Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 14
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Fetelor, voi ce pozitie preferati cand alaptati bebeii?Am citit chiar pe acest site ca una don pozitii e cea culcata pe o parte(mama)si bebe de asemenea culcat in fata ei;mama mi-a spus insa ca nu-i bine sa-i dau sa suga din culcat, nu-mi amintesc acum explicatia ei.Voi ce stiti?mie-mi pare destul de comoda pozitia asta, dar daca nu-i benefica renunt la ea imediat!
Mona si baby Vlad 2 saptamani
MONA_B ... este exact pozitia in care-l alaptez si eu...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
carmen spune:
Adriana, eu Anei nu i-am facut niciodata baie in apa fiarta si racita ci numai in apa calda cu ceai de musetel. Si Dariei tot asa am sa-i fac. Pai daca stai sa fierbi in fiecare zi apa pentru doi copii unde ajungi?
Felis, Eu in prima luna de alaptat (cu Ana ca acum mai am 2 zile pana aduc pe lume minunea) nu am mancat nimic dulce ca sa nu aiba colici. Evident ca tot a avut dar asta e, cred ca putini sunt copii care nu au. Uneori Ana se mai calma cand ii puneam comprese calde direct pe burtica, efectiv ii auzeam zgomotele din burtica si se linistea.
Monica, felicitari pentru bebelina si ma bucur ca sunteti bine amandoua. Ma gandesc ca miercuri dimineata ma duc si eu sa aduc pe lume mica printesa si deja ma iau emotiile. Nici nu mai stiu ce sa imi pregatesc (90 % e deja pregatit) si tot timpul am senzatia ca uit ceva.
carmen
FELIS spune:
MONICA bine ai venit acasa... Pupici la printzesa!...
CICI nastere usoara...
Pozele noastre!
FELIS spune:
Fetelor... cum procedati voi cu serul fiziologic si pompitza?... Ca eu nu reusesc sa-i scot mucisorii din nasuc... Puteti sa-mi ziceti si mie pas cu pas?... Ca la
Va rog mult...
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Fetelor... voi cu ce ii dati dupa baie pe manutze si pe fatza?...
Se poate da pe fatza si pe manutze cu ulei de bb?... Eu pe manutze nu l-am dat cu nimic la inceput de frica sa nu bage manutza in guritza si sa nu patezasca ceva...
Pozele noastre!
Si va mai intrebase-m ceva (randurile de mai sus, da nu mi-a raspuns nimeni!!!!!!!!!.........
Pozele noastre!
lumi81 spune:
FELIS eu i-am dat cu ulei pe manute si nu a patit nimic si daca ai stii cum isi suge manutele, si le-ar baga pe amandoua in gurita daca ar putea. Si mie mi-a fost frica la inceput. Cat despre fata eu nu i-am dat cu nimic pana acum.Nu o spal decat cu ser fiziologic. Nici cand ii apar bubite nu ii dau cu nimic pentru ca a doua zi dispar singure si apar altele... si tot asa.
Cat despre nasuc nu stiu daca sunt cea mai in masura sa te sfatuiesc ca si eu sunt cam neindemanatica la operatiunea asta. Eu ii pun seara dupa baie apa de mare in nasuc(eu am spray cu apa de mare care se pulverizeaza ) si dimineata incerc cu pompita si cateodata am succes, cateodata nu.
Luminita si Andrei(15 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/lumi20_81
miria_cristina spune:
Simonacip Sfatul meu este sa renunti cat mai repede la Humana 1. Eu i-am dat exact ca tine la sfatul doctoritei din spitalul in care am nascut. Pana am intrebat si pe altii. Si erau sa ma bata. Humana este un lapte cu formula special pregatita pentru copii nascuti de 1-2 zile sau pentru copii cu probleme. Este bun, dar ceea ce nu spune nici un doctor, este ca sensibilizeaza copilul rau de tot.
miria_cristina spune:
Vei ajunge dintr-un copil cu stomacul sanatos sa-l faci sa aiba probleme si sa nu poata manca tot ce-i recomandat pentru varsta luui, atunci cand va fi cazul. eu nu spun ca tot timpul se intampla asa, dar asta-i consecinta de baza.
miria_cristina spune:
Pentru Felis si Lumi18 - Puteti pune si altfel, adica, cu o pipeta sa picurati ser fiziologic, apoi sa il faceti sa stranute. De fapt, picurarea serului ii provoaca de cele mai multe ori stranutul. Sau il aspirati cu pompita. Iar dupa baie, il stergeti cu un betisor inmuiat in vit A sau chiar ulei (de masline).
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
Oana_B spune:
Poftiti la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38653" target="_blank">urmator
Oana_B