Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
alinkav spune:
Dar ce zice pediatra? Poate ar fi bine sa te adresezi unui neurolog?Noi am fost, cand Alex avea 7-8 luni, tot din cauza asta, avea mereu si capul si pieptul la limita, chiar mai mult predomina capul.
Laura concediu placut si Craciun Fericit!!!
Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
alinkav spune:
Noi azi am facut 1 an si 1 luna!!!
Copilul meu nu stiu cum si cand s-a lovit cu capul, dar are o mica umflarura si chiar i-a curs putin sange. Asta am vazut acum, cand ne jucam. Presupun ca a cazut de pe scaun, ca acum e marea lui pasiune sa urce pe scaun si sa danseze pe el.E tare zbantuit, nu sta nici o secunda, si ace numai traznai. A invatat sa bage stecher in priza, sunt toate inchise, dar el m-a vazut ca eu bag apiratorul, si se duce si el la aspirator, scoate stecher si direct la priza.
Inca o chestie, urca pe scaun langa masa cu clculator, si apuca mouse cu dreapta, cu stanga pe tastatura si rade de nu mai poate.
Acum s-a culcat, asa ca am putina liniste, ca eu pur si simplu cateodata numai pot, parca n-am atata energie, cat are el.
Sarbatori Fericite!
poze cu Alex
dpintilie spune:
Hehe, e plin de energie fiu-tu, Alina .Si e numai inceputul
M-am tot gandit la masuratorile astea. Padiatrul nu a spus nimic pentru ca nu l-a masurat. Si eu nu m-am gandit la asta la ultima vizita. Dar ceva tot nu e in regula cu masuratorile asistentei. La 6 luni avea 45 torace si cap, iar acum la 12 luni are 49 cap si tot 45 torace!!! Ma indoiesc ca nu a mai crescut la corp. Nu-sh de ce ma agit atata, ma duc si-l masor si eu si gata.
adameasca spune:
Dana, nu stiu cat are Luca circumferinta capului... Nu-mi aduc aminte cat avea la un an. Am sa-l masor azi si-ti zic.
Mai, maimutza mea a dormit azi pe toata ziua juma de ora. S-a trezit urland, eu nu eram acasa, am avut treaba si am plecat juma de ora, dar a ramas vecina mea sa-l pazeasca cat doarme. A suspunat dupa mine 15 min, apoi cand am venit acasa nu a mai fost chip sa-l culc... Si acu smiorcaie dar nu vrea sa doarma...
Ven, cum e Big?
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
alinkav spune:
Ehehe am luat si nou bradul, dar il punem maine seara, l-as pune si acum, dar cum am vrut sa schimb anul asta culorile, asa ca mai am de luat niste globulete.
Sarbatori Fericite!
poze cu Alex
Davidutza spune:
BUNA!
Nici eu nu l-am mai masurat pe David de vreo 2 luni,dar diseara il masor si eu.
Noi o sa petrecem sarbatorile in familie si Craciunul si Revelionul,eu,sotul,David,parintii mei,mosii lui David si fratele meu cu prietena la ai mei acasa.
Va doresc de pe acum sa aveti parte de sarbatori linistite,caldura in suflete,sa fiti inconjurati de iubire,sa aveti belsug,sa fiti sanatosi si fericitii cu totii!!!!
Va pupam!
Mariana si DAVID(11.10.2003)
carmen77 spune:
Dana, uite ca l-am masurat si eu pe Matei, si are 49 cm circumferinta capului si 50 bust. Deci si al meu e capos, si la propriu, si la figurat .
Ven, da-ne de stire ce mai e cu Big, si ii tinem pumnii sa se faca bine, si eu am mari mustrari de constiinta ca mi-am lasat pisica in Romania, si o aveam de 8 ani, si mi-e asa de dor de ea .... , si la fel ca toata mamicile de aici, clar am neglijat-o de cand s-a nascut Matei, inainte dormea cu noi in pat, la mine pe mana, toata ziua era calare pe mine la mangaiat, dupa ce a venit Matei evident ca nu am mai avut timp .. si uite asa ma simt si eu vinovata. Si asta cu toate ca pisicile nu sunt asa atasate de stapan ca si cateii. Eu am lasat-o la matusa mea, care o adora si o ingrijeste ca pe ochii din cap, si stiu ca o duce super bine, altfel nu as fi lasat-o, si la vara cand om veni in vizita in Ro am de gand sa o aduc si pe ea aici. Sa vedem daca nu m-a uitat ....
Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
ver@ spune:
Buna seara!
L-am masurat si eu pe Vladutz (eu):52 torace,46 cap.O fi bine?
Toata ziua ne spune pe "nume":mama,tata,mamaie,tataie si a invatzat sa zica buba.Se simte bine,nu m-ai tuseste,dar parca m-ai sunt ceva muci.
Voi ce nr. de pampers folositzi acum la 1 an si...ca eu tre' sa trec la nr.5.
Alinkav,Vladutz opreste monitorul tocmai cand sunt la mijlocul unui mesaj,etc...
De dimineatza tocmai vroiam sa va salut si scriu si scriu,trimit...dar nu eram logataS-a dus mesajul pe apa sambetei.De nervi l-am inchis.
Alina din Bucur ai cumparat brad?Cum sunt preturile?
Ileana,tu ai auzit ca, cica cerealele seara...agita cupilu?Eu am auzit vorbe,dar nu stiu cat e de adevarat.
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Laura Takacs spune:
Multumim fetelor pt urari. Promitem sa aducem cat mai multe poze, mai ales ca nu am mai fost la Disney pana acum. In cateva ore plec acasa, de maine suntem liberi. Va sarut si ne revedem in 2005!
[b]Elena[/b] sugestie pt meniul de sarbatori (intrebarea ta de pe topicul celalat): sarmale, piftii, ciorba de perisoare, pateuri cu branza (merg si foile Filo) dar branza sa fie telemea (Feta), salata de icre, vinete, fursecuri la dulciuri ca alea merg repede- gen Pricomidgale, sunt foarte simplu de facut, gasesti reteta pe internet.
alinkav spune:
Ver@ bradul l-am cumparat cu 700 de mii. Mi-as dori unul de 1.300.000, dar sotul mi-a lasat ptr brad si jucarii in total un milion.Asta al meu nu se compara cu aceia de 1,3 mil,din pacate!
Sarbatori Fericite!
poze cu Alex