quote:
Originally posted by Fabya
Camilia, cind ai avut ultimul ciclu?
La tine nu se vede nimica,macar bine ca ti-au facut HCG ,si stii una si buna ca macar acolo e pozitiv.Eu am fost ieri la medic ,am avut ultimul ciclu in 4.11.04 deci am o intirziere de 20 de zile si ieri la echo transvaginal nu se vede nimica nici macar ca ar fi marit uterul sau ceva transformari pe acolo deci nu sa putut pronunta medicul ca ar fi vorba de o sarcina,si singe ptr.HCG nu a vrut sa i-mi ia ca nu ar fi cazul.Temperaura am luat-o zilic azi din nou 37,2 in general este intre 37,0-37,2 si asa se mentine mai bine de trei saptamani.Fetelor care ce puteti sa spuneti,eu una nu i-mi gasesc nici o explicatie
Sarbatori fericite un an nou cu multe bucuri si multe realizari va urez cu drag Fabya.
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Eu am facut prima eco transvaginala cand bb avea 5 sapt, cu eco abdominala nu se vedea nimic decat sacul embrionar, iar cu cea transvaginala am vazut un embrion care avea 4 mm si mai ales i-am auzit bataile inimii!!!
You're unique. Just like anyone else.