pudoare in fata mamei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

- io zic ca si fetele ca una e cand esti bolnav si te ingrijeste sau stiu eu te ajuta la spalat... bla bla.. aici deja se schimba situatia..
sunt multi care au parintii bolnavi si ii ajuta la toaleta intima sau invers, parintii pe copii..

- dar sa defilezi asa prin casa de ex la parinti dezbracat, fara nici o jena cred ca e prea mult.. dar bineinteles depinde de fiecare..

parerea mea

Ględelig Jul!!! Craciun fericit!!!

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

multumesc mult pt raspunsuri

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Si mie mi s-a intamplat chestia asta cu fostul meu sot si m-am simtit foarte nasol.
Eu cred ca, de la o varsta, cand deja ne putem numi oameni in toata firea, ar trebui sa existe putin pudism. Eu nu sunt de acord sa apari dezbracat in fata parintilor pt ca nu mai aratam ca pe vremea cand ei ne spalau la poponet.
Dar............ fiecare cu opinia lui.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

Cred ca tine de personalitate (si de educatie). Eu nu am mai lasat-o pe mama sa ma vada gol de la 7 ani, atunci i-am interzis sa mai vina peste mine la baie. Si pe sotia mea o tot "bombhanesc" ca se imbraca de fata cu fetita noastra de 4 ani, ceea ce eu nu fac.

Sigur ca in caz de boala la pat lucrurile se schimba, desi mie unuia mi-ar fi foarte greu...

1

Life is full of surprises, eat your dessert first!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Totul depinde ...de varsta ,de educatie ,de obisnuinta!
Dar una este la boala....atunci nu cred ca mai este bine venita pudoarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Atata vreme cat exista un echilibru, nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme...

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput