Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 2
crissu spune:
Cloreta nu am animale in casa. Eu stau la curte si am un catelus dar el sta cuminte afara in cotetul lui si de cand am ramas insarcinata nici macar nu am mai pus mana pe el. Grupa sanguina,Rh-ul,hematograma deja le-am facut dar tot cu banuti. Oricum sarut-mana de informatii......asta e, se incurajaza mult de tot natalitatea in Romania, tara asta plai cu flori.
Sperantza am 23 de ani si nu stau in Titan stau in Afumati undeva aproape de Bucuresti la vreo 15 km in afara Bucurestiului. Nasc la Universitar cu domnul dr. Radoi.
Bine bine te cred cu saptamanile ![]()
![]()
![]()
Criss si 
Mickyyy spune:
crissu, n-am avut internet pana mai devreme.
Analizele alea costa o gramada de bani (eu le-am facut la centrul Romar si m-au costat 3,2 milioane, asta in conditiile in care tot ce se putea face gratuit am facut si am sarit si peste 2 analize din lista pentru ca cei de la Romar nu le faceau si mi-a fost lene sa mai merg in alta parte sa le fac, presupun ca sunt aceleasi analize ca in general doctorii au un set clasic de analize care-l dau la toata lumea).
Daca vrei sa faci analizele la spitalul Municipal n-ai nevoie de internare. La mine recoltatul probelor a durat maxim o ora, cu tot cu asteptat (in cateva minute iti ia sangele si in alte 5-10 minute iti fac si restul analizelor pe parte de ginecologie- secretii, culturi de col, papanicolau, etc.) Insa nu ti le vor face nici ei gratis acolo. Singurul care iti poate da gratuitate la anumite analize e medicul tau de familie (HIV-ul, VDRL-ul, sumarul de urina sunt gratis din cate stiu eu), Radoi chiar nu are cu ce sa te ajute. Si nici nu stiu daca merita sa apelezi la el pentru asta. Parerea mea e sa mergi la medicul de familie sa iei trimitere pentru analizele care se fac gratis si restul sa incerci sa le faci la o clinica particulara, sunt o gramada care fac analize iar diferentele de pret nu's semnificative (maxim 100 mii plus minus functie de clinica). Plus ca la o clinica dureaza mult mai putin decat la spital...in general la Ambulatoriu e foarte aglomerat, mai ales dimineata.
Despre Iosup iti zic fetele ca eu n-am avut de-a face cu el, stiu doar ca are consultatii in 2 locuri, la CMU si la Diagnosis, deci sunt 2 ecografe diferite. Din cate stiu eu cel de la Diagnosis sigur e 3D (daca nu cumva chiar 4D), de cel de la CMU nu stiu nimic.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Mickyyy spune:
Simona, si eu stau cat de cat prin zona...Dristor, putin mai sus de statia de metrou.
Legat de cantacuzino, anul trecut cand am nascut am stat in salon cu o tipa care nascuse primul bebelus la cantacuzino (acum era la al doilea si isi schimbase medicul, nu stiu din ce motive). Stiu insa ca era total nemultumita de conditiile de la Municipal si tot timpu le compara cu cele din Cantacuzino, unde ei i s-a parut raiul de pe pamant. Ce-i drept, suferise saraca si o depresie urata post-natala (nu-si recunoastea bebelusul, era convinsa ca i l-au schimbat la nastere, i se parea un copil urat, era vesnic nemultumita pe sot si pe asistente) asa ca nu stiu cata baza sa pun pe afirmatiile ei.
Legat de brazi, noi inca n-am ajuns sa cumparam....poate reusim zilele astea. De Craciun mergem la socrii la Braila iar de Revelion daca vreme va tine cu noi vrem sa mergem la niste prieteni la Cluj. Insa prea mari planuri nu putem sa facem pentru ca eu e posibil sa lucrez pana pe 30 
. Tinuta de revelion n-am si nici n-am de gand sa-mi fac.
Gata...am fugit la munca....mai vorbim!
Mickyyy
si
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Crissu dar doctorul tau stia ca ai animal atunci. Toxo se face pt cei care au animale, mie mi se pare aiurea sa dau banii pe o analiza care nu e delocx ieftina daca nu exista un pericol. Eu am motan si analiza asta se face sa vada daca ai nu stiu ce microb care exista in fecalele pisicilor dupa cate stiu eu. Pe site pe aici ai sa mai gasesti informatii despre toxoplasmoza daca vrei.
Unii doctori am impresia ca iti dau sa faci o gramada de analize pentru sa sunt mana in mana cu aia de la clinicile private unde te trimit, probabil au vreun comision ceva.
Crissu ce tanara esti draga de tine......
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
crissu spune:
Hai ca te-am pus serios la scris Mickyy........mersi din suflet de informatii mi-ai fost de mare ajutor ca in totdeauna de altfel 
Despre ecograf cel de la Diagnosis ma interesa ca acolo merg....e bine daca e 3D e super.
Cred ca o sa merg serios la colindat ca sa fac rost de bani pentru analizele astea daca zici ca sunt atat de scumpe.
Criss si
va pupa pe ziua de azi!!!!
Mickyyy spune:
Hai ca mai am o intrebare la voi (nu stiu daca e cazul sa postez deocamdata la asteptand un ingeras).
Cumnata mea care a avut anul trecut o sarcina extrauterina cu probleme (i-au extirpat o trompa cu totul in urma operatiei) s-ar putea sa fie din nou gravida. A facut un test de sarcina si i-au iesit 2 liniute, a avut sangereri destul de urate asa ca a fost la Galati la un medic cica renumit. A dat o tona de bani pe o ecografie transvaginala si niste analize si tot degeaba. Medicul zice ca nu se vede nici urma de sarcina (e posibil sa fie atat de mica sarcina incat sa nu se vada la ecografie ![]()
sau sa fie din nou vorba de extrauterina ![]()
) in schimb are o rana pe col care trebuie cauterizata.
Intrebarea mea este, cine-mi recomada si mie un medic bun (in Bucuresti) pentru genul asta de sarcini cu probleme, si eventual daca cineva a mai trecut prin asta, e posibil sa fie gravida sau testul a iesit aiurea?? Si in caz ca e gravida, pana va ajunge la control in Bucuresti, ce masuri de precautie ar trebui sa ia?
Mickyyy
si
simonaeus spune:
Mickyyy, imi pare rau ca nu pot sa ajut, dar nu stiu ce sfaturi sa-i dau cumnatei tale.
Poate stiu celelalte fete.
Simona
roisin spune:
Micky, in principiu testele de sarcina nu prea dau rezultate fals pozitive, dar poate ar fi bine sa-l repete, sa fie sigura.
Stiu ca la Giulesti sunt medici foarte buni pentru sarcini cu probleme: Puia, Moisa (sunt doi, sot si sotie - ambii au un renume excelent), Ion Ionut, Cezara Bucur (ea este medicul meu).
Pe Cezara Bucur nu stiu cat de des o poti gasi la Giulesti, dar are program martea si joia la Centrul Medical Unirea (tel 327.11.88).
Majoritatea celorlalti pot fi gasiti in timpul saptamanii la Centrul de planificare familiala de langa spitalul Giulesti (tel: 224.93.74). Acolo este destul de aglomerat in general, dar daca fata spune ca are o problema urgenta o pot chema mai repede.
Ca masuri de precautie, in mod cert trebuie sa nu faca efort, sa nu ridice nici un pic de greutate si sa stea cat mai mult la orizontala. Probabil ar ajuta niste Utrogestan, insa deja intram pe teren medical si aici e nevoie de pareri avizate.
Multa bafta, va doresc sa fie totul bine.
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Danelutza spune:
Buna fetelor, tzin sa va anuntz ca ieri am facut 15 saptamini si am fost la nenea doftorul, ne-a masurat - avem 14.4 cm si greutatea... ho, ho, ho, 115 grame, ce mare sintem. Peste putzin timp, adica la vizita urmatoare vom sti si daca avem cuculetz sau pasarica. Asa ca mami si tati sint foarte fericitzi. Am un capusor destul de mare, adicatelea sintem cam caposi.
Daca cumva nu ne mai auzim, va doresc sarbatori fericite, un an nou cu bucurii, si avetzi grija ca daca sint baiat ma va chema Tiberio si voi fi un posibil ginere pentru fetele voastre, daca sint fetitza inca nu ne-am gindit la un nume, dar voi fi o nora care se va intzelege cu soacra.
Pupici pe burtici la fetitze si baietzei.
Daniela 
monu spune:
ola fetelor, cred ca sunt vecina de zona cu cateva dintre voi. noi stam in zona Nicolae Grigorescu - statia de metrou. maine merge m la echo si va spun si daca la CMU este 3D.
pupici