Ma scuzati fetele ca ma bag si eu, dar chiar vreau sa stiu sigur, pt ca am primit raspunsuri contardictorii:
Deci, am luat analizele altcuiva, la CMV, IgG este pozitiv - 225,6 si IgM negativ. Mi s-a spus ca IgG e cam mare, si pt ca am vazut ca ati scris despre asta, pls luminati-ma!!!Diana, IgG e mare, asta inseamna o reactivare a virusului (pt ca prietena mea a pierdut o sarcina acum 2 luni), sau e bine, are anticorpi???
Stie cineva un tratament homeo (naturist) de crestere a imunitatii in acest caz????
Pupici,
Gio si Taisia
Este importanta cresterea titrului de anticorpi in timp scurt (cateva saptamani) si in mod semnificativ, deci doar prin compararea a doua valori consecutive se poate aprecia daca e vorba de infectie acuta sau reactivare. In infectia acuta sigur se pozitiveaza si IgM.
Se prea poate sa fi facut infectie acuta in timpul sarcinii si in doua luni IgM s-au negativat iar IgG a ramas crescut. Poate daca repeta analiza peste cateva saptamani IgG scade si atunci cu mare probabilitate a fost primoinfectia.
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 6 luni
Va rog sa ma ajutati.ce inseamna toxoplasma-Ig G 6.4pozitiv si toxoplasma Ig M0.169 negativ. Daca se confirma ca sunt insarcinata e ok sa pastrez sarcina. se poate face tratament in timpul sarcinii?
Missaura vezi ca s-a discutat recent exact despre asta la Clinica virtuala, parca toxoplasma si sarcina se chema.
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 6 luni