Adriana, diagnosticata cu leucemie acuta limf.
Buna ziua!
Ma numesc Aurora- Constantin si apelez si eu la dvs. in legatura cu o fetita de numai 3 ani, Adriana-Georgiana Tanase, diagnosticata in februarie 2004 cu leucemie acuta limfoblatica tip L1 (FAB).Adriana este fetita verilor mei, Tanase Gheorghe si Tanase Stefania.
Pentru o vindecare completa, Adriana are nevoie de transplant de maduva , operatie care din pacate nu se efectueaza in Romania. Timpul se scurge mult prea repede pentru Adriana, deoarece ea are nevoie urgenta de aceasta operatie care se efectueaza in Italia si costa aproximativ 100.000 Euro.
Prin acest mesaj am rugamintea sa acordati 5 minute din timpul dvs. si sa accesati site-ul Adrianei pentru a afla mai multe detalii despre viata ei (care din pacate din februarie 2004 nu mai este atat de fericita ca cea a unui copil sanatos de varsta ei) si pentru a-i vedea zambetul pe care aceasta boala aproape ca i l-a sters de pe buze. Adresele sunt:
www.adriana-tanase.as.ro
sau
www.adriana-tanase.dap.ro
Si, din pacate, vestile proaste nu se opresc aici pentru familia Adrianei. In luna noiembrie, cand Adriana si mama ei au venit pentru o noua cura de citostatice la Clinica Fundeni din Bucuresti, organismul Adrianei nu a mai suportat Asparaginaza (citostatic absolut necesar tratamentului) si viata i-a fost pusa in pericol in urma unei reactii adverse. In Romania nu exista inlocuitor pentru Asparaginaza - un tratament cu inlocuitor se poate face in Germania, unde o singura cura costa 1.000 Euro, iar pentru tratament sunt necesare 8 cure. Astfel, nevoia de transplant devine si mai urgenta.
Inchei acest mesaj aici cu speranta in Dumnezeu si va invit inca o data sa vizitati site-ul Adrianei (usor accesibil si unde se aflc si nr. conturilor deschise la Raiffeisen Bank), multumindu-va in acelasi timp pentru timpul pe care l-ati petrecut citind aceste randuri.
Nr. de telefon la care puteti afla mai multe informatii sunt: 0243/318.288 (nr. familiei Adrianei-mama Adrianei, Stefania Tanase, este in masura sa ofere toate detaliile necesare) sau 0724/342.319 (acesta este nr. meu de mobil).
Daca nu puteti accesa site-urile, iata informatiile postate-in afara de aceste informatii, pe site-uri se mai afla poze cu Adriana si certificate/adeverinte.
Aceasta este Adriana-Georgiana, o fetita de numai 3 ani care a fost lovita (din pacate ca si multi alti copii din Romania si nu numai) de o soarta teribila, nedreapta, pe care nici macar nu o intelege. A fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica tip L1 (FAB).
Din pacate operatia de transplant de maduva necesara Adrianei nu se face in Romania, astfel ca durerea familiei este marita de neputinta de a strange suma imensa (aprox. 100.000 Euro) pentru o operatie efectuata in strainatate (in Italia). Adriana mai are o sora mai mare, care isi doreste foarte mult sa o ajute pe sora ei, dar care din pacate este compatibila numai in masura de 50%, acest lucru insemnand ca mai este nevoie si de donator de maduva compatibil.
Familia locuieste in Cosereni, o comuna din jud. Ialomita si nu poate strange suma imensa necesara transplantului. Tatal, Gheorghe, este cel care trebuie sa intretina familia dintr-un salariu de numai 4 milioane lei, care trebuie sa ajunga si pentru drumurile la Bucuresti pentru tratamentele cu citostatice. Mama, Stefania, pur si simplu nu stie cui sa se mai adreseze, a incercat la fundatii, a intrebat in spital, a apelat si la televiziune- dar pana acum nu a obtinut nimic concret. In prezent Adriana urmeaza tratamentul cu citostatice la Spitalul Fundeni, unde a si fost diagnosticata, in cadrul Clinicii de Pediatrie, sub ingrijirea D-lui Dr. Tudor Neamtu.
Apelez pe aceasta cale in numele parintilor si celorlalte rude, precum si in numele cunoscutilor familiei catre aceia dintre dvs. care au posibilitatea si inteleg durerea familiei sa ajute acest ingeras de copil, care nici macar nu a ajuns la varsta sa va poata scrie ea insasi, sa isi exprime singura suferinta sau visele de viitor. Din pacate nu va pot descrie viata sau realizarile Adrianei, pentru ca nici nu a depasit varsta jocului; nu va pot spune decat ca este un copil ager si cu pofta de viata, mai ales de joc, ii plac cartofii prajiti cu ceapa verde din gradina si vrea sa se joace si sa alerge toata ziua, desi vocea mamei ii striga ingrijorata din umbra sa nu mai alerge: "Incet, Adita, nu mai alerga ca iar iti curge sange din nas!".
Orice contributie, oricat de mica, inseamna un sprijin pentru Adriana si pentru inimile indurerate ale familiei.
Acestea sunt conturile deschise pentru Adriana (pe numele Tanase Gheorghe), deschise la Raiffeisen Bank, Sucursala Mosilor (Bucuresti)
LEI: RO16 RZBR 0000 0600 0464 1458
EUR: RO80 RZBR 0000 0600 0464 1470
USD: RO21 RZBR 0000 0600 0464 1465
sau pentru aceia dintre dumneavoastra aflati in alte tari, daca aveti posibilitatea de a o ajuta pe Adriana, iata o informatie suplimentara necesara:
SWIFT CODE: RZBRROBU
Va multumesc inca o data.
Inchei aici exprimandu-mi respectul pentru tot ceea ce faceti.
Sper ca Dumnezeu sa ajute toti copiii aflati in suferinta si familiile acestora.
Constantin
Raspunsuri
carrie spune:
trimite-mi te rog un PM cu adresa exacta a fetitei.vreau sa-i trimit niste bani si o voi face prin posta cu confirmare de primire.suma ii ajunge intacta , nu mai platim comisioane.
multumesc si D-zeu sa-i ajute!
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
aurora_madalina spune:
Va multumesc mult pentru interes.
Buna seara!
As vrea sa imi cer scuze pentru lungimea mesajului, dar am inteles ca site-urile nu pot fi accesate de toata lumea, si m-am gandit ca cel mai sigur este sa postez toata povestea Adrianei aici.
Multe multumiri pentru rabdarea si interesul aratate.
Maine o sa scriu si adresa Adrianei.
Va doresc multa sanatate si sa aveti caldura in suflete in continuare.
violeta69 spune:
Madalina,
Sper din tot sufletul ca aceasta mica faptura sa se vindece, Dumnezeu sa aiba grija de ea si sa dea multa putere parintilor ei.
Am sa incerc si eu zilele acestea sa depun bani, nu sunt prea multi, dar asa cum spun eu din putin se face mult!Si fiindca se apropie Craciunul poate bunul Dumnezeu in mare mila sa va face o minune cu acest copil acum cand sarbatorim nasterea Fiului Sau...
Din tot sufletul va doresc sanatate Craciun fericir! si La multi ani!
P.S Imi pare rau ca nu pot ajuta toti copii care au nevoie si cu cat au nevoie.....
Violeta
aurora_madalina spune:
Buna dimineata!
Craciun fericit, multa sanatate dvs. si familiilor dvs., si va multumim din suflet pentru ce faceti pentru copiii care sufera din Romania.
Adriana sper sa aiba sarbatori linistite si jucause alaturi de familie.
Multe urari de bine inca o data, sa ne auzim cu bine si cu vesti bune la anul.
Va multumim pentru incurajari si ajutor.
Cu drag, si familia Adrianei.
Sabina spune:
Draga Aurora,
sunt ff. sensibila la acest caz pt. nepotica mea sufera de aceeasi boala, ea insa e la New York si are cea mai simpla formatratamentul a dat bune rezultate.
Imi permit sa dau un sfat.pe site pune si diagnosticul stiintific complet, ca sa se poate face o traducere pt. strainanate.documentele de acolo nu cred ca sunt complete pt. o sponsorizare, fundatiile cer documentatie ampla, cu descrierea bolii, tratamentului etc.
Nu te supara pe mine, e un sfat din inima.
Cu Drag,
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
laura-s spune:
Buna ziua tuturor,
Eu stiu ca s-a facut transplant de maduva la noi in tara, La Bucuresti, la Fundeni. Era cazul lui Florinel Ivascu, care suferea de anemie aplastica si avea nevoie de Ciclosporina, sau Sandimunn ca sa mai reziste pana la operatie, iar donator a fost fratele mai mare; de ce in cazul Adrianei nu se poate?
Se mai poate incerca la Surprize-Surprize, ei au strans bani in campania "PRETUIESTE VIATA" pentru bolnavii de leucemie.
Madalina vedeti ce alt medicament poate lua( ex Sandimunn stiu ca e mai ieftin in Ungaria si-l putem aduce de acolo). Este produs de firma Novartis,care are sediu si in Bucuresti, cred.
Sper sa auzim vesti bune,
"LA MULTI ANI"
Laura
aurora_madalina spune:
Buna ziua tuturor si La multi ani!
In primul rand va multumesc tuturor pentru informatii si ajutor.Orice sprijin conteaza pentru Adriana.
Nu stiam ca s-a realizat un transplant in cadrul Clinicii Fundeni, dar ma gandesc ca daca Adriana se trateaza acolo, nu ar avea doctorii nici motive, nici inima sa nu le spuna daca se poate face ceva si in cazul Adrianei-dar o sa ne interesam, sau daca aveti mai multe informatii, va rog mult sa ni le transmiteti. Sora ei (are o sora mai mare) nu este compatibila decat in masura de 50%, asa ca nu poate fi considerata donator. Cat despre medicamente, o sa ii transmit mamei Adrianei despre ce este vorba si ea o sa se intereseze la medic.
Draga Sabina, multumesc pentru sfatul in legatura cu descrierea diagnosticului si a tratamentului-bineinteles ca nu iau absolut nici un sfat in nume de rau. Trebuie sa vorbesc cu mama Adrianei ca sa pot urma acest sfat.
Va multumesc inca o data tuturor.
Multa sanatate si Doamne ajuta!
Cu drag,
Constantin
adrianangi spune:
Anuntul umanitar al Adrianei a aparut azi in "Jurnalul National".
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=146593&mode=thread&order=0&thold=0
Sper ca asa sa stringa macar un procent din suma de care are nevoie sa traiasca!
Doamne ajuta!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
laura-s spune:
Multumim Adriana pentru ceea ce faci pentru Adriana cea bolnavioara. Eu asteptam un semn, ceva sa se miste in ajutorul ei si iata ca tu ai facut ceva.....Sa speram ca va avea efectul dorit.
Laura
aurora_madalina spune:
Buna seara tuturor.
Va multumesc din suflet inca o data pentru interes si pentru ca sunteti alaturi de Adriana. Am vazut si eu anuntul umanitar aparut si in Jurnalul National (a mai aparut de sarbatori si in Evenimentul zilei). Sunt multe persoane care vor sa o ajute pe Adriana si sper ca din toate partile se va simti acest ajutor.Insa se pare ca devine din ce in ce mai urgent.
Pana in prezent s-au strans in jur de 10.000 Euro-este o suma destul de mare, dar inca foarte mica pentru a face ceva. Va multumim oricum tuturor.
Nu am mai scris pentru ca am asteptat vesti, dar acestea nu sunt prea bune: martea trecuta Adriana a venit cu mama ei la Spital si medicul a incercat continuarea tratamentului, insa Adriana a reactionat din nou negativ (nici nu i s-a administrat Asparaginaza, pentru ca a raspuns negativ la testare).Suntem din nou cu sufletul la gura, pentru ca dl. doctor a chemat-o din nou joia aceasta la tratament-din nou speram ca o sa fie bine de data aceasta.
Adriana este vesela cand este acasa, in mediul ei-acasa mai are si putina pofta de mancare, care insa se stinge cum ajunge in spital, unde nu prea are pofta de mancare si nu bea nici macar cantitatea necesara de lichide. Din cand in cand mai acuza si dureri de picioare si maini, ceea ce ne ingrijoreaza destul de mult.
Insa inca speram in sansa, in steluta ei.
Mii de multumiri inca o data.Va voi scrie imediat ce primim vesti
Cu drag