Bebelusi de martie-aprilie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Am intrat si eu sa arunc un ochi inainte de culcare si numa bine ca mi-a dat Daniela de lucru ...m-am uitat pe site-ul ala de la Graco...super lucruri am vazut si m-am uitat si la preturi...foarte mare diferenta intre preturile de aici din Romania si cele de pe site nu e
Andreea probabil ca pe Alexandru l-a nelinistit faptul ca ti fost prea multi dintr-o data!
Alina, te-ai apucat deja de praji?? Ce harnica esti Nu vi si la mine??
Ruprich, mersi de raspunsuri!
Fetelor, m-am chinuit de moarte acuma cu Raul...nicicum n-am reusit sa-l adorm...m-am suparat si l-am pus in patutu lui si am iesit din camera, in 5 min a adormit fara plans, fara nimic...e un smecher si jumatate
Acum chiar ma duc la ca oricum e liniste si aici!!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Neata la somnorosi! Si astazi va invit la cafea!
Nimeni? Am plecat.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
ruprich spune:
La multi ani Cristina!
La multi ani Eric!
Claudelu:Eu cu Robert nu ies daca este vant, dar asa pe vremea asta cam o ora pe zi.Nici eu nu-i pun fular, ii bag suzeta.Eu ii dau si peste body o bluza.
Nedda spune:
LA MULTI ANI CRISTINEI SI LUI ERIC!
Laura si Ruprich, iar sunteti matinale? Eu ma pregatesc sa ma duc la culcare langa Lara, ca altfel as bea o cafea cu tine Laura!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Noapte buna Daniela si Lara!
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de astazi! Sa fiti sanatosi, deestepti si norocosi!
CRISTINA
ERIC
LauraFlo spune:
Vad ca tot singura bantui pe aici, asa ca am sa va povestesc ultimele patanii ale Dariei.
I-am cumparat ieri niste ghetute pe care sa le poarte in casa caci a inceput sa exploreze toata casa. Se ridica tinandu-se de fotolii, de pat, de rafturile bibliotecii, da jos tot, trage de toate, deschide usile si sertarele, ce mai face prapad. Ghetele sunt cu siret si bineinteles ca si-l desface si apoi se impiedica de el.
Sambata cand a stat la mama i-au cumparat o papusica cu par lung si blond, cu rochita de blug si cizmulite rosii. Cand punea mana pe parul ei pur si simplu se oripila, facea cate o mutra de ziceai ca mananca lamaie. In schimb i-au placut la nebunie cizmele pt ca putea sa i le scoata. Le scotea apoi incepea sa ceara cu nelipsitul UUU sa i le puna cineva ca sa i le scoata iara, dar mai sus de rochie nu punea mana, probabil de frica parului. Vazand cum reactioneaza, parintii mei i-au cumparat cadou de Craciun un bebelus super din acela moale cu maini si picioare de cauciuc, iar cand il atingi pe burta incepe sa cante colinde. Numai ca aseara cand i l-au adus s-a speriat groaznic de el, a plans cu sughituri. Il luam in brate, l-am leganat, i-am explicat, nimic, cum il vedea cum incepea sa-i tremure buza. Cand i l-am pus in patut pe perna ei l-a luat si l-a aruncat jos. Nu-i place de nici o culoare. Nu a m-ai reactionat asa la nici o jucarie, de fapt n-a m-ai avut papusi pana acum.
Veve te rog s-o treci pe Dariuta cu prima ei maseluta. De duminica am vazut ca i-a strapuns gingia, dar am uitat sa ne laudam. Am listat articolul descoperit de Claudelu despre dinti, dar am sa-l studiez diseara pe indelete ca sa ma lamuresc si eu daca este normal cum ii apar ei dintii sau nu.
Am cumparat ieri si bradul, super ieftin ( 400.000 lei) pentru cat este de frumos si bogat. In piata la noi erau foarte ieftini. Azi ma duc in Metro sa cumpar si globulete, iar vineri il vom gati.
Copila mea sta cu mainile pe peretii de langa patut, indiferent ca are in mana mar, banana sau altele. I-am tot spalat dar nu se mai putea, asa ca am cumparat niste figurine din cauciuc ( Alba ca zapada, doi pitici, si alte personaje de desene animate) si le-am lipit ( au ele adeziv) ca sa mai protejam peretii. Vin foarte frumos, numai ca acum avem senzatia ca dormim noi in camera copilului si nu copilul in dormitorul nostru. Am vazut la o prietena stelute si planete dintr-un material fosforescent pe care le-a lipit pe tavan. Aratau foarte bine iar efectul era ..ca de poveste. Cred ca am sa caut si eu.
Deocamdata atat. Vorbim mai tarziu.
alona spune:
La multi ani frumoasa Cristina!
Sa ai o viata minunata alaturi de parintii tai care te iubesc mult.
La multi ani Eric!
Sa cresti mare si cuminte si sa te bucuri alaturi de parinti.
Elena cum ati petrecut ieri?
Ela nu vrei nici azi sa ne dai un semn?Sper ca sinteti bine.Pupici la Cristina!
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
Ela76 spune:
Dragele mele,
Multumim din suflet pentru urari si dorim si noi tot ce e mai bun tuturor sarbatoritilor din ultimele zile.
Lipsa mea de aici a avut motiv, din pacate.
Sa incepem de vineri, de exemplu, cand Cristina a facut kk de 6 ori (!), destul de moale, uneori chiar apos. Am dat vina pe para cu care ii amestecasem merele, in speranta ca va manca si ea ceva fructe. Si chiar i-a placut f mult. Seara am fost in vizita la o matusa, unde a reusit sa-si faca un mic cucui in frunte, in contact cu piciorul masutei din sufragerie. Din acel moment am prins "ura" pe picioarele de mobila care au muchii. Seara a fost extrem de agitata, iar noaptea s-a trezit de 3 ori plangand jalnic.
Sambata: am fost la dr pediatru pe la pranz, a cantarit-o si a masurat-o (8,200 kg si 73 cm), ne-a zis ca e f multumita de cum arata si cat de activa e, ne-a zis ca-i putem da si peste alb, de orice fel, ficatel daca il primeste, spanac etc. Seara am fost la ziua unei prietene, a fost f dragut, caci mai erau acolo 3 baieti de 1 an si 7-8 luni, nu va spun ce de jucarii erau insirate prin toata casa. Noaptea s-a mai trezit doar o data plangand.
Duminica: la pranz am fost la biserica la un botez, a fost f cuminte, curioasa foc sa vada cum il baga pe bebe in cristelnita, s-a "conversat" la sfarsit si cu alti prichindei simpatici. Dupa-amiaza au fost niste prieteni in vizita, totul ok, fara probleme.
La 21:30 s-a culcat si la 23 s-a trezit in niste plansete cum nu cred sa o fi auzit vreodata. Am luat-o in brate si ardea toata, termometrul l-am scos din fundulet imediat ce mercurul ajunsese la 40 de grade, nu am mai stat sa vad pana la cat putea sa urce. In timpul asta plangea isteric, se ineca si tusea in acelasi timp. Am sunat la dr pe mobil, dar il avea inchis, de la policlinica noastra ne-au zis ca nu au pediatrie noaptea, sa sunam la salvare. Ne-am imbracat rapid si am plecat cu masina urgent la urgente, la Grigore Alexandrescu. Dand cu nasul de aer, s-a linistit, in sala de asteptare chiar radea si vorbea cu copiii de pe acolo, dar din cand in cand mai dadea in plans. Pe la 12 si ceva noaptea ne-a venit si noua randul la consultatie, temperatura scazuse la 38,7, caci acasa ii pusesem un supozitor cu paracetamol. Dr. nu a stiut ce sa zica, decat ca are si un pic de rosu in gat, dar nu acesta e motivul febrei, asa ca ne-a dat trimitere la Institutul Matei Bals, in spatele spitalului Colentina, care se ocupa de boli infectioase, scriind rinofaringita, atragand insa atentia sa fie controlata pt meningita! Va dati seama ca nu mai stiam pe ce planeta traiesc. Cristina a fost in crize de plans tot timpul cat a fost consultata, deja avea spasme, plangea si se uita fix, fara sa vada pe nimeni.
Asa ca ne-a internat urgent pe la 1 noaptea. I-au ciuruit venele ca sa-i umple eprubete cu sange pentru analize, eu a trebuit sa o tin sa nu loveasca seringile... Ajunsese de se uita fix in ochii mei, plangand isteric, fara sa mai riposteze fizic in alt fel. Numai cat imi amintesc mi se ridica parul pe ceafa.
In final s-a ales cu o branula montata pe manuta dreapta, prin care i-au facut antibiotice.
Ca sa scurtez povestea de dupa, concluzia a fost "enterocolita", care determina si diareea ei inceputa de vineri. Nu va spun cum a fost in spital, cu ea intr-un pat de fier de spital, in curent, caci patul se afla intre un mare geam si usa... Dar cel mai trist lucru era ca am mai stat in salon cu un bebelus care azi implinea 7 luni, bolnav de encefalita virala (presupus), care nu putea sa doarma decat sedat prin perfuzii, care plangea tot timpul cat era treaz, care parca incerca mereu sa spun cat il doare ceva si nu putea, care re-invata sa suga din biberon, sa inghita, sa tina o suzeta in gurita... Nu pot sa va mai povestesc, ca si asa imi dau lacrimile de cate ori ma gandesc la el, ca era tare frumusel, of
Ce pot sa spun e ca ma rog la Dumnezeu doar pentru sanatate, restul nu mai conteaza asa de mult.
Va pupam si multumim ca v-ati gandit la noi!
Va mai scriu eu, nu scapati asa usor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Laura, acum pot sa zic si eu buna dimineata si sa te invit la o cafea! Tocmai ce ne-am trezit si exploratorul Lara s-a apucat de "treaba" prin sufragerie.
Felicitari lui Dari pentru maseluta!!
Ela, imi pare rau sa aud ce probleme ati avut cu Cristinuca. Sper ca acum e mai bine, ea si-a revenit cu sanatatea si voi cu nervii. Multi de la noi!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004