Relatia cu nasii de nunta
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana-Cristina spune:
N-au copii nasii lui Adrian. Acum intelegi de ce e asa complicat ?
Ioana-Cristina
rally spune:
Atunci incearca si tu la vecini, colegi de serv. sau fosti colegi de scoala; nu stiu ce sa-ti spun. in cazul asta oricine accepta e bine-venit.astept sa ma anunti ca ai gasit si sunt ok. te pup
Ioana-Cristina spune:
O sa incercam la coegii ui Adi de la serviciu cu care se intelege el mai bine. Daca nu asteptam sa vb si cu ai lui si cu mama sa vedem daca ei au vre-o idee. In ultima instanta o sa apelam la o verishoara a lui Adi - singura maritata dintre verishorii lui.Singurul inconvenient este ca sta la Sibiu si n-o sa ne vedem prea des.
Ioana-Cristina
numeioana spune:
Nici mie nu mi-a cumparat nasa voalul, pentru ca nu mi s-a parut un detaliu prea important, desi ea a zis ca trebuie sa mi-l plateasca. A fost cam scumpa si biserica, am citit asta pe fata nasului, dar in rest sunt niste oameni foarte placuti. Important e sa ne intelegem bine si nu ca ei nu au gusturi la imbracaminte sau ca nu au platit voalul miresei. Astea sunt chestii minore. Alyna, ai fost multumita de nunta, esti fericita? De fapt asta conteaza! Nimic altceva!
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
Ioana-Cristina spune:
La mine , momentan , relatia cu nashii e....nula ! Pana la proba contrarie !
Ioana-Cristina
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Nici mie nu mi-a cumparat nasa voalul, pentru ca nu mi s-a parut un detaliu prea important, desi ea a zis ca trebuie sa mi-l plateasca. A fost cam scumpa si biserica, am citit asta pe fata nasului, dar in rest sunt niste oameni foarte placuti. Important e sa ne intelegem bine si nu ca ei nu au gusturi la imbracaminte sau ca nu au platit voalul miresei. Astea sunt chestii minore. Alyna, ai fost multumita de nunta, esti fericita? De fapt asta conteaza! Nimic altceva!
Ioana
Nunta a iesit perfect din punctul meu de vedere mai putin faza cu nasii!Dezastru si eu am tinut la chestiile care treb sa le faca!In plus acum am un stress pt ca nu vreau sa iesim cu ei la biserica dar puyu nu prea vrea altfel si nu stiu ce sa fac!
HELP!!!!!PLS!!!!!
I-am propus sa ne scoata niste prieteni care treb sa ne fie nasi!Dar cica dc am inceput o treaba s-o terminam!Eu nu vreau relatii cu ei!Cum sa fac?
Pupici!
http://community.webshots.com/user/numeioana
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
blanca000 spune:
quote:
Originally posted by ucucucaquote:
Originally posted by blanca000
Daca sunt oameni, in adevaratul sens al cuvantului , atunci va fi bine..iti tin pumnii ca nasii tai sa iti devina prieteni. Dar aici joci si tu un rol important, poate cel mai important. Fii prietena tu prima cu ei si apoi vor fi si ei cu tine.
http://community.webshots.com/user/blanca_000
buna blanca. ti-am urmat sfatul si am mers sa vad care e treaba cu YDA CLUB. mi-a placut intr-adevar foarte mult locatia, am insa o maaare intrebare: am auzit ca se fac doua nunti in acelasi timp: inauntru si pe terasa, nu se aude muzica de la una la cealalta? nu se pierd invitatii intre ei? sunt macar doua toalete ca sa nu se faca coada de 50 de persoane la toaleta?
cum ti s-au parut chelnerii? mai tii minte cat a fost meniul si MAI ALES cum a fost servirea?
Da asa e pot fi doua nunti, dar total separate, au intrare separata, toalete separate, locatii separate. Nu se aude muzica deloc si invitatii nici nu se vad unii cu altii..cel putin asa a fost la noi. Noi am avut nunta in salon nu pe ponton...
Servirea a fost super, nu se golea paharul bine ca era cineva si il umplea si nu cu apa cum am mai patit-o, nu trebuia sa ii chemi ci doar intorceai privirea si erau langa tine. Toata lumea a laudat servirea si tata care e un pretentios a fost multumit.
Crede-ma ca nu se simte ca sunt 2 nunti acolo...si au destui oameni ca sa faca fata la 2 nunti..mie mi sa patut super..si de aceea recomad cu cladura locatie e super...
Meniul nu a fost scump..in jur de 30 de euro anul trecut (cu euro 41.000 lei)...si includea mancare, fruce, tort, apa, cafea , vin ,suc...etc. Merita crede-ma si sa te convingi mai uita-te odat ala poze caci imi poti creea o imagine asa.
Nunta noastra
Nasi de cununie
serenne79 spune:
Noi ne-am inteles extraordinar de bine cu nasii pana in ziua nuntii. Atunci nasa a intrat in rol de vedeta si a enervat pe toata lumea, inclusiv pe noi. Cand am facut filmarea singuri, au venit, normal, cu noi. Atata doar ca ea se baga in cadru tot timpul si trebuia sa i se spuna sa se dea la o parte. dar ea voia "sa ne vada". In biserica a stat cu poseta pe umar...si cu lumanarea in mana cealalta...Ne dadeau tot felul de indicatii la masa, cum sa stam, cum sa mancam, cand si cum sa dansam...de parca atunci ne-ar fi pus scara la copac sa coboram. Tot timpul il urmarea pe cameraman sa o filmeze...O adevarata doamna doctor.
Cand am fost furata nu a vrut sa "plateasca", pana intr-un final. A fost bine ca nu toata lumea a stiut ce se intampla, dar pt. noi a fost oribil , pt. ca nu ne asteptam. De atunci nu prea am mai vorbit cu ei. De putinele dati cand ne-am intalnit, se vedea ca nici ei nu prea au o deosebita placere sa stea cu noi. Nu stiu ce s-a intamplat, dar pana in ziua nuntii totul a fost perfect in relatia cu ei. Acum 2 zile s-a implinit un an de la casatoria noastra. Nici macar nu ne-au trimis un sms de "La multi ani".
cadina spune:
Cred ca noi suntem printre norocosi. Nasii nostri sunt niste oameni extraordinari (pacat ca sunt atat de ocupati). Relatia noastra de prietenie a inceput cu 2 ani in urma, noi ne-am dorit niste nasi tineri cu care sa putem discuta aproape orice si i-am ales pe ei. Nu cred ca se asteptau, dar au acceptat sa ne fie pariti spirituali. La nunta (anul acesta pe 11 iunie) au fost extrem de emotionati si datorita felului lor de a fi au fost indragiti de toata lumea. Chiar si acum la 2 luni distanta de nunta, rudele si prietenii intreaba de ei. A doua zi dupa nunta, cand au venit la noi acasa, a iesit o paranghelie de pomina, nasa a dansat ca o zeita. Noi ii iubim tare rau si ne dorim din tot sufletul ca relatia cu ei sa fie ca in momentul de fata o viata intreaga.
blanca000 spune:
Si eu sunt norocoasa...nasii sunt prieteni din gasca, iesim mereu, daca vreau sa ii spun ceva o pot face fara jena. Sunt de aceeasi varsta cu noi si i-am ales pe ei tocmai de aceea. Sunt super deschisi,distractivi si draguti.
Cand am implinit un an (de fapt cu o zi inainte)de la casatorie eram eu la randul meu nasa de cununie, si ei au venit sa ne vada la biserica si nasul mi-a spus ..eee ce zi e maine..poate ca va asteapta un cadou pe undeva.....
Sper sa mentinem relatia asa tot timpul...
Nunta noastra
Nasi de cununie