Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Zeeva spune:
Sa va dea Domnul tot ce doriti! Bucuria Craciunului sa va fie deplina. Anul care vine sa va fie rodnic. Sa ne fie copilasii sanatosi si voiosi.
Z.
Maia 1 anisor
Miruna 5 anisori
ver@ spune:
Ce zi minunata de CRACIUN.La Bucuresti e un soare cu "dintzi" dar e superb.Pe Vladutz l-am trimis cu tata la biserica si cum era normal am intrat putzin sa vad ce m-ai face-ti.Acum o sa ne pregatim sa mergem la nasii lui Vladutz.Ne-a invitat la
Gata.Vladutz s-a "plictisit" de brad.Adik nu m-ai ia globurile din el.Dar pot spune ca l-am impodobit de 2 ori.El le lua,eu le puneam la loc.
Aseara s-a culcat la 23:15 dupa cum am si estimat,dar tot la 8:00 s-a trezit Oare nu ii m-ai era mei si lui somn,ca mieeeee
Ileana,off,otita masii,tocmai acum?Dar cum asa?Sa se faca repede bine.Sper ca nu a fost marait rau.
la toata lumea.
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
adameasca spune:
'neatza!
Ce v-a adus Moshu'?
Luca e mai bine, a mai facut febra doar juma de noapte, apoi numai putin, cam 37.3-4. A cam plans azi noapte, dar acum e ok. Cred ca mai rau il doare gatul decat urechea. Da' macar azi a mancat binisor.
Va dorim pofta buna si o zi frumoasa!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
vikinga spune:
CRACIUN FERICIT!!!Va doresc voua, puiutilor, sotilor, mamelor soacrelor...si la toti ca sfintele sarbatori sa va aduca numai bucurii si pace sufleteasca!Aici Craciunul se serbeaza in seara de 24 spre 25, asa ca aseara am avut cina numai eu cu sotzu asistati de Aldito care a rezistat pina pe la 10.30 seara. A mincat sotzu racitura pt prima data si tare i-a placut! Eu miine am sa fac ouale umplute si tochitura ca m-am gindit ca ar fi fost mult prea multa mincare pt noi doi. Asa ca ne-am facut de cap cu racitura, sarmale, salata de beouf si miel macerat in vin la cuptor si cartofi cu rosmanin.Noi am facut un bardut mic si l-am pus jos, ca dupa vreo masa l-ar fi agatat si am zis ca daca e sa-l darime macar sa fie de la mica inaltime. N-as putea spune ca i-a dat prea mare importanta, doar cind se juca cu una din jucariile primite care e cu niste bile impinse de aer afara, ei cind isi pierdea bilele venea la pom se ia globuri. A primit o groaza de jucarii, catel de plus si un sac termoizolant si calduros pt carut. E tare bun si e de buna calitate, noroc de nana lui din Hamburg ca aici nu as fi gasit. Si pot sa-l scot la plimbare in sacul ala si nu trebuie imbracat gros cu dres si pantaloni grosi, numa o pereche de blugi sunt deajuns. E mai usor pt mine si mai lejer pt el daca mergem pe undeva. Stiti si voi cum e cu imbractul dezbracatulApoi dupa cina au venit citiva prieteni de ai nostri asa la un pahar de vin rosu si la o muzica in surdina.Citesc la voi de colindatori de petarde si mi se face un dor...! Am si eu doar o caseta cu Hrusca da n-are asa farmec aici. Noi stim sa petrecem mai frumos Craciunul, asta sigur! Plus ca gisca lor cu varza dulce(cu mar)n-as putea sa o inghit de Craciun, tot mai bune sunt mincarurile noastre!Sotzului i-am facut o frumoasa surpriza cu un tricou cu poza mare a lui Aldo rizind si scris TI AMO PAPA, a lesinat tacsu de placere, i-am mai luat un joc cu stapinul inelelor si o pereche de manusi asa de ocazie de la Lagerfield, o frumusete!va pup fetelor si petrecere frumoasa in continuare!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi
uki spune:
CRACIUN FERICIT! TUTUROR MAMICILOR
abia acum am timp putin sa scriu si am venit sa va uram din suflet numai bucurii si sa dea Domnul ca puiutii nostri dragi sa ne aduca fericire si sa simtim din nou copilaria langa ei... eu asta simt desi Maria habar n-are de ce se intampla in jur, doar ca e forfota mai mult ca de obicei.
Si noi ne-am culcat tarziu aseara, am facut brad ca sa aibe mOsu' unde sa se sprijine cand aduce daruri...hi hi-ca e batranel.
Maria a primit de la prieteni multe dulciuri pe care mami le va manca cu maaaare placere. Sau... mai bine le dau lui tati!
O seara minunata va dorim si SARBATORI FERICITE.
In caz ca plecam(la socrii in Moldova) ma voi gandi la voi mamici si de Revelion cand Maria face 1 an si voi bea un vin fiert cu scortisoara... asa ca va pupam dulce
GABRIELA SI MARIUCA (31 DEC 2003)
super mami spune:
LA MULTI ANI!
Craciun fericit, multa sanatate si numai bucurii. Sa va aduca Mosul tot ce va doriti.Noi avem un Craciun in familie, si e asa de bine....
Isa a primit multe jucarii si a fost asa de fericita cand a vazut bradutul si cadourile. I-am facut poze si o sa vi le arat.
E tare cuminte, nici nu s-a atins de brad. Rade la toti Mosii si e incantata cand primeste cadoute pe strada de la ei.Mi-e asa de ciuda ca nu pot sa va povestesc ce am mai facut, dar sa stiti ca ma straduiesc tare, tare sa am un piculet de timp.
Azi am dormit, pt prima data in ultimii cinci ani ,la pranz asa ca poate reusesc sa stau in seara asta.Va pupacim si sa aveti o seara minunata alaturi de cei dragi.Alexandra si Isabel
onutza spune:
Craciun fericit dragelor si voua si familiilor voastre!
V-am pregtit o felicitare virtuala tuturor:
http://www.yahoo.americangreetings.com/view.pd?i=109600005&m=1300&rr=y&source=yahoo999
Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si multa fericire!
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
ver@ spune:
Ho,ho,ho
Am venit de la nasici.Lui Vladutz i-au luat o masinutza decapotabila care merge singura si canta si cand se inchide (capota),cand se deschide.Si o pereche de blugi,sa se asorteze cu decapotabila
Dar el era interesat de globul pamantesc (geografic) pe care il juca ccc ca pe minge
La intoarcere a adormit in taxiu (18:30-20:15 si acum e treaz.Iar se culca la 23:00 si se trezeste devreme
Onutza,multumim de felicitare
Uki,LA MULTI ANI MARIEI pt. 31 dec.,de pe acum.Sa va traiasca si sa va bucuratzi de ea.
Vikinga,frumos cadoul lui tati.Sa ne pui poze neaparat.Baiat cuminte Aldo.Auzi, sa nu se atinga el de brad
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
allya spune:
CRACIUN FERICIT!
noi am sarbatorit Craciunul la niste prieteni romani (unde au avut mancare si prajituri bineinteles), sotul meu a gatit niste salata de boef pt acasa si friptura de porc (costite) la cuptor, marinata cu rozmarin, busuioc, coriandru, piper, paprika, mustar boabe si un pic de curry.
Deci eu de data asta nu am gatit, insa am curatat de m-am indoit..., am spalat tot, pana in cel mai mic detaliu, am aspirat canapeaua, am curatat mocheta cu steam vacuum si am aranjat totul si in dulapuri si in sertare, adica am aruncat tot ce e in plus, inclusiv hartoage vechi (eu fac ordine cam odata pe saptamana, insa organizarea mai mare am facut-o acum).
Bradutul nu l-am impodobit pt ca e de fibra optica si ca sa nu existe vreo problema cu Alex. Am facut un aranjament cu globulete undeva unde nu ajunge copilul.
Alex s-a distrat de minune de Craciun a fost tare cuminte si vesel si cred ca i-a placut ca a fost in centrul atentiei. E clar ca orice bradut la el ii TUTU. Si cand mergem cu masina si vede vreun pom zice tutu si daca mergem undeva il arata cu degetul si ii zice tutu! nu vrea sa invete sa-i zica corect pe nici o limba, il cheama pur si simplu tutu si noi oameni fara minte am ajuns sa-l chemam la fel. Ii nostim ca el personalizeaza cumva bradutii si cred ca ii considera pe acelasi nivel cu pisicile si cateii.
va pupic,
super mami spune:
Am intrat sa va zic ca am pus si eu poze la albumul de 11 luni.
O sa pun zilele astea si pozele cu Mosul si cele de la ziua ei.
Nu pot sa mai stau ca trege de hainele mele sa ma joc cu ea.
Pupici
Alexandra si Isabelhttp://community.webshots.com/user/isabel_23