FIV 27
Raspunsuri - Pagina 9
nounou spune:
Denisa, nu te lasa doborata! Fiecare zi care trece te aduce mai aproape de implinirea visului! Dumnezeu e acolo, trebuie sa crezi ca va va proteja, pe tine si pe bebe din burtik, roaga-te neincetat!
Si tine legatura cu doctora ta, sa poti fi in fiecare clipa pregatita pentru cea mai buna reactie, cea mai buna masura ..
si nu te mai stresa, incearca sa te relaxezi, iti vei mari sansele astfel!
LUPTA, DENISA! NOI TOATE SUNTEM ALATURI DE TINE!
thea_m spune:
Draga Denisa
pentru tine. Trebuie sa iti pastrezi speranta ca vei ajunge sa iti tii minunea in brate. Cred ca iti este greu, dar noi suntem alaturi de tine.

Teodora
luli spune:
La multi ani pe anul 2005 la toate fetele curajoase si stoice.
Nu am ai scris de multisor pentru ca am fost in concediu si acasa nu a avut cine sa se ocupe sa ne reconectam la internet; am avut la Conex si nu mai merge iar sotul meu vine numai la ore mari (dupa 20,00).
Deni - tu nu te mai panica chiar asa. Diareea mai vine si din ceea ce mananci, draguta. Pai daca bei lapte si mananci fructe si apoi iaurt sau mai stiu eu ce... vrei sa fii constipata?
Las-o in colo de treaba. Vezi partea plina a paharului - mai bine asa decat
. Eu ca sa nu fiu
- sincer le mai si combin...![]()
Asa ca sus fruntea si ai grija de bb.
Luli
Viitoare mamica.
Kariris spune:
Denisa, capul sus, pieptul inainte si lasa gandurile negre!
Gandeste-te ca Dumnezeu te-a ajutat sa ai acest copil in burtica si ca nu te va lasa sa-l pierzi!
GANDESTE POZITIV! Nici nu-ti imaginezi cat de mult conteaza!
Ma rog pentru tine.
Laura.
nicole74 spune:
Denisa ma rog pentru tine.
Trebuie sa fiti bine. Ai grija de voi si stai cat mai mult linistita.
Kariris spune:
Fetelor da ce-i cu chiulul asta?
Unde ati disparut? Sa nu-mi spuneti ca nu mai avem ce dezbate pe subiect!
Mai dati si voi cate un semn mic de tot sa stiu ca existati...ca eu acum in perioada asta "de carantina" in care sunt am impresia ca minutele trec precum anii!
Abia astept sa vina odata maine la ora 11 sa-mi iau frumusetea de rezultat de la Cantacuzino!
Apropos! penultima data cand am fost sa dau sange pentru aceasta analiza greu de elucidat de parca ar fi vreo boala noua sau extraterestra (sifilis) ma intreaba foarte finut asistenta "Vi se face rau cand vi se ia sange?" la care i-am raspuns tot finut " nu, mie mi se face rau cand vad rezultatele" ![]()
Ce naiba...m-am obisnuit.. si mai fac si eu haz de necaz!
shylili spune:
laura cred ca doar umorul te-a tinut pe picioare perioada asta: eu in locul tau cred ca ma infigeam la carotida lor de mult; in fine, iti tin pumnii pentru maine, sa iasa bine
denisa, suntem langa tine, trebuie sa fie bine, nu fii descurajata-ce daca te-ai deranjat la burta-mama asa a fost toata sarcina si a avut sangerari pana in luna a saptea si uite-pana la 26 de ani nu am fost bolnava deloc-nu cred ca problemele de trompite se datoreaza unei sarcini dificile...te pup si am rog sa-ti fie bebele puternic si sanatos
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
Tia spune:
quote:
Initial creeata de musete
Aveti idee, fetelor, care ati trecut prin aceasta experienta, daka se poate face FIV , fara anestezie totala? Desi, am inteles, tot de la voi, bineinteles, ca este de scurta durata, am o anumita reticenta fata de anesteziile totale si,le-as prefera, pe cele partiale.
Aveti idee despre o asemenea posibilitate?
Pupici, Musete
quote:
Originally posted by lachione
Nu poate sa-ti faca partiala pentru ca ar insemna rahi-anestezie si nu se practica in fiv.
Stai linistita ca nu e ca anestezia generala pentru o interventie chirurgicala obisnuita, este mult mai usoara, este practic ca un sedativ mai puternic si poti discuta cu anestezistul sa-i spui despre temerile tale iar el va alege anestezia care nu-ti va face rau.
Pentru ca jumatate din rol il are anestezistul, nu?
quote:
Originally posted by musete
Am ineles. Mi-ai raspuns implicit la intrebarea mea anteriora, de la celalalt subiect postat. Deci, ai facut FIV. Este adevarat ca dureaza anestezia aprox 20 minute? Doare? Cat dureaza toata procedura? se fac multe analize in prealabil? Eu, am facut zeci, pana acum, dar nu ptr.
fiv.
Mii de pupici, Musete
quote:
Originally posted by lachione
Scumpa de tine! Nu n-am facut fiv dar am studiat cativa ani subiectul fiv din toate punctele de vedere. Stiu ca se face acea anestezie doar la punctia pentru extragerea foliculilor, operatie care dureaza cam 20 min. iar la transferul de embrioni nu se mai face nici un fel de anestezie pentru ca dureaza f. putin si nu doare deloc.
Se fac niste analize hormonale care iti mananca cam o luna timp (ziua a 3-a, a 14-a si a 21-a de la menstruatie) in care poti face si restul analizelor, care nu sunt foarte multe, dar suficiente + spermograma, electrocardiograma, spirometrie (probe respiratorii) si... cam atat.
Sanatate multa si mult noroc, Musete.
anis spune:
Denisa, sa nu disperi si sa nu iti pierzi speranta nicodata..daca tu lupti va lupta si micutul.Trebuie sa ai incredere in Dumnezeu si sa il rogi pe bebe in fiecare seara sa ramana la mami lui. Asa sa te ajute Dumnezeu!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."