Bebelusi de martie-aprilie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Ela76 spune:
Figurine schioape:
aici - asta ca vorbeati de cat se bucura cei mici de ele
si un dinozaur nou = 295.000 lei, tot de unde va ziceam mai inainte: aici (nu ne-am putut abtine )
Vad ca iar imi face figuri tastatura, asa ca va spun repede ca suntem bine, am terminat injectiile azi, dorim sanatate si bucurii tuturor copilaasilor si parintilor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Am intrat si eu sa urez sarbatori fericite tuturor , ca pana duminica nu cred sa mai apuc sa intru pe forum!!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
SimoV spune:
Si eu am intrat sa va urez tuturor un Craciun fericit. Sa nu uitati ca asta e cel mai frumos Craciun al nostru - primul Craciun alaturi de minunile noastre! E ceva unic, ce trebuie sa ne ramana in suflete toata viata.
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si liniste sufleteasca voua, copilasilor vostri si tuturor celor dragi. Sa aveti parte de un an bun, cu multe bucurii!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
mariana tache spune:
Fetelor, eu am trecut pe aici ca sa va urez Craciun Fericit. (chiar daca nu am postat aici, tot m-am mai gandit la voi). Si din intamplare am deschis cu prima pagina (de pa 20.12 erau postari) si am vazut ca ne-ati sarbatorit si pe noi atunci si ne-ati urat cele bune. Am fost super, super surprinsa deoarece eu nu am postat aici aproape deloc si nu ma gandeam ca isi mai aminteste cineva de noi.
Asa ca va multumim mult pt urari si cu "coada intre picioare" va intreb daca ma mai primiti pe la voi, ca asa as vrea. O sa fie un pic greu pana apuc sa va cunosc, dar sunt hotarata sa nu va mai ratez. Asta, dupa sarbatori, ca stiti si voi cum e in perioada asta.
Va spun inca o data: "Craciun Fericit!" si "La multi ani!" si sper sa aveti parte de niste sarbatori minunate alaturi de cei dragi ai vostrii .
mariana tache, mamica lui Stefan (20.04.04).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
alona spune:
Salut Mariana! Sigur ca te primim, cu draga inima.Eu chiar am vrut sa te intreb( pe subiectul cu Maramuresu) de ce nu mai vii pe la noi? Te asteptam cu povesti despre Stefan si despre tine.
Sarbatori fericite si voua!
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
codritu spune:
Buna fetelor! La noi s-a pus pe ploaie dupa ce ieri a nins, maine am inteles ca iar scade temperatura asa ca vom merge mai mult de-a dura.
Laura, si eu vreau sa vad ghetutele ca va trebui sa-i iau si eu.
Ela, si eu vreau personaje din desene. Fetele din Canada nu stiti daca sunt si la noi asa ceva ca eu nu am gasit?
Ma bucur ca s-au facut bine puiutii vostri, Ela si Clau. Oare de la ce fac enterocolitele astea urate?
Va doresc si eu un Craciun fericit alaturi de sufletelele vostre si de cei dragi.Va pupam pe toate si pe toti bb-ii
Hai noroc!
alona spune:
Codritu, eu am cautat figurine de alea de cauciuc aici, dar am gasit numai de alea care se lipesc.Eu am primit de la cineva cu Barbie si le-am lipit pe perete, Thea e innebunita dupa ele, le pupa , vrea sa le ia jos, dar nu reuseste.
Cum stai cu pregatirile? Te lasa Tudor?
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
Claudelu spune:
Sara buna fetele mosului!
Acum jumate de ora am terminat si eu cu toate pe ziua de azi, am facut papa buna si bradu...e atat de frumos in casa, totul e rosu!
Raul e mult mult mai bine, multumesc lu' D-zeu ca am scapat si de conjunctivita, suntem doar in asteptarea dintilor, care se simt foarte bine...culmea e ca se simt toti cei 4 incisivi centrali
Am ratat intalnirea cu fetele pe YM, nici macar nu stiu daca s-au pupat on line
Pentru cele care m-au rugat sa le dau reteta de la salata berlineza, le-o dau acum:
-1 cutie ciuperci
-1 cutie carne de porc conserva, taiata feli subtiri
-5-6 castraveti mari murati taiati felii
-3 linguri pasta toamte
-3 cepe mari taiate marunt
-maioneza, piper, sare, dupa gust
Mariana, te asteptam cu drag la noi, suntem dragute si cuminti , nu papam pe nimeni si incet incet ne vei cunoaste!!!
Ela, tare frumoase jucarioare i-ai cumparat la vitezomana de Cristinuta! si ieftine! La noi sunt fffffff scumpe jucarioarele de plus
Alona, pe tine nu te mai bag in seama aici ca ne vorbim acum pe YM
Codritu, hai ca-ti trimit eu niste figurine de alea, dar vezi ca v-or ajunge exact ca si cele pe care ti le-a aratat Ela
Oana, e si normal sa fie asa liniste aici si acum, pentru toate suntem ocupata cu pregatelile!! Ti-ai auzit ecoul??
Simo, intradevar craciunul asta e ceva mirific!!!
Veve ??? pe unde umbli soare?? Hai sa te de sarbatori!!
Si pentru ca maine nu cred ca voi mai intra, va spun de pe acum:
CRACIUN FERICIT
sa va de D-zeu multa sanatate, iubire, iar mosu sa va umple de daruri si bucurie!!
Iar celor nascuti zilele astea le doresc multa multa sanatate, sa fie cuminti si ascultatori, in limita bunului simt!!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
spic de grau spune:
Am intrat sa va urez si eu Sarbatori Fericite!
Sa va fie casa si vietzile pline de dragoste si bucurie! Sa fiti sanatosi (voi si ai vostri), si sa aveti parte numai de fericire si succese in anul care urmeaza!
Craciun Fericit! prietenele mele iubite - voua si familiilor voastre!
Sa aiba Dumnezeu grija de copilasii nostri si de noi!
Va pupicesc pe toate! (si nu uitati sa ii pupati pe prichindei si din partea mea!)
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
codritu spune:
Alona, vreau si daca sunt de lipit pe perete, dar nu am gasit. Mi-ar place cu personaje din desene animate. Nu prea ma lasa Tudor sa fac nimic, daca pun grilajul la usa de la bucatarie sta atarnat de grilaj si plange sau se dispare cine stie pe unde si trebuie sa umblu dupa el, daca il las in bucatarie sta atarnat de pantalonii mei si ma musca sau rade. Azi mi s-a stricat si robotul de bucatarie asa ca mai scurtez din lista de gatit.
Acum bate un vant de zbarnaie ferestrele, imi aduce aminte de noptile cand dormeam in cort la munte.