Ochelariste sunt ?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

port ochelari de la 12 ani, dar nu mi-a fost niciodata rusine cu ei. Ba chiar eram nerabdatoare sa ii port. Poate ca de asta nici nu s-au prins poreclele specifice de mine. Mi-a placut de la inceput cum imi statea cu ochelari.
Am schimbat multe modele, in functie de moda, de stilul frizurii, de stilul hainelor pe care le port.
De vreo 2 ani mi-am cumparat si lentile de contact. Ca sa mi se vada frumosii ochi albastri. Si chiar se vad atunci cand port lentilele. Toata lumea ma intreaba daca port lentile colorate. Nu, doar ca probabil contureaza mai bine irisul.
Nu ma deranjeaza foarte tare. Doar daca imi intra vreun fir de praf in ochi sau daca le tin mai mult de 10 ore. Atunci ma cam doare capul. Oricum, acum le port doar cand ies in oras, la petreceri, atunci cand nu sunt la serviciu. La serv. stau numai cu ochii in calculator iar lentilele ma jeneaza.
Asa ca tot ochelarii ii port mai des. Chiar tre sa imi fac altii. Tot fara rama. Sunt mai sic asa.
Au devenit o parte din mine. Nu de putine ori era sa ma spal pe fata cu ei la ochi, sau m-am culcat cu ei la ochi, sau mi i-am pus peste lentilele de contact. Am si eu povestioare haioase cu ochelarii. Sunt mioapa de-a binelea. Am -2,50. Nu e o dioptrie mare, dar fara ochelari e ceata rau!
Cam atat.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

bun asa miezure; vad ca mai sunt si altii "care uita" de biciclete, ca-s "deja parcate"
Alinka tu esti un caz fericit cu lentilele, cate impaci asa de bine cu ele...poate si pt ca nu-ti plac ochelarii deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mie mi se pare mult prea complicat cu lentilele de contact!!! sa le pui, sa le dai jos, sa le tii in solutie....
cu ochelarii e mai simplu.
plus ca nu-mi place sa umblu la ochi!!!!!
va pupam si va dorim sarbatori fericite!!!!
gaby si stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si io cu pe nas (ma vedeti in poze). Eu nu as renunta la okelari pentru lentile, mi se pare ca arat mai bine cu okelari.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisuca spune:

Si eu, si eu sunt !
Desi trebuia sa port ochelarii de la vreo 5 ani, abia la 21 mi-a venit mintea la cap! Dar sunt foarte fericita, pentru ca in sfarsit, VAD! Si e asa de bine, incat nu ma mai intereseaza ce spun cei din jur!
Va !

Denisa

Mergi la inceput

bravo fetelor, asa sa faceti, sa-i purtati!
Ioana75 am vazut ca tu iai purtat si la nunta; eu nu, si m-au durut ochii de la soare, ca si eu ii am heliomatzi
denisuca iti sta chiar f bine cu ei; si eu am rama rosie dar metalizata
cgabysunt total de acord cu tine, pt ca asa simt si eu. Sarbatori fericite si tie !!!
pupicei la ochelarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ma inscriu si io in clubul biciclistelor de pe !!!!

Nu ii prea port din motive nici de mine cunoscute! Ma simt foarte bine cand ii am dar nu imi plac, ca ma fac sa arat ca o tocilara!!!
Uitati aicilea cand eram ii purtam mai ot timpul!
http://community.webshots.com/photo/132063293/144411115dXzuLa
http://community.webshots.com/photo/144411162/144411162IjSbXH

Acum tre sa ii caut iar pe unde i-am pus ca am niste dureri de cap de 2 saptamni de numa!!!

Ii port din clasa a 8-a si bineinteles cu toate poreclele cunoscute de cei cu biciclete! Nu m-au deranjat ca eram mai voinica si ii puneam la punct pe cei care indrazneau sa zica ceva de ochelarii mei sau de mijlocul de transport cu care cirulam!

Va pupic -telor!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Nally, bine ai venit in clubul
mai bine ii potri de cit sa te doara capu' ! ce "inhibitzii" ai cu ochelarii; barbatul tau sigur te place asa cum esti,chiar si cu ochelari,iar ala mic sigur s-ar bucura sa mai aiba inca ceva de "paucat-tras"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Sorinushu nu ma indoiesc ca nu l-ar interesa noul accesoriu pe Sebi!!! Asta mai imi lipseste sa imi urle si cand ii iau ochelarii mei din mana !!! Face crize cand ii iau ceva ce il intereseaza si nu are voie!
Iar sotul ma place, asa cum ai zis, asa cum unt! Char el insista sa ii mai port ca ma face sa arat mai sexy zice el!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Nally, daca nu iti plac ochelarii tai pt. ca ti se pare ca arati ca o tocilara cu ei atunci schimba-ti ramele.
Ia-ti unii mai mici si cu rama mai subtire si sa vezi ca in loc sa pari tocilara ai sa pari sexy intr-adevar.
Sau probeaza mai multe modele pana il gasesti pe acela care te aranjeaza mai bine. O data ce ii ai trebuie sa le acorzi si lor atentie ca oricarui obiect vestimentar.

miez

Mergi la inceput