Neata mamici si burtici!
Sunt o foarte proaspata
si am o intrebare.
La cate saptamani poate doctorul depista sarcina? Luand in calcul prima zi a ultimului ciclu as avea o luna de sarcina iar dupa momentul conceptiei ar fi 2 saptamani.
Ieri, cand trebuia sa vina menstruatia, n-am mai avut rabdare si am facut testul de sarcina care spre bucuria mea a iesit pozitiv. Vineri as vrea sa ma duc la doctor si nu sunt sigura daca doctorul poate depista o sarcina asa mica. N-as mai vrea sa astept.
Stie cineva dintre voi ?
Andreea
-duta
Buna dimineata Andreea!
Embrionul se poate vedea dupa 5 saptamini . Prin analizele de singe se poate din nou depista o sarcina.Suna la medic si vezi parerea lui.
O sarcina usoara
Ceau Andreea,
si eu am fost foarte nerabdatoare ca tine si am mers la dr. la 3 zile dupa ce mi-a intarziat menstruatia si bineinteles ca nu a putut vedea nimic la echo, dar m-a trimis sa-mi fac o analiza de sange: hCG si asta determina exact varsta sarcinii. Pe bebe nu l-am putut vedea decat abia dupa inca vreo saptamana si ceva. Era un punctisor si el acolo.
Sarcina usoara,
Adriana
si bebe (12 sapt.)
Saru' mana pentru raspunsuri.
Am sa ma duc totusi la doctor sa ma vada. Sunt asa de "grabita" pentru ca as vrea sa-mi dea sa fac niste analize complete de sange stiindu-ma mai "deficitara" la capitolul calciu si stiu cat sunt de importante toate vitaminele si mineralele in primul trimestru de sarcina.
La 6-10 zile de la intarzierea menstruatie se poate observa la echo vaginal.
In rest asa devreme nu stiu sa existe alta metoda in afara analiza de sange.
Bafta multa!![]()

Delia si
Codrin