cea mai buna carte citita anul acesta

cea mai buna carte citita anul acesta | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Sunt o “devoratoare” de carti. Sau mai bine zis am fost, pt. ca in ultimii ani, axandu-ma mai mult pe profesie si pe carti de specialitate, am fost nevoita sa “o las mai moale” cu beletristica. In acest week-end am cercetat arhiva DC-ului si am gasit niste topice care mi-au placut f. mult, tratand subiectul “literatura” ; mi-am facut si o lista cu cartile pe care voi le-ati recomandat si pe care as vrea sa le citesc si eu.
Cum pofta vine mancand, as vrea sa completez si sa actualizez listuta, intrebandu-va ce carte v-a placut cel mai mult, din cele pe care le-ati citit in acest an, eventual cu o scurta justificare.
Incep eu, gandindu-ma mai ales la ceea ce am reusit sa citesc la inceputul anului, inainte de nasterea piticului; as spune ca mi-a placut cel mai mult “Povestea vietii mele”, de regina Maria a Romaniei; sunt memoriile ei pana la incheierea primului razboi mondial, redate atat de frumos, incat par a semana intr-adevar cu o poveste. Mi-au deschis apetitul si pentru alte carti referitoare la monarhia romana, dar si la personalitatile acelor vremuri apuse.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!