Ochelariste sunt ?!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

geo - iti tinem pumnii! sa te refaci repede!
nu poti sa te operezi si pentru noi? glumeam...
am mai pus niste poze... cu mami biciclista!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Asa stiam si eu ca pretul e de 2000, dar vezi care e treaba, ca mi-e frica si mie sa fac aici. Tinem pumnii!!Sa ne tii la curent!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu nu port ochelari decit de 5 luni, dar cred ca trebuia cam de 1 an si jumatate, de cind am observat ca ma cam doare capul la citit si la calculator. Oricum, cred ca din cauza orelor lungi in fata calcutorului mi i-am si "stricat".
Nu ma deranjeaza deloc, pentru ca am ales o rama care sa imi placa si cu care sa-mi stea bine. Mai trisez uneori, prin casa, si mai stau fara ei, dar nu prea mult, ca incepe sa ma doara ochiul drept si capul.
Bafta multa si recuperare rapida, geo!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutza spune:

Iaca am nimerit si eu odaita voastra...destul de tarziu,recunosc,dar mai bine asa decit niciodata.Sinteti cu toatele niste dragalashe si niste simpaticeIti tin pumnii Geo sa reuseasca operatia...sint sigura ca va reusi....ah si era sa uit...ce dreaq's-ar face lumea daca nu am fi noi ochelaristele?Trebuie sa recunoastem ca sintem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

Bine ai venit Cafelutza! Ne bucuram mereu cand se largeste comunitatea!!!
Multumesc tuturor pt incurajari si o sa va tin la curent cu ce se intampla. O sa va povestesc tot despre operatie. Si eu abia astept sa nu ma mai chinui sa imi iau scamele de pe lentilele de contact dimineata ca sa nu mai zic ca mereu ii zic barbatelului meu sa nu ma atinga cand imi pun lentilele sa nu imi bag degetele in ochi...el de obicei se spala pe dinti la ora aia, suntem tare grabiti dimineata si ne calcam in picioare la baie...

http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

quote:
Originally posted by cafelutza
...ce dreaq's-ar face lumea daca nu am fi noi ochelaristele?Trebuie sa recunoastem ca sintem

LORI SI ALEX

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Ochelaristelor, toate sunteti pe la petreceri!!!! Pe aici nu mai intrati?

LORI & ALEX

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

M-am hotarat sa ma operez acum,deoarece ginecologul meu nu mi-a dat unda verde pentru bebe 2, decat peste opt luni. In 16 martie am programare la Szeged pentru consultatie,si daca totul e in regula, dupa o saptamana ma opereaza.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Gabitzica vrem amanunte!!!!
Unde, cand, cat costa?????????

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, la Szeged in Ungaria o sa merg. Sunt cam 100 km de la Arad.
Operatia costa 60.000 fronti(cam 300 euro)/ochi. Consultatia costa 5000 forinti. O sa va dau mai multe detalii peste doua saptamani, dupa consultatie. Acum nu stiu prea multe.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput