La France (27)
Raspunsuri - Pagina 14
liliprejbeanu spune:
Buna suratelor,
Acusi am revenit din RO, dupa o vacanta faina dar tare scurta.
Va pup pe toate si va urez ca in 2005 sa fiti la fel de frumoase si de vorbarete ca in 2004.
Liliana
geo spune:
Nadia, FELICITARI!!! Bravo, sa ai grija de tine si de bebe din burtica !!!
Oana, pai chiar am plecat in Romania si azi a fost a doua zi de munca ca medic pe chirurchie pediatrica...am invatat deja o gramada de lucruri in 2 zile, am intrat in sala de operatie cu sefu' ( care este proful meu din facultate) si i-am dat instrumentele si m-a lasat pe mine sa inchid plaga...adica am facut vreo 7 noduri chirurgicale ...care se fac intr-un anumit fel...:)))
E cam stresant cu copii ca vin urland si nu poti sa ii linistesti ca sunt speiati si nici nu iti zic de multe ori ce ii doare sau ce simt...tb sa te orientezi doar din ce pot sa iti zica parintii, din fler si experienta...( pe care eu nu le am)...
La adulti e altceva, se poate discuta si un om mare care e colaborant te poate ajuta sa ii pui un diagnostic rapid si sa il tratezi corespunzator...
Ca sa nu mai zic ca azi m-am si iradiat ca un micut plagea si sa zbatea de mama focului si nu vroia sa stea sa ii facem radiografie...si a trebuit sa il tin eu....mi-e mila de ovarele mele ca vreau si eu un bebe si sper sa nu trebuiasca sa ma iradiez in fiecare zi ...
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta. Ma duc sa dorm un pic ca ma simt daramata!
numai bine!
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki
oana cretu spune:
Bine ai revenit, Lili! Un an bun si tie iti doresc!
Geo, dar ce faci, ne-ai parasit de tot? De ce te-ai intors definitiv? Ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit repede de lucru, desi speram sa fie aici. O sa te obisnuiesti cu copilasii, ai sa vezi. Te pup! Curaj!
oana si bebitza din burtica (41s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
nadine2004 spune:
Multumesc, fetele! Frumoase urari!!
Sper sa fie bine! Deocamdata nu am senzatii de greata, insa sanii sunt foarte grei! Nici pofta de mancare!
Cristina, ce frumos ai spus "strugurel de toamna"! Sper sa am si eu un "marcusor"!
Geo, cred ca e superb sa descoperi tainele medicinei! Iti doresc mult succes si satisfactii!
lu.more spune:
Bravo, Nadine, felicitari!
Simptomele vin incetul cu incetul... e o perioada asa frumoasa... pacat ca nu dureaza decat 9 luni (sau mai mult, vezi cazul Oana )
Dar si pe urma e frumos!
Copiii cresc, si nu stii cand ajungi, ca mine, sa te intrebi cand a invatat sa se tina pe snowboard, ca nimeni n-a invatat-o ?!?
(ia uitati aici: Anca in zapada in vacanta de iarna, in Romania)
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
oana cretu spune:
Nadia, cum ti-a zis si Lulu, timpul trece repede, ca sunt noua sau 10 luni.:))) E frumoasa si sarcina, si ce urmeaza dupa ea...Dar ai sa vezi ca sarcina e, poate, primul lucru frumos din viata unei femei, in afara iubirii oferite de cel de langa tine.
Lulu, nu mai zic de Anca, ca iar vreau fata. Cand vad cat de frumoasa e...ce zambet frumos are...sa va traiasca!!!!
Mik spune:
Buna seara, fetelor !
Nadine, asta e o super veste de incept de an ! Sa ai mare grija de tine !
Geo, sper macar ca esti protejata cu un sortz in plumb cind faci manipularile astea ciudate in radiologie.
Oana mica, pupici speciali ! Seb al tau iar m-a contrazis nici ieri si nici azi n-a venit !
Lulu draga, si cea mare e foarte frumoasa, da' pentru ea fii_miu cel mare e mult prea mic.
Va pup pe toate, miine si in week-end nu stiu daca voi avea timp sa trec sa va scriu.
Mik.
oana cretu spune:
Asa e, Mik, ne pacaleste pe toate Seb al meu. Poate azi, de ziua mea iese si puturosul...:)))
bucluc spune:
Oana, LA MULTI ANI!
Seb, sa-ti fie rusine ca mi-ai contrazis zicerea:)))
Pupici multi pt amandoi!
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Corina spune:
Nadia ,felicitari!!!Nu iti fa probleme ,si eu ziceam ca tine ca nu am nici un simptom,dar pe la 6 saptamini m-au palit niste greturi......!!!!!Care m-au tinut vreo trei luni,de nu am mincat decit macaroane cu brinza in timpul asta ,ca restul pleca la rate!!!!!!!
Oana ,eu zic ca nasti duminica!!Hai sa vedem daca de data asta am gura aurita!!
Pupici la frantuzoaice!
Corina si Anna nazdravana!!