Help!Ma dor sanii!

Help!Ma dor sanii! | Autor: Mia.

Link direct la acest mesaj

De acum 1 an si jumatate iau anticonceptionale,cu precadere Diane(a fost o perioada de citeva luni in care am luat Triregol)..
Am intrerupt Dianele acum 2 saptamini si ma dor sanii de innebunesc...Nu mi s-a mai intimplat asa ca sint ingrijorata pt ca nu sint obisnuita cu aceste simptome..

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Si eu am avut aceleasi simptome dupa si in timpul unui tratament cu Diane acum 4-5 ani.La investigatii, nivelul de prolactina era de 4 pana la 10 ori mai mare decat cel normal (analize repetate la cateva luni), ceea ce a determinat medicul sa-mi interzica tratamentul cu Diane.
Nu acuza contraceptivele in general sau Dianele, eu am luat ani in sir si nu am avut reactii adverse. A fost o simpla dereglare atunci a organismului care s-a echilibrat de la sine (acum am prolactina la valori normale)
La 4 ani de la acel episod in care sinii mei erai "pietroaie" si ma dureau la fiecare atingere, am reluat tratamentul cu Diane fara sa mai am probleme cu sanii.
Incearca sa vezi un edocrinolog care sa-ti prescrie un set de analize hormonale.Adeseaori, organismul reactioneaza diferit in anumite perioade (stres, etc) fara sa poti acuza Dianele de o cauzalitate absoluta in aceste dureri (exista si alte contraceptive, Logest) indicate pentru persoanele sensibile la o hiper-prolactina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ciudat! Ca sa vezi cat de mult tin chestiile astea de fiecare organism in parte!
Eu am inceput sa iau anticonceptionale cu Diane acum 5 ani si am luat vreo doi ani (la indicatia medicului) si am fost super bine. Eu aveam inainte de asta dureri de sani, dar in perioada tratamentului am fost super OK. Pe urma am schimbat anticonceptionalele de 3 ori (tot la indicatia medicului, dar de fiecare data durerile de sani au fost prezente!
Nu stiu ce sfat sa-ti dau decat sa mergi la un control...Mie ultima data mi s-a recomandat Novinette tocmai pentru ca avem dureri de sani, iar aceste pilule au un continut de estrogen mai scazut (asa am inteles, cel putin).

Multa sanatate si un final de an extraordinar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xyz spune:

Eu iti recomand sa mergi sa faci o mamografie sau un ecograf. Numai asa poti sti sigur ce problema ai.

Mergi la inceput