Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
LA MULTI ANI ROBERT LA IMPLINIREA PRIMULUI ANISOR! SA FII SANATOS SI SA CRESTI MARE SI VOINIC, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA.
ANDREI . Scumpul meu, sa fii sanatos si voios. Roscatica te asteapta in vizita saptamana viitoare.
Mav, multumesc de sugestii.
Imelda, multumesc ptr SMS.
Ioana, felicitari pentu Arturici. Eu l-am vazut pe Philip, chiar de cateva ori. Acum il pandesc pe Yann.
Helen, l-am vazut pe Cosmin frumusel. Arata foarte bine sa stii. Iar cu mancarea, nu uita ca mai sufera cineva ca si tine.
Dragele mele, azi e Ajunul (ei bine, azi gatesc: fac tort! sic!). Va doresc un Craciun Fericit, luminos si plin de bucurii alaturi de familie. Sa primiti cadouri multe si sa va bucurati in jurul bradutului alaturi de puiutii mici.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
otilica spune:
La multi ani copilul meu scump.
Acum cand implinesti un anisor mami iti ureaza multa fericire si impliniri, si iti promit (asa cum ti-am spus de atatea ori) ca am sa fiu mereu langa tine, am sa-ti calauzesc pasii, am sa-ti vegehez somnul si am sa te iubesc asa cum numai o mama stie sa iubeasca. Si pt ca in religia lui tati nu vine Mos Craciun ci Ingerasul, noua ingerasul ne-a adus anul trecut un alt ingeras, pe tine, ca sa ne implinesti viata. Acum in Ajunul Nasterii Domnului ii multumesc lui Dumnezeu pt ca ne-a dat fericirea sa traim aceste clipe.
Am plans cand am citit mesajele voastre. Va multumesc din suflet.
La multi ani Andrei!
Am sa mai intru azi pe forum, dar as vrea sa va urez acum sarbatori fericite alaturi de fanilii. Sa ne bucuram cu totii de acest Craciun sarbatorit cu un membru de familie in plus fata de pana acum.
Otilia si Robert (24.12.2003)
http://community.webshots.com/user/otilia164
Babee spune:
La Multi Ani Robert!!!!!
Sa traiesti si sa fii toata viata ta Ingerul pe care parintii tai l-au asteptat anul trecut
La Multi Ani si Albastrelului Andrei
Eu fug la Tiramisu... si apoi afara.Am fost si dimineata(sunt 14 grade la Viena).Nu miroase a iarna..dar bine ca nu e frig...
Am fugit...
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Scumpetel
Bubu Plimbaret
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Roxana_G spune:
Babee, cat va invidiez ca e asa bine la voi si iesiti afara. La noi e frig. Si daca nu ar fi chiar asa, tot nu am putea iesi ptr ca Alex nu e deloc bine. Lasa ca mai creste ea si la anul il pisam pe tati sa mearga la schi in Austria si asa poate venim si noi in vizita. Ca acum in ianuarie nici o sansa sa ne ia...Macar pe mine, sa devalizez magazinele.
Apropos de magazine, anul trecut prin primavara a venit cu multe hainute dragute de la un magazin Haus der Kinder. Sau ceva de genul asta, asa scria pe punga. Niste minunatii. Desi i-au ramas micute le mai poarta si acum, ca tare mi-au fost dragi. Uite acolo mi-ar placea sa ajunga acu in ianuarie. Se descurca ele vanzatoarele. Data trecuta ma miram cum de le-a ales asa de bine incat se puteau asorta perfect oicum le combinai. Cand colo, cica asa i le-au combinat vanzatoarele.
Fetele, ptr ca nu au venit cei de la cablu, sotiorul meu a mosmondit la modem si acum merge. Va astept la un chat pe YM. Pupic.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Ioana77 spune:
Gata pregatirile?
Haiteti fete si baieti ca Mosu e apropape!!!!!!!!
Noi am fost in vizita la Andrei Albastrel! Cum, se putea sa nu ne tiem de promisiunea facuta cu ceva luni in urma?
Mami de mine a papat papa buun facut de Mami IMELDA (bucatareasa superrrr) si praji si mai bun!!!!
Andrei e un super cuminte. Arturicii au tras de brad, de chitara lui tati de Andrei, s-au jucat cu jucariile lui Andrei si, desigur, le-au si stricat.
A venit si Mosu la ei. Era plinnnnn sub brad de cadouri si se pare ca am fost taare cuminti de-am primit si noi.
Anca
imi pare rau ca sunteti raciti. O sa aveti totusi un Craiun Fericit acasica.
Rox
Afara azi a fost chiar placut, 5 grade. Noi am scos nasucurile doar cat ne-am deplasat din masina in casa.
Va pupam si fugim. Arturicii la nani si eu la impachetat cadouri. M-a rugat Mosu sa-l ajut.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Emilly spune:
Robert si Andreisa fiti sanatosi si voiosi si sa-i bucurati pe parinti!
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38937" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)
Irina,veve & croko
pozici
buli spune:
am fost la doc.
rosu in git. luat de la noi.
luam antibiotice. oxpamox si ambroxol.
cica in mod normal n-ar fi dat antibiotica, dar ca sa fim siguri ca nu mergem de Craciun la spital ...
asa ca vom incinge o hora in trei in jurul bradului pina ne vom face bine, dupa care plecam sa colindam - cu ceva decalaj, dar speram se mai fim primiti.
oricum miine vin parintii la noi asa ca stateam acasa.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit