Salut fetelor! Iata ca va scrie si un barbat! M-a impresionat tare mult povestea "Violetei" dar si povestile celorlalte. Imi pare sincer rau de tot ce se intampla. Ce pot sa va spun este ca nu sunt de acord cu fraza:"Daca a mai facut o data, atunci sigur o va mai face din nou!". Si stiti de ce? Pentru ca eu am facut-o si sigur nu o voi mai face!
Da, puteti sa radeti dar situatia nu e la fel. Nu eram casatoriti si am fost pur si simplu ametit de o pustoaica. M-am despartit de prietena de atunci pentru ca nu puteam sa imi iau gandul de la "puicuta". Numai prostii aveam in cap!!! Am fost cu respectiva 3 luni si apoi m-am intors la iubirea mea! Si iata ca ne-am casatorit si o ducem bine-merci de 3 ani incoace (casatoriti din octombrie).
Acum, ma gandesc, ca a fost mai bine sa fac ce am facut inainte de nunta si m-a maturizat mult aventura respectiva.
Sa nu mi-o luati in nume de rau, caci nu insinuez nimic in legatura cu subiectul discutiei. Doar am zis ca nu 100% este valabila zicala cu lupul! Omul mai are scapari! In cazul de fata: CAM A DEPASIT LIMITA DE MULT!
"THAT'S IT!"
http://community.webshots.com/user/lbordea
Tot ce va doriti, sa fie al vostru!