la Medium... :((
Si uite, chiar acum, cand sa trimit raspunsul acesta, m-a trimis inapoi ca cica nu as fi logata! dar eu de fapt m-am logat
Asa ca am copiat raspunsul (deja m-am invatat minte!) si m+am logat din nou, dar nu e deloc facil...
Daisy
Cea care spera