Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
TatianaG spune:
Adlemi, multumim pentru cuvintele frumoase!
Si noi vom fi la petrecerea bebelusilor, cel putin virtual. Nu cred ca vom ajunge la Bucuresti, desi mi-ar placea tare mult sa va cunosc.
Curatenia mare am facut-o acum 2-3 saptamani cand a fost mama la noi, acum am de "retusat" pe ici-colo. Ieri am impodobit fereastra de la bucatarie, iar azi sper sa reusesc si in camera mica, iar in sufragerie va fi bradul. Astept cu nerabdare sa-l impodobim si sa vad reactia Clarei. Maine va fi zi de stat in bucatarie.
Imi aduc aminte de o intalnire cu Mosul, desi eram foarte mica, 3-4 ani. Cred ca am fost foarte imresionata de-mi aduc aminte si acum acele momente. Din pacate nici la firma unde lucrez eu, nici la firma sotului nu se organizeaza intalniri cu Mosul. Daca sotiorul primeste un mic premiu pentru bebe, la noi nu se da nici macar o bomboana . Saptamana trecuta s-a organizat de catre o fundatie cateva spectacole de Craciun, intr-una din zile, pentru varsnici, intr-alta pentru copii, cu vizita Mosului. Vroiam s-ajungem si noi si, ca de cele mai multe ori cand trebuie sa respectam un program, Clara a adormit si a dormit mai mult ca de obicei, asa ca n-am mai ajuns.
Adriana, chiar vroiam sa-i luam Clarei o marioneta si n-am gasit pe la magazinele cu jucarii (mi-au recomandat o manusa de bucatarie care are un mutzunache pe ea, dar nu e ceea ce vrem). Azi dam o tura prin Metro, poate gasim si la noi. Petrecere frumoasa!!!
Emilly, brrrr, ce frig poate fi la voi!!!!!!!! Cum rezistati?
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
ad_risnov spune:
Babee, imi amintesc si cum era impodobita primaria! O feerie. Se aprindeau randuri de luminte din 5 in 5 minute, cum incepea sa se intunece, astafel incat cand era perfect intuneric era toata luminata.
La fel de frumoase erau cladirea Parlamentului, Opera, Muzeul de Arta si de Botanica (parca?).
In noaptea de Revelion am stat pe strazi in zona catedralei Stefansdom. A fost nemaipomenit!!!
Adlemi !!!
Tatiana, marionetele erau la raionul de jucarii si le gasesti in niste cutii. Nu sunt f. mari, cam cat o palma corpul plus capul (erau diverse personaje: o bunicuta, un politai, un clawn, niste monstrii). Acum regret ca nu am cumparat clownul. Era tare haios. Stiu ca noua ne facea la gradinita teatru de papusi si eram taaaaaare incantati.
In ce priveste primirea cadourilor din tara, eu nu ma pot angaja sa le adun pentru ca imi va fi tare greu sa ajung la posta (nu am cu cine sa-l las pe Rares daca e nevoie). Imi pare tare rau!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
Babee spune:
Adriana..langa Muzeul de Arta este cel de Stiintele Naturii(deci erai aproape cu Botanica).Sunt muzeele mele preferate, iar Palatul Belvedere adoratul:)))
Stiti cum e in Austria cu petrecerile de Craciun???Fiecare firma face pentru proprii angajati..nu au voie cu familie/prieten(a), nimic.La noi la Universitate nu s-a facut nimic niciodata.ce e aia cadou de Craciun pentru copil..sau altceva???La Vio se da o sticla de vin(ultima categorie de altfel)..dar in alte parti nici macar atat.Deci totusi in Romania e buna si portocala aia de la sindicat.Nici la salariu nu se da nimic...ca de-aia au 14 salarii pe an.Meditatia mea s-a anulat astazi..maine va fi..Intre timp mai cos la goblenul meu..poate il termin si-l ia mama la inramat.
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Scumpetel
Bubu Plimbaret
Iubi si Phillip (6.02.2004)
ad_risnov spune:
Babee, tu cosi goblen??? Si eu cos!!! Din pacate nu mai am timp de asa ceva. Mi se pare extrem de relaxant si linistitor!
Daca vrei pot sa-ti arat ce am cusut eu si am in casa. Multe goblenuri le am la ai mei.
Am vazut si palatul Belvedere, dar numai cladirea si gradina.
Pe mine m-a impresionat cel mai mult Hunderwasserhaus! Era ceva cu totul nou si inedit!
Si ce ne-am mai distrat in Prater!!! Era insa sa plec asa .
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
Babee spune:
he he Adriana...cos..ca eu am maini pricepute(cos, crosetez, cu andrele si la masina...de pictat nu pictez ca n-am talent...ca in rest fac cam tot ce se poate...).Ti-am vazut goblenurile..frumoase.Eu le fac pe cele de la Timisoara(pictate) dar imi plac.Am tot facut, dar am mai si vandut din ele.Din pacate nu am luat prea mult..si am facut si o prostie sa-mi dau 15 goblenuri unui tip..ca sa le vanda.Atunci le-am vazut si atat..ca nici banii nici pe ele nu le-am recuperat..Asta e...si austriecii dau tepe.
mai e faina Haus des(sau der??) Meer..merita vazuta..iar in Prater toata vara ne-am hihilit.Acum e frig si nu mai sunt deschise decat restaurantele.
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Scumpetel
Bubu Plimbaret
Roxana_G spune:
Buna ziua de la mamica la datorie. A fost o zi minunata cu Alex azi, chiar asa racita cum e. O iubesc tare mult si ma topesc cand o vad asa fericita cu mine. Desi e bolnavioara rau, chiuie de mama focului si striga continuu mama. Febra nu mai are, dar tuseste rau, cu secretii. Nasur curge...Nu ati vazut asa ceva. Efectiv siroaie. E lipicioasa peste tot si nu fac fata sa o sterg nici la 5 minute. Dar o sa fie ea bine.
Adriana, nu iti face griji cu petrecerea. Va fi mai bine decat te astepti. Si eu, stiind-o pe Alex neprietenoasa, am crezut ca va plange. Cand colo a fost super sociabila, innebunita dupa copii. Nu s-a speriat de clovni si nici de mos, nici macar de baloanele sparte. La Cata am dat-o si pe topogan (evident tinuta bine) si s-a distrat de minune. Mi-ai amintit si mie de Revelionul in Austria...Ehehe ce vremuri, a fost ultimul in strainatate. Anul trecut imi postasem burtica in fotoliu si cam atat. Dar las ca recuperam noi. Ceea ce m-a nemultumit insa atunci cand am fost in Austria, ca dupa ora 12 noaptea lumea nu prea mai chefuia. La noi la hotel ramasesem numai noi si niste rusi, deh, cheflii din Est.
Babee, astept cu nerabdare pozzele cu Bubu si bradutul. O vad eu si pe a mea, sunt curioasa. Am o prietena a carei fetita de un an jumatate s-a dus anul trecut la brad, s-a uitat si a strigat tare "Bau!". Tare haiosi sunt copiii. Legat de petreceri, separat au fost si la noi, adica fara familie. Insa in afara de petrecerile pentru adulti, se fac micile serbari ptr copii si acolo e mai mare dragul sa mergi. Eu una nu m-am dus la petrecerea ptr adulti, dar Cata se va duce (optiunea lui!).
Imelda, lasa ca asa sunt copiii nostri mai slabi. Dar se potrivesc. Puneti-va repede in forma insa, ca ai vazut ce tupeu a capatat Alex (vezi povestea de la Mos).
Va pup. Astept pe ai mei sa vina la datorie, ca sa pot pleca sa caut cadouri ptr Craciun.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Babee spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Mi-ai amintit si mie de Revelionul in Austria...Ehehe ce vremuri, a fost ultimul in strainatate. Anul trecut imi postasem burtica in fotoliu si cam atat. Dar las ca recuperam noi. Ceea ce m-a nemultumit insa atunci cand am fost in Austria, ca dupa ora 12 noaptea lumea nu prea mai chefuia. La noi la hotel ramasesem numai noi si niste rusi, deh, cheflii din Est.
Roxana..sa ii vezi sambata si duminica..de la 10 seara nu mai vezi pe nimeni pe strada.Nu conteaza daca e vara sau iarna..gata, distractia s-a incheiat...Asa-s ei, ce sa le faci??
Scumpetel
Bubu Plimbaret
Cris_N spune:
Pentru ca iar intru cam rarut am vrut sa va urez toate cele bune ca sa nu treaca cumva sarbatorile fara
Reteta unui an bun - de realizat neaparat:
- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie,ura, invidie, frica,irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile,dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca,1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!
- Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea La multi ani
Va pupic pe toate si ep toti bebeii
Cristiana si BB Andreea http://community.webshots.com/user/cristiana_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila
Elena I. spune:
Cristiana.
Imelda, frumoase ginduri!
Babee, 13, nu 14. Sau poate mai am de luat bani si nu stiu?. Eu n-am vazut Viena decit din masina si am mers doar pina la Stefansdom pe jos si am baut o cafea intr-o cafenea din apropiere. Dar am avut aproape in fiecare an o lectie despre frumosul oras si se cheama ca "l-am vizitat" destul de des. La "Haus des Meeres" puteti face o vizita virtuala pe http://www.haus-des-meeres.at/virtuelle-fuehrung/fuehrung/index.html (faceti clic pe weiter)
Roxana, Erica mea e la fel de mucioasa. Si face un scandal cind ii sterg nasul. Si i-am cumparat cele mai fine batiste pe care le-am gasit:zewa cu musetel. Bietii copii raciti!! Sanatate!
Tatiana, am vazut si eu la noi acum citeva saptamini un urs foarte frumos pe care poti sa-l "joci" pe mina. Cind am fost sa-l cumpar, nu mai aveau. Deh, luna cadourilor!
Emilly, cred ca e vorba de grade F, nu-i asa?
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=633450517105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Album Erica noiembrie si octombrie
Elena si Erica (6.februarie)
Elena I. spune:
Azi am repurtat o victorie in lupta mea pentru hranirea gizei.
I-am facut perisoare din piept de pui (fara ou!) fierte in supa de legume.
Dupa amiaza i-am dat piureul de legume cu unt, facut mai moale, sa-l bea dintr-un recipient de la jocul cu "cilindri". Cel portocaliu. Cred ca important e si modul de prezentare a mesei.
O lupta-i viata..
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=633450517105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Album Erica noiembrie si octombrie
Elena si Erica (6.februarie)