Sufletel de Madalin

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Azumi, am aflat azi ca, in principiu, se poate, cu reteta. Cand am sa primesc reteta, iti pot spune 100% sigur

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Am primit reteta. Am nevoie de o adresa unde voi trimite medicamentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

buna Azumi
am incercat sa fac rost aici de medicamentul acesta dar nu este decat Hidrocortizon5 mg
dar mi0-au zis ca de ce nu incercati fiole zic ca acelea sant mai bune
de cate ori pe zi le ea?
anunta-ma cat de repede posibil si daca este bun si de 5 mg incerc sa-l cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ancutza06, eu plec pe 20.02. in tzara, daca nu gasitzi alta modalitate de a trimite medicamentele, le potzi trimite la mine (nu-i asha strict), iar eu le iau cu mine si in cateva ore sunt in bucuresti. daca nu-i prea tarziu pana atunci.
puteti sa-mi trimiteti si mie eventual reteta sa vad daca o pot lua de aici?? mie mi-o puteti trimite si pe fax eventual.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Lorelei, sa-mi dai un numar de fax. Cu cat sunt mai multe surse, cu atat e mai bine. Scrisul nu e prea inteligibil, dar pt mine e ok, pt ca farmacistul e o cunostinta.

Cred ca pana pe 20, e cam tarziu, din cate am inteles, nu mai avea decat pt o luna.

In fine, la mine dureaza, un pic, saptamana viitaore sper sa am medicamentele. Numai ca nu ma pot duce personal....ci dau reteta mai departe, si ajunge unde trebuie, apoi persoana respectiva primeste medicamentele, si ajung la mine.

Daca imi trimiti nr de fax, maine iti trimit reteta. daca mi-l trimiti mai incolo, nu mai am cand. ca maine o predau. deci, pana maine dimineata, astept nr de fax. Daca nu, o scanez oricum, si o pot tirmite prin mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

ANcuta eu plec in tara pe 5 februarie asa ca daca pot ajuta cu ceva spune-mi si fac.

marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Ma interesez si eu de Hidrocortizon. Este vorba despre pastile, 20mg, da? Nu injectabil, nu crema... ca pana acum am auzit deja de formele astea. 20 mg. Si m-ar interesa sa stiu care este doza zilnica de care are nevoie. La o adica, mi-ar prinde, poate si mie bine sa am reteta, caci poate asa ma voi descurca si singura sa fac rost.
Ancuta, tu pleci in tara pe 5 februarie? De unde din Olanda? Ca poate ajung cu medicamentele la tine. Eu sunt din Dortmund.
Ma gandesc, sa vad. Poate le trimit. Dar am nevoie si de reteta. Hai sa vedem cum facem.
Numai bine, sanatate multa
anca

Mergi la inceput

gusta...iti multumesc pentru ajutorul oferit, probabil legat de transport. Insa nu este nevoie, pt ca farmacia respectiva le va trimite direct la adresa furnizata. Am, insa, mari indoieli referitoare la Posta Romana, dar sper sa nu fie probleme. Avand in vedere ca familia respectiva locuieste intr-un sat, oricum se recurge la Posta Romana, indiferent daca le trimit eu de aici, sau daca sunt trimise de tine, catre destinatie, odata ce ajungi acolo.

Azumi, te rog sa te uiti peste adresa, si daca este cazul, sa faci modificarile necesare, pentru siguranta. Inca ceva. Pretul lor am inteles ca nu este mare, mai ales ca le procur la pretul de cumparare al farmaciei respective, fara nici un fel de adaos. Insa, odata ce stiu detalii exacte, daca nu ma descurc, va voi cere ajutorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Cel mai bine ma gasiti la adresa anca.niculae@mpi-dortmund.mpg.de
Ancutel, scuze, tu vii de fapt pe 20 in tara, am incurcat eu informatiile. Sorry.
Gusta, de fapt tu vrei sa pleci in tara pe 5 februarie? De unde din Olanda? Unde locuiesti in Olanda? Si cine este in posesia retetei?

Numai bine si sanatate multa lui Madalin,
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu plec pe 5 februarie din aeroport de la Amsterdam si stau in olanda in Rozenburg 20 km langa rotterdam .daca pot ajuta cu ceva da-ti un pm

marilena si mapet

Mergi la inceput