Ce apreciati cel mai mult la sot/prieten?
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by cipcipcip
Mersi multDa, la mamici de iulie-august sint, ai vazut bine. Si tu tot pe la viitoare mamici esti cumva?
Nope, eu sunt deja la "copilasi de iunie-iulie 2003
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
puskin spune:
Cel mai mult apreciez bunatatea lui, faptul ca are un suflet mare mare mare,ma iubeste asa cum sunt, ma sprijina in tot ceea ce fac, imi lasa libertatea sa fac ce doresc. Plus de asta, este cel mai sensibil barbat pe care il cunosc...iubeste cu toata fiinta lui.
Ruxandra
Jazz spune:
E atat de dificil sa ma gandesc la ce apreciez "cel mai mult" la sotul meu...
Eu l-am cunoscut intr-o situatie mai neobisnuita si primul lucru care l-am aflat despre el era ca e invatator la o gradinita (acum e profesor la liceu) si ca scrie poezii pentru copii. So, in afara de faptul ca este sensibil, are un extraordinar simt al umorului si al ironiei fara a deveni rautacios, avem o multime de lucruri in comun: suntem liberali, iubim sportul, animalele, suntem atenti la mediul inconjurator...
Imi reda echilibrul, pot discuta cu el absolut orice fara sa imi fie teama si ma asculta cu cea mai mare atentie cand vorbesc, ma impinge dincolo de limitele pe care mi le impun eu, cand vorbeste devine teribil de infocat, invarte o problema pe toate fetele (inclusiv pe alea pe care eu nu le vad!), imi sprijina orice decizie pe care o iau. Sa nu mai vorbesc de culoare pielii, de zambetul lui care emana o energie aparte, de buze si de corpul ala...
Mai vreti? Sunt sigura ca pot continua...
mina spune:
MMmmmmmm, ce subieeeect.....
Hai sa ma bag si eu. Oare cu ce sa incep?
Pe primul plan sta faptul ca ma iubeste si ma suporta. Pentru asta merita un premiu!
Pentru ca e in stare sa scoata la iveala ce e mai bun si ce e mai rau in mine ar trebui sa ma cunoasteti ca sa intelegeti, eu sunt capoasa care priveste lumea prin ochelari roz si e in stare sa dea cu capul in zid pana se sparge zidul daca acel zid sta in calea ei.
Pentru ca recunoaste ca fara optimismul meu (care uneori frizeaza inconstienta) nu ar fi fericit pentru ca nu ar avea puterea de a reusi.
Pentru ca el e ancora mea pe pamant si eu sunt capul lui in nori.
Pentru ca este un tata extraordinar, pentru ca sunt cea mai fericita mamica atunci cand il vad cat de mult se implica in tot ce e legat de ingrijirea puiului nostru de 3 luni.
Pentru ca e om adevarat, nu e perfect, are calitati si defecte. Calitati care ma fac fericita si defecte care nu ma lasa sa ma plictisesc
Pentru ca mi=a spus odata ca atunci cand se uita in ochii meu i se inmoaie picioarele.
Pentru ca si acum, dupa 14 ani de cand suntem impreuna mi se face un gol in stomac cand ma gandesc la el.
Si, nu in ultimul rand, pentru ca are fund frumos si par pe piept! Detest junii din reviste care nu au pic de par pe ei. Asa sunt eu, mai tribala!
Va pup si va doresc sa va petreceti viata langa cel iubit, descoperindu-l permanent.
Mina, sotie si mami fericita
Pegasis spune:
E mai destept ca mine si foarte calm. E o placere sa stau de vorba cu el despre orice subiect. Nu ma plictisesc niciodata in prezenta lui.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Ca ma iubeste foarte mult si e smecher.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/ Sarbatori fericite
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Eu nu pot sa va spun de ce imi iubesc sotul, pentru ca nu am. Da' pot sa va spun de ce imi iubesc sotia? Da? Bine, daca insistati...
Pentru ca este atenta, dragastoasa si stie sa rezolve orice situatie de criza. Pentru ca nu se pierde cu firea si tot ce conteaza pentru ea este familia. Si pentru ca imi ofera inca un copil, desi multe femei n-ar mai face-o la varsta ei.
anatolia spune:
N-as fi gasit altul mai bun,sa fi umblat mult si bine..E bun,cu adevarat bun cu mine,cu fetele,stie sa faca ABSOLUT orice si are o matematica,in degetul mic.....E tandru si superdestept!Il iubesc!