Cum mi-am gasit o prietena noua pe DC...

Cum mi-am gasit o prietena noua pe DC... | Autor: juliafin

Link direct la acest mesaj

Da,eu m-am imprietenit cu o fata cunoscuta aici,eu stau in Elvetia ,ea in Finlanda.Eu am pasiune mai veche pentru aceasta tara.Fin,partea finala a nickului meu nu vine de la "finante"si nici de la "final"...
Si asa s-a stabilit un contact,nu fara o mica neintelegere.Nu intrebati,ca nu va dau amanunte.
Azi am vorbit prima oara la telefon,nu fara emotii,bineinteles. Ca la prima intalnire. Am sunat eu intai.Ea a dat un strigat:JULIA!Si am vorbit,si am vorbit,timpul a trecut...
Si sunt absolut sigura ca mai exista povesti asemanatoare aici.
Cine ne mai povesteste despre prietenii noi nascute pe DC?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Eu am cunoscut mai multe fete extraordinare pe dc, cu care am si contact in privat. Si ma refer in primul rand (dar nu numai) la fetele cu care am colaborat la cazurile Teodorei si Paul. Sunt fete pe care le stimez si le iubesc in mod deosebit (stiu ele care sunt )

Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Si pe tine te iubesc si stimeaza aceste fete..Pe una o cunosc eu de decenii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si eu am multe prietene dragi mie aiciTinatache a fost prima cu care am vorbit la telefon, si eu am avut emotii prima data, e o fata extraordinara, apoi Elenalove cu care am avut atitea amintiri de discutat, Loerelei e ca un magnet ce sa mai zic Si prietena mea draga Alysa . daca e o zi sa nu primesc email de la ea ma ingrijorez, trimit eu! Ne scriem, vorbim atitea..parce ne cunoastem de o viata! Ne trimitem felicitari, poze si impartim atitea bucurii!ALICE Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ma alatur si eu celor care au legat prietenii prin intermediul acestui forum. vorbim pe messenger in fiecare zi, la telefon si sper ca in curand sa ne si vedem!!!
este un sentiment tare placut sa cunosti pe cineva prin intermediul calculatorului, sa ai atatea in comun cu acea persoana...ce mai! abia astept sa ne cunoastem personal!!!
va pupic gaby si stefan
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Si eu, si eu ... in afara de mamicile de mai-iunie 2004, pe care le consider prietene de suflet :), am mai castigat prin DC o prietena draga. Si culmea, si sotii ns. se inteleg, deci e super ... si ca sa fie si mai super, au si o bblina (cu 2 saptamani mai mare decat Crisuletzul meu). Ce sa mai, DC-ul sa traiasca! :)

Sarbatori fericite!!!
http://community.webshots.com/photo/140554340/233726699okJTnU

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si eu !
Desigur, pe langa gasca de mamici de august-septembrie 2003, pe care le iubesc enorm, pe langa grupul de balantze si de buzoience, am o prietena minunata, cunoscuta aici: adameasca !
Ne-am "contactat" pe cand eram gravidutze (ea in capitala, eu in Buzau), apoi dupa ce-am nascut, stiind ca ea urma sa se mute in Buzau am sunat-o pe mobil.
Emotii si... surpriza foarte placuta: era deja in Buzau, nascuse si locuia la 2 blocuri de mine.
Acum deja puii nostri, nascuti exact la o luna distanta, sunt prieteni buni , vorbim aproape zilnic, ne vedem foarte des si... vom petrece si Revelionul impreuna .

Puii nostri: http://community.webshots.com/album/184720697RFWiUJ

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Vikinga, vorbesti despre moi? Adek io-s aia magnetik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am legat si eu 2 prietenii apropiate, aici pe DC.
Totul a inceput cu o poezie, in prietenia mea cu alba din Germania, si a continuat cu mesaje si telefoane, chiar si un pachet surpriza de la ea. Ca sa aflam mai tarziu ca eu sunt scorpion cu ascendent in gemeni, iar ea este gemeni cu ascendent in scorpion.
A 2-a prietenie legata aici, este cu Gabbriela din USA. Prietenia noastra a inceput prin vizionarea pozelor cu Julian al Gabbrielei. Si continua zi de zi cu e-mail-uri, cate un telefon dat de Gabbriela, ocazional, felicitari si chiar mici pachetele de la Gabbriela. Ea este gemeni, daca va intrebati ce zodie este.
Sunt prietenele mele cele mai apropiate de la si le iubesc mult de tot !
Bine-nteles, mai sunt cateva fete cu care mai schimbam PM-uri si care imi sunt tare dragi !
Ai zice ca niste fire nevazute ne leaga si mai devreme sau mai tarziu ne aduc "fata in fata". Cred ca este scris in stele !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput