Sifilis!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mi-au venit rez de la "Victor Babes" (boli infectioase) si este negativ si la mine si la sot! Sper sa fie adevarate!
Am facut VDRL - RPR daca era sifilis la mine iesea pozitiv, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

lachione ma bucur ca esti fata desteapta si ai repetat analizele
acu du-te la aia de ti-au zis ca ai si da-le peste botic cu hartia-asta e bataie de joc, cum naiba indraznesc sa se joace cu nervii tai asa...de bani nu mai zic
te pup si ma bucur ca sunteti bine amandoi

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

buna... REPETA ANALIZELE.
La un spital foaaarte cunoscut unor prieteni li s-a spus ca BBul lor este nici mai mult nici mai putin decit HIV pozitiv!!!

Saracul copil, n-avea nici un HIV, avea doar nu stiu ce pb. cu lipsa de CA.
Sa nu-i stringi de git?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Eu i-as strange de gat !
Ce cretini ! Scuze, m-am infierbantat.

Emi si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Cineva din familia mea s-a internat recent in spital si ii descopera glicemia foarte mare si pun diagnosticul: diabet. Ca urmare, medicul instituie regim pentru diabet si trecerea pe insulina. Noi ne ambitionam sa nu credem, pentru ca persoana in cauza, fiind cardiaca, era mereu sub supraveghere medicala si ar fi trebuit sa stim. Usor contrariat, propune refacerea analizelor, nu o data ci de 3 ori. Concluzia: glicemia normala. Va inchipuiti ce ar fi insemnat sa faca insulina...Din pacate, nu mai putem merge pe mana doctorilor, ci trebuie sa fim foarte informati iar cand luam o decizie in privinta sanatatii noastre, sa fim in cunostinta de cauza.
A propos, va amintiti de studentul caruia, in urma cu cativa ani, i s-a pus diagnosticul de cancer la creier iar el s-a sinucis? La autopsie s-a constatat ca nu avea cancer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ei....pana la urma n-au fost chiar cretini... in sensul ca au gresit doar cand au afirmat ca sunt contaminata acum, ca am acum sifilis.

din pacate o samanta de adevar era....am avut odata, habar n-am cand, nici cum l-am tratat de nu mai am, iar acum am anticorpi. Mi-a iesit TPHA pozitiv (ceea ce arata ca am avut si am ramas cu anticorpi) si VDRL negativ (ceea ce arata ca sunt vindecata, nu mai am acum si nu mai transmit boala).

Dar oricum.... puteau sa nu greseasca pentru ca sa aflii ca tu ai acum sifilis si sotul nu, nu-i tocmai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pai scuza-ma...parerea mea e ca au fost chiar cretini!

si eu am avut odata holera, acum 10 ani, cum ar fi fost sa ma duc la analize si sa imi spuna ca AM HOLERA IN MOMENTUL ASTA?

Elise

Elise

Mergi la inceput