Ochelariste sunt ?!
![](images/user_woman.png)
nu cad "prada" frazelor "aragaz cu 4 ochi", si nici apelativul ochelarist-o nu ma deranjeaza...poate pentru ca ii am din clasa a 2a si e un lucru extrem de normal pt mine...cum e spalatul pe dinti dimineatza
Cu toate astea, ochelaristele au gesturile lor, si sunt sigura ca sunt si putzin altfel decat un om
care nu are "povara" bicicletei pe nas...
Voi va simtzitzi altfel, aveti complexe, va ascundeti in spatele lor?
chiar sunt curioasa
Raspunsuri
Mia. spune:
Da draga,eu sint "ochelarica" dintr-a 7-a...Eram si grasa si ce "frumoasa" combinatie!Acum sint modele de ochelari asa de dragute incit nu cred ca mai e o problema.Eram mai mult complexata de silueta..Dar am mai facut niste sport si am mai slabit...putin...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinkav spune:
Eu am complexe, de aia am ales lentile de contact.
Dar am purtat si ochelari un an de zile, si ma simteam foarte incomod!Eram si la o varsta, 15 ani. Ce oribil ma simteam!!!Sarbatori Fericite!
alina si
Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
SORINUSHU spune:
da, tre' sa recunosc ca la 15 ani si eu am "renuntzat" la ei un an, dar a trebuit sa-i port din nou , ca nu se putea fara...si mai ales de cnd m-am facut "mare" si cu Carte de Munca, lucrez 85% pe calculator; fara ei as fi un om mort.
Si eu cred ca sunt unele rame chiar f shic; lentilele de contact sunt destul de costisitoare si am vazut io pe cineva care se ruga de trecatori pe strada sa o ajute, ca-i intrase ceva in ochi(praf)si avea lentile de contact si cica o jena rau; de atunci mi-am luat gindul de la ele...
iselin spune:
Si eu port ochelari de la 18 ani. Probabil am avut probleme si inainte, dar nu le descoperisem.
Sunt mandra de ei, sunt tare frumosi. Am schimbat cateva modele. Nu-mi permit lentile datorita infectiilor oculare. Dar nici nu am dioptrii f mari.
Si mama mea a purtat. Cred ca sunt si erediatre problemele.
Catrinel_17 spune:
Da, si eu am ochelari. M-am mai obisnuit acuma cu ei. Eram tare trista cind am inceput sa ii port, desi aratam foarte 'telectuala. Si aveau toti grija sa-mi zica chestia asta
Acuma mi-am cumparat ochelari foarte sic si imi place sa ii port. Am si lentile de contact, dar le port rar.
CC
Danelutza spune:
Mie mi-a spus doctorul pe 16 ani ca trebuie sa port ochelari ca nu vad bine la distantza. Am ajuns acasa pe o ploaie torentziala, cu niste lacrimi de crocodil si nu reusheam sa spun la ai mei ca am nevoie de ochelari. Si nu am purtat pina la virsta de 32 de ani cind ma dureau foarte tare ochii din cauza calculatorului. Acum port ochelarii la calculator si cind trebuie sa conduc mashina si nu ma mai simt complexata, ma simt ca o intelectuala
Daniela
alexxia spune:
Si eu port ochelari , cam din clasa a 2-a.
Dar nu am nici un complex.Mai mult , mama saraca s-a stresat, nu cumva sa se simta copilul complexat.
Tin minte ca imediat cum au aparut lentilele de contact la noi , m-a dus repede si mi-a luat.
Dar nu ma inteleg bine cu lentilele de contact, in plus sunt foarte caraghioasa cand incerc sa-mi ridic pe nas ochelarii pe care nu-i am :)
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
SORINUSHU spune:
hahhaha, alexxia, se vede ca am "crescut" cu ei...altfel nu am avea asemenea gesturi. Stai sa vezi cum fac io :)). Cnd nu-i am (in casa, cnd fac treaba ii dau jos, sunt de distantza..) uit, si atunci cnd mai trag cu ochiul la tv
incerc sa mii asez mai bine ( ca nu vad) dar de fapt nu-i am
. Iar in studentzie era ceva stiut de colegele
de camera, ca atunci cnd vroiam sa plec
si ma agitam cautand ceva, era vorba de ochelari, care erau defapt "pe nas" insa ii purtam asa de mult ca nu-i mai simtzeam
pnt_loredana spune:
Si eu a trebuit sa port ochelari de pe la 12 ani, insa m-am lovit de toate poreclele alea stupide enumerate de voi mai sus si binenteles ca am renuntat la ei, folosindu-i doar acasa la televizor(sunt de distanta), ce mai, eram ffff complexata si sunt inca. O perioada de 10 ani nici nu i-am mai avut, iar acum, de vreo cateva luni mi-am facut altii, ce-i drept foarte draguti, dar nici pe acestia nu-i port decat acasa unde nu ma vede nimeni!
lory
http://community.webshots.com/user/pnt_loredana
SORINUSHU spune:
pnt_loredana, nu trebuie sa fii complexata; considera ca fac parte din personalitatea
ta, eu asa simt