Ochelariste sunt ?!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Salutare fetelor!
Eu am la ochiul drept -1,50, iar la stangul -1.
Tare mi-ar placea sa-mi pun lentile, insa nu stiu nimic despre ele: cat costa, cum se intretin, cat timp ajunge solutia pentru intretinerea lor...Poate reusiti sa-mi da-ti voi cele care aveti un raspuns. Va multumesc! Si va pup!

lory

http://community.webshots.com/user/pnt_loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ma inscriu si eu in clubul vostru. Port ochelari de la 5 ani iar de 6 ani mi-am pus lentile de contact. Din pacate, cred ca va intrec pe toate la dioptrii. cat am fost copil am avut o gramada de incidente cu ochelarii, mi se spargeau sau rupeau cand imi era lumea mai draga. O data am avut un accident urat de tot la scoala, cred ca eram printr-a saptea. Eram in curtea scolii, in fata mea un baiat, si vine altul in viteza si sare in spatele lui, binenteles ca baiatul din fata mea mi-a tras un cap in freza, ochelarii mi s-au facut tandari, si mi s-a facut ochiul cat ceapa pe loc
Acum cu lentile ma simt foarte bine si cel putin incidentele de acest fel sunt evitate.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Hai sa iti zic eu lory cum e cu lentilele de contact.
Eu le am de vreo 2 ani si ele sunt valabile 3 ani sau 3 si jumate.
Sunt intr-o cutiuta in care solutie. Solutia trebuie schimbata la fiecare 2-3 zile. Ele trebuie spalate cu un samponel special o data pe saptamana si nu trebuie purtate mai mult de 10 ore pe zi.
Daca obisnuiesti sa te machiezi te machiezi numai dupa ce ti le-ai pus si te demachiezi dupa ce ti le-ai scos.
Cam atat.
Trebuie sa iti marturisesc ca eu nu am asa mare grija de ele, dupa cum e recomandat si n-am patit nimic rau.
Asta e despre lentilele mele.
Sper ca ti-am fost de folos.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

hy; poate acu' merge...de azi dim incerc sa scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu port lentilele care sunt valabile 1 luna-2,pe urma incepi sa simti cum te icomoditeaza si atunci le schimb, deoarece m-am obisnuit cu ele, si stiu cum sunt. Si poate din comoditate mi-e lene sa le schimb cu cele care au vlabilitate mult mai mare.
Eu le port cam 14-15 ore pe zi.Ma si machiez zilnic.
Schimb apa din recipient zilnic, mai rar cand uit sa fac. Un tub cu solutia(360 ml)imi ajune pe 1,5-2 luni.
Capul nu ma doare de la ele, in schimb incep sa ma doara ochii seara, adica simt ca sunt deja murdari si trebuie spalate.De aceea daca am de mers seara undeva, le scot inainte , le spal, ma spal si eu si gata.
Si eu cred ca am avut complexul asta ca lumea nu ma baga in seama, mai ales baietii!!Asta e, vremea adolescentei!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele cucuietele, Craciun Fericit!

Cam devreme, dar disparem cateva zile...

Va pupacim.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

Sarbatori fericite si un an mai bogat din toate punctele de vedere!!!
la multi ani!!!
gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Va doresc Craciun Fericit!!!
Multa sanatate, fericire, multe bucurii si multa, multa dragoste!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Dragele mele va multumesc pentru lamuriri!
Va doresc tuturor un Craciun Fericit si plin de pace sufleteasca!

lory

poze

Mergi la inceput