Cel mai bun prieten al femeii...ALCOOLUL?
Prima amintire a vietii mele(probabil 2 ani)este cand cu bucuria copilului ce face o surpriza parintilor,l-am luat de mana pe tata si tragandu-l dupa mine pana la soba de teracota,am deschis usa acesteia privindu-i fata care in loc sa fie bucuroasa s-a lungit brusc.Descoperise ca soba este plina cu sticle de coniac.Goale.Am crescut,m-am insurat si-am descoperit cu groaza ca sotia ce-o iubeam avea momente in care-si dubla personalitatea sub influenta bauturii.O boala crunta ne-a despartit definitiv.Cu ceva vreme in urma am cunoscut o femeie care-am considerat ca merita sa traiesti din nou etc....Pana cand am gasit-o in casa ei plina de vanatai..cica s-a lovit de tocul usii la baie.A urmat o perioada in care i-am dat cheile casei..pentru ca in final s-a gasesc beata moarta (cred ca era in coma alcoolica).Voi ce credeti Oare alcoolul a devenit prietenul cel mai bun al femeilor?Cum poate fi indepartat?
Raspunsuri
valentinag spune:
Asta se vrea o replica la chestia cu barbatii ramani sunt betivi cred.
Sarbatori fericite!
Valentina
Emirac40 spune:
Asta se vrea o replica la chestia cu barbatii romani sunt betivi cred.
Sarbatori fericite/Valentina
Nu cred ca este replica la nu stiu ce...Pur si simplu este o intamplare de viata.Am inceput sa-mi pun intrebari incuietoare:Oare sunt predispus sa intalnesc numai acest gen?Sau ceva,stiti voi ce ,inconstient legat de copilarie ma leaga de ele?
melina34 spune:
eu n-as fi chiar atit de dura cu raspunsul; eu cred k o femeie care incepe sa bea..are probleme; in egala masura, un barbat devenit alcoolic o face tot din cauza unor probleme; si unii si ceilalti nu fac fatza si atunci prefera o consolare de moment; e adevarat, dk esti tare rezisti, daca esti slab... te fura!
depinde foarte mult si cit ajutor moral si nu numai, i se acorda celui care se confrunta cu acest viciu.
ai incercat sa discuti, sa afli despre ce e vorba, ce anume determina un astfel de comprtament?
M.
buli spune:
eu cunosc muuulte femei care nu au aceasta problema.
si foarte putine care o au.
so ...
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
danna2002 spune:
cu siguranta NU dar cum spuneau si alte fete ..aici..TREBUIE CAUTAT motivul adica fondul problemei...nu cred ca ajungi sa cautzi refulari in sticle decat daca sunt ceva probleme...deci decat sa capitulam in fatza acestul flagel care ii loveste pe cei dragi noua mai bine incercam sa le fim alaturi si POATE cu greu ..cu momente de sincopa..cu noptzi nedormite si innecate in lacrimi vom reushi...SA NU UIT IMPORTANT este sa ne rugam ca CEL DE SUS sa ii indrepte pe cei sau cele de langa noi sa nu mai BEA..SI CRED CU TARIE CA exista vindecare....CRED CU TARIE ASTA PENTRU CA REFUZ SA IMI IMAGINEZ CA MAMA MEA SUFERE de o boala incurabila=alcoolism.
danna2002
Rufus spune:
Era normal ca doamnele sa nu guste intrebarea din finalul subiectului, sa o considere o replica acida. Nu am avut vreodata o cunostiinta apropiata betiva, daramite o relatie. Vad acum ca a fost chestie de noroc, chiar daca nu intalnesti femei bete la tot pasul. Femeia este totusi om (inciuda faptului ca barbatii o vor zeita) si deci este supusa oricarei greseli. Este o pura (si nasoala) insiruire de ghinioane!
Emirac40 spune:
Pai am incercat ceva,atunci cand am gasit-o prima oara,i-am explicat ca tin la ea,ca o inteleg si ca impreuna vom depasi etc.etc. dar cred ca-i boala veche.Atunci cand ajungand mai devreme acasa am vazut-o repezindu-se sa ascunda o sticla am crezut ca mor dar am discutat cu ea iar in momentul cand am atacat subiectul franc,pur si simplu n-a dat nici un raspuns si nici o varianta.Da,poate chiar am pus mult suflet in relatia asta.
melina34 spune:
banuiesc din raspunsul tau ca ai aflat cauza atunci cind ai discutat, dupa care, ce ai facut? ai cerut cumva ajutor de specialitate? ai convins-o sa te urmeze la un cabinet, i-ai fost alaturi in incercarea de a o salva?
te intreb pt k din ceea ce ai povestit rezulta k tu erai cel lucid deci ea avea nevoie sa fie indrumata.
M.
louisea spune:
ca sa-ti raspund la intrebarea din titlu.. nu cred ca alcoolul a devenit cel mai bun prieten al femeii.. (al meu de ex. e prietenul meu )
depinde de fiecare cum decide sa faca fata unor probleme aparute.. unii recurg la alcool, altii prefera sa le "vina de hac"
oricum alcolismul e o boala greu de tratat dar nu imposibil.. depinde de tine sa o ajuti pt ca cei dependenti mai rar se gandesc sa se lase sau ce consecinte are pt ei si pt cei din jur.. totul e sa se lase ajutata si apoi depinde si de tine (in cea mai mare parte)
Ględelig Jul!!! Craciun fericit!!!
------------------------
poze noi cu Bandit
zepellina spune:
Nu cunosc nici eu femei care beau, cu exceptia unei rude indepartate, mai batrana.Am avut o adevarata aventura pt ca am ajuns intamplator in acel oras mic, am apelat la ea, era beata ai a cazut pe linia ferata, si-a spart ochelarii, era plina de sange. Parca ma gandesc la un film, era si intuneric si nu stiam unde sa o ducem (eram cu sora mea). Pana la urma ne-am descurcat dar chiar daca nu bea o perioada, nu poate renunta definitiv.
Parerea mea este ca sunt ft multe femei care nu beau deloc sau hai sa spunem la o petrecere, dar nu sa ajunga in coma.
Mult noroc.
zepelina