Bebelusi de septembrie-octombrie (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Se pare ca iar a fost molima de bebei neastamparati.
Sa va zic de noi: facut baita la 22, mancat distrat, adormit la 23. Cam greu dar orisicat. La 1 jumate cine credeti ca maraia si dadea din picioare? L-am dus cu vorba pana la 2, cand a trebuit sa ma scol sa vad ce doreste domnu. L-am cautat, nu era de schimbat. Am zis hai totusi sa=l schimb. Si aici incepe distractia: a facut pipi pe masa de infasat, l-am luat in brate sa-l pun in pat sa curat masa, a facut pipi pe mine, apoi pe tati, apoi, intr-un final apoteotic, a mai facut un pipi si in patul nostru. Mai frustrant e ca in acest timp copilu meu se radea de mama focului.... I=am dat sa pape si pe la un 3 jumate reuseam si noi sa adormim la loc. La 6 iar a inceput maraiala, l-am luat cu mine in pat si s-a milostivit sa mai doarma pana la 7 jumate. Ufffffffff.

Va pup si ma duc sa pap ceva cat timp puiu cica doarme.

Mina si BebeMateiCostin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Hahaha Mina ce m-au distrat "prosticelele" facute de bebe. Cunoastem sentimentul de frustare...hihihi.

Bebelina mea doarme asa ca ma duc sa fac ceva mancarica. Astazi am iesit afara pana la piata si era asa de frig.... Eu una am inghetat de tot si nu mai imi trebuie sa ies. Bebe nu stiu daca a inghetat pt ca nu mi-a spus...sa vedem daca ma paraste lu tac-su...hehehe

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Buna fetelor!
Noi suntem noi pe Forum si am zis sa va salutam. Nu prea ne-am dumirit cum e cu pusul mesajelor... dar invatam din mers. Puiul meu David, care inca nu e botezat si de-aia ii spunem Licurici, este un cuminte de zic Doamne-ajuta cand aud cat de putin dorm pe noapte unele dintre voi. Noi avem acum 3.5 luni si dormim de la 10.30 seara pana la 6.30 dimineata si asta pentru ca ne trezeste mami sa ne dea sa mancam... fiindca altfel ar ramane cu doar 4 mese pe zi. Voi cate mese pe zi le dati? A .... sa va spun il alaptez integral si nu stiu cat mananca la o masa ca nu i-am mai facut proba suptului de cand avea o luna. Stiu doar ca suge cam tot ce gaseste si nu se plange de foame niciodata.
BB-ul meu s=a nascut pe 3 sept cu 2.300 si 48 cm (cam inainte de vreme) iar acum are 5.800 si 64 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost sa-i faca vaccinul de 2 luni si a plans un pic. Iar acum nu stiu ce sa-i fac pt ca o doare piciorul si s-a unflat un pic si e mai rosu in zona aia. Am uitat sa-i punem comprese cu apa rece (parinti denaturati) si i-am pus tocmai acum (dupa 4 ore). CCam in cat timp ii trece?

Armin (Alinah) si Ilinca (Mada)

Danyce, Mada frumoase pozele!

Eliana si Elena (23.10.2004)
http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Roandre te rugam ne pui si pe noi pe lista? Multumim
Am pus ceva poze mai vechi, o sa punem si unele mai noi. Plec ca deja s-a trezit.
http://community.webshots.com/user/2002
Pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38863" target="_blank">Capitolul urmator

Sarbatori Fericite!!!
Oana_B

Mergi la inceput