Mamici de Iulie august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza fetele!
Sunt chioara de somn! In ultimele 2 nopti daca am dormit 4 ore adunate e mult....nu mai stiu ce sa fac!
Desi nu mai beau cafea de vreo 2 luni acum cred ca-mi pun o guritza ca adorm cu capul pe tastatura! Bine ca e ceva mai liniste la birou!
Azi dimineata bb a avut program artistic in maxi taxi.., n-am ajuns chiar sa ma rastesc la oameni, dar m-am simtit ingrozitor...si dupa o noapte de nesomn !
Deci, in concluzie...greturile pot incepe si mai tarziu, din nefericire!

Va urez o zi buna si fara greturi!

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Salut fetele mele cele mai frumoase,
am trascu ochiul la aspirante si se pare ca in curand vom mai avea o printre noi, e vorba de Ioana, stiu ca in octombrie asteptam impreuna cu Ioana si Teodora rezultatul prestatiei noastre....
Am vorbit cu dr si mi-a zis ca e importanta apain timpul sarcini ( de fapt lichidele) si sa incerc sa beau cate lichide pot, asaca mi-am pus o sticla de 1 l pe birou si tot beau si iar beau...
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetelor!
Sunt si eu graviduta mica (6 saptamani) si va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta. DPN 23 august.
In alta ordine de idei va rog sa-mi spuneti ce mancati voi. Eu sunt disperata ca mi-e foame tot timpul si nu sunt tocmai slaba sa nu-mi faca probleme ca o sa slabesc dupa aceea.

Mergi la inceput

Bine ai venit acusor!
Sarcina usoara si bebel sanatos!
Eu sunt in 7 saptamani si 3 zile,si pana acum n-am avut probleme cu mancarea, adica mancam numai ce-mi placea ....fara a avea greturi sau stari de rau. Oricum fata de inceputul sarcinii am slabit 2 kg. De azi dimineata am o stare crancena de greata si rau......ufff....cred ca-i de la faptul ca n-am reusit sa dorm in ultimele 2 nopti!
Ehh....bebe sa fie bine !
Despre mancare....ce sa-ti zic...sunt fete care pot manca numai fructe, altele doar un anumit tip de mancare......mananca si tu ce-ti place si ce crezi ca nu ti-ar face rau!

Pupici !

Irda

Mergi la inceput

Bun venit Acusor,
poti sa mananci ce vrei atata timp cat nu mananci cat pt. 2; eu de ex ma satur f.f.f. repede si pt ca mananc putin odata, mananc maides ( min5 mese/zi). Dupa cantarul dr.am pus 7 kg, dar e imposibil in 11 saptamani; colegele de servici ma incurajeaza si imi confirma ca nu e adevarat, cred ca am pus 2, max 3 kg, dar le dam noi jos dupa.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Saru' mana Laura pentru raspuns.
Problema e ca sunt si genul care se ingrasa de la orice. Am avut probleme cu greutatea din cauza anticonceptionalelor. Am reusit sa slabesc 20 de kg intr-un an cu ajutorul regimului Montignac si acum am inceput sa mananc normal si am luat deja in greutate. Dar vorba prietenelor mele mai important e bebele. Dau eu jos dupa aia. Vointa sa am.

Hai sa va mai intreb ceva. A facut cineva ecografie la 6 saptamani? Eu am fost luni si doctorita mi-a spus ca inca nu s-a format embrionul. Mi-a confirmat ca e sarcina pentru ca s-a vazut la ecografie sacul amniotic. Dupa cum scrie pe site la 6 saptamani embrionul are deja inima.
Voi ce ziceti?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna dimineata!

bun venit noilor gravidute!!!
Laura, la ecografia de ieri a masurat dr pe bebe? daca da te rog sa imi spui si mie ca sa pot face comparatie cu ecografia noastra de la 11 saptamani.

12 saptamani

Gia

Mergi la inceput

Acusor, eu aveam 6 saptamani si 4 zile cand ni l-a aratat pe bb la eco, adica joia trecuta. A zis Dr. Albu ca are activitate cardiaca si ca masoara 0,50cm iar sacul gestational avea 2,02 cm. Eu n-am vazut mare lucru, dar daca doc a zis ca-i asa ....il cred .
Iar la varsta fatului...ma rog...embrionului zicea ca-i mai mic cu 2 zile decat stiam eu adica, c-ar fi avut 6,2 zile, dar depinde si cand s-a implantat outzul....poate la tine s-a implantat mai tarziu si de-aia nu se vede inca......stai linistita, peste o saptamana sigur o sa-l vezi!

Irda

Mergi la inceput

Multumesc Irda. Am sa mai astept si am sa ma duc si la alt doctor. Poate vede altceva.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Da, Gia, l-a masurat si avea 4.3 cm da la cap pana la fundulet, dar piciorusele nu le-a mai adaugat la dimensiuni. Bebele tau ce dimensiuni avea?
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput