Indicatorul starii de spirit a comunitatii???
Am ramas tablou cand am vazut azi o ciudata anomalie: am deschis pagina forumului prin Mozilla Firefox si indicatorul este de cateva zile la 45, iar azi am deschis aceeasi pagina prin Internet Explorer indicatorul este la 92...Care sa fie explicatia? Si, apropo, cum functioneaza?
Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra (28 iulie 2004)
-------------------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta
Raspunsuri
iren spune:
Cre ca indicatorul se ghideaza dupa emoticonuri, adeka daca-s zimbareti mai multi, e maxim, si invers...asa o fi?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
va ureaza un Craciun Fericit!
Poze cu noi
gabitzam spune:
Am incercat si eu, este exact cum spune mama-sonyei, din Mozilla se vede intotdeauna 45, iar IE arata cu totul altceva.
Gabitza
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Am incercat si eu, este exact cum spune mama-sonyei, din Mozilla se vede intotdeauna 45, iar IE arata cu totul altceva.
Gabitza
! Mozilla - godzilla
Oricum ar fi indicatorul acela, se mai uita cineva la el ? Eu il vad tot timpul undeva peste 90 si cand citesc unele subiecte, cred ca ar trebui sa fie la minus... !
Nu vad cum pot unii sa se certe pe teme nesemnificative: ce a spus unul acum 1000 de ani, ca este sau nu reincarnare, ca unii vor toppless si altii nu (eu fac tot timpul doar in slip si nimeni nu s-a plans de parul meu de pe piept )...
Oameni buni, mai zambiti un pic, ca nu costa nimic !!! E sarbatoare !!!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
mama_sonyei spune:
Ai dreptate Darael draga... Aveam o curiozitate (si inca o mai am) daca se poate sa-mi spuna si mie cineva (empiric vorbind, nu cu detalii tehnice gen "se scrie in program bla-bla-bla" ca nu pricep ) cum functioneaza...
Ca acum se vad la fel in ambele... s-a dres inadvertenta...
admin spune:
In momentul in care scri un mesaj nou poti alege un emoticon. Exista emoticon-uri pozitive si altele negative. In momentul resetarii webserverului acul este pus la 50% din acel moment fiecare mesaj se contorizeaza.
Nu am testat controlul in Firefox dar mi se pare ciudat caci pentru cei tehnici starea de spirit a comunitatii este o variabila definita la nivelul applicatiei. Flash-ul nu face decat sa miste acul in functie de parametrul primit. Exista posibilitatea ca Firefox sa aiba o alta metoda de cache?!?!
admin spune:
Tocmai am verificat in firefox..... indicatorul arata exact aceiasi valoare ca si in Internet Explorer. Deci la mine functioneaza corect.
mama_sonyei spune:
Merci Florin, m-am lamurit si eu acum cum merge... Si am scris ieri ca s-a dres si in Firefox indicatorul...
Toate cele bune...