Neveste de Admin/It/IS (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

'Neata dragele mele,

Aseara era sa-mi linsez sotul!!! Eram la eco la doctor si l-am sunat sa-i spun sa vina sa ma ia de acolo ca era deja foarte tarziu (19,00) si mai ales pentru ca bebelina mea e cam grabita si era sa ma trimita doctorul direct la spital sa nasc. Ce credeti c-a facut sotul meu? Mi-a inchis telefonul de 3 ori, si m-a sunat dupa o jumatate de ora !!!! Norocul lui ca eram inca la cabinet si era lume multa ca la crizele de nervi care ma invadasera era sa-l linsez!!! Cica era intr-o sedinta importanta si nu a putut sa-mi raspunda, dar ca vine acum e pe drum (banuia de ce il sun)!!! DACA VA FACE ASA SI CAND VA TREBUI SA PLEC DE-ADEVARATELEA LA SPITAL???????? Bine inteles ca acasa am avut meci si plansetele de rigoare!!!
CHIAR SUNT ATAT DE AERIENI SOTII NOSTRI????? NU POT SA CRED CA ASA SUNT TOTI EU TOT MAI CRED CA AL MEU E IMATUR SI IRESPONSABIL!!!
Dar vorba voastra, noi iertam tot pentru ca asa cum sunt ii iubim!!! Of, tot mie mi-a parut rau de el azi dimineata cand botoasa n-am vrut sa vorbesc cu el si era exact ca un catelus necajit care nu mai stia ce sa faca ca sa-mi atraga atentia!!!

Sorinushu vezi ca ai email.

(36 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

Conelush si io ma simt la fel cnd il vad ispasit, da ma tzin tare ca sa prinda "mesajul "
Monica,bravo tie ca te-ai distrat !!! poze , ceva?
Laura_Oprescu cred ca ar fi super sa-i dai un telescop; ar fi o surpriza adevarata, ca nu cred ca se asteapta
pupicei la toate fetele

Mergi la inceput

De sarbatorile de iarnava doresc numai bucurii si fericire, multe cadouri subbrad, clipe de iubire si liniste alaturi de cei dragi,
kiss-uri cat mai multe sub vasc, deciatentie unde il asezati, ca sa fie strategic, si nu in ultimul rand LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT pentru anul astasi toti care vor urma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

va urez si eu Sarbatori Fericite,servere in regula si barbati dedicati familiei in totalitate cu aceasta ocazie mai ales!
Sotul meu intra de joi si pana in 3 ianuarie-in vacanta de Craciun! Noi vom avea o vacanta cuminte in aria statului ... pup fetele -nevestele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

OH, da ca bine zici Laura, servere in regula la toata lumea!!
Numai bine si Sarbatori fericite, un An Nou minunat si plin de bucurii!! sa vi se implineasca toate dorintele!!!!!!

va pup

CC

Mergi la inceput

Mergi la inceput

nu am mai putut raspunde ca nu m-a lasat site-ul...nu stiu de ce ; asta e inca o incercare...sa vedem dc ma inregistreaza macar acum...
nici subiectl in care intrebam ce se intimpla nu l-a luat...

Mergi la inceput

incercde azi dim sa va scriu, dar nu-mi mai inregistreaza raspunsurile...deabia am reusit sa postez subiectul de ajutor la administrator, ca nici p'ala nu mi-l lua...
nioci acum nu stiu dc va merge
oricum va pup si mi-e dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu va urez la toate sarbatori fericite si sa aveti parte cat mai mult de sotii vostri

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

voi vedeti ce scriu? mai nou imi da "web site down"...

Mergi la inceput