nu-mi place cadoul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Bic,

Arata-i ca te-a dat peste cap gestul lui cu parfumul, ca ce sot atent si deosebit este el, dar ca parca parfumul cu pricina nu se potriveste cu tine...Mie sotul nu imi ia cadou parfumuri pentru ca tot timpul ii spun ca parfumuri am cu lada, asta numai de groaza sa nu-mi ia vreunul scump si rau. Orice imi face cadou e cel mai formidabil lucru, sar cu el prin casa si ma bucur de parca e singurul lucru din lume, la care el bietul spune: "Ma bucur ca-ti place, ca eu voiam sa-ti iau parfum!"

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Fa-i o lista. Eu una am ajuns la capatul rabdarii, asa ca gata..fac o lista cu toate chestiile care imi plac si cu cele care le urasc. Lista va ramane deschisa in casa, in asa fel incat daca doresc sa ii aduc modificari sa o fac in timp util.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

subiectul imi aminteste de o intimplare...
sotul, pe cind eram prieteni, se intoarce din concediu din Turcia aducindu mi un cadou pt ziua mea de nastere

intimplator, intr o discutie, vorbind desper parfumuri ii spun ca unul din favoritele mele este Poeme, si completez: se gaseste si pe aici, costa cam 1 milion si ceva... nu i cine stie ce.
In acest context, el cumparindu mi Poeme (intimplator) este sigur ca am gasit cadoul... dindu i si replica despre pret (el stiind ca a platit mai mult decit sustineam eu) se hotaraste "gata, stie sigur... nu i l mai pot da... Il arunc!"

norocul meu ca nu a pus in aplicare gindul.. erau 2 steclute de parfum favorit...

cit despre subect, am norocul sa mi intuiasca gusturile, dar daca ar da cu batul in balta din pacate sint genul care nu si poate ascunde dezamagirea

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La mine cu parfumu-i simplu, atita l-am dascalit ca mie nu-mi place aia si nu-mi place ailalta si sunt numai 1-2 parfumuri care-mi plac, incit a bagat la cap si mi le-a luat pe alea (cu ocazii diferite). Si cum inca mai am din ele, nu poate sa-mi mai ia (si e tare nefericit si debusolat).

Si eu i-am facut listuta, dar nu prea are acelasi farmec ... Sa vad cu ce vine de Craciun si de Sf. Ion (saracu, mi-e si mila de el ...) Pe de-o parte as vrea sa ma surprinda, pe de alta parte eu vreau poseta, pantofi, cosmetice ... cum sa ia el asa ceva ca habar n-are !

Si cind vine cu cadoul, in general se prinde cind nu-mi place dupa fata mea. Degeaba incerc eu sa ma prefac, se prinde ! Si mai bine asa, decit sa dea banii (nostri !) pe tot felul de chestii care sa zaca in dulap ! Ii gidil orgoliul ca ma bucur de surpriza, si de cadou, ma dau bine pe linga el, "dar, stii ... eu as fi vrut cu albastru ca sa se asorteze cu haina ... dar si asta e tare frumoasa ..." etc.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

La capitolul asta pot spune ca am sotul perfect. Vreau sa va spun ca il sun cand este in oras si il rog sa imi cumpere o haina si nishte jeansi. Nu i-am spus masura, modelul, nimic. Vine acasa cu nishte jeansi asa cum se poarta cu talia joasa cu buzunare laterale etc, super. Hiana la fel. Plus ca la articole vestimentare are un ochi excelent daca ma ingras cu 1 kg imediat sesizeaza si imi cumpara haine ca turmate pe mine si mai ales cel mai important pe gustul meu. Am incredere in gusturile lui. La parfumuri la fel. Imi spune ca e foarte simplu. Vad ce folosesti si iti cumpar. E super bun in astea. Ma simte parca.Deseori cand se apropie ziua mea nici eu nu stiu ce vreau si cand apare cu cate un cadou imi dau seama ca de fapt chiar asta vroiam si ca ia uite ce bine ca s-a gandit el.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Aura, pai io zic sa iti deschizi o mica afacere: de sarbatori sau zilele noastre noi iti trimitem poze cu noi, prim plan, profil, in picioare, etc, sotul tau le studiaza dupa care se intalneste cu sotii nostri si ii insoteste la cumparaturi!!!

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

La capitolul asta pot spune ca am sotul perfect. Vreau sa va spun ca il sun cand este in oras si il rog sa imi cumpere o haina si nishte jeansi. Nu i-am spus masura, modelul, nimic. Vine acasa cu nishte jeansi asa cum se poarta cu talia joasa cu buzunare laterale etc, super. Hiana la fel. Plus ca la articole vestimentare are un ochi excelent daca ma ingras cu 1 kg imediat sesizeaza si imi cumpara haine ca turmate pe mine si mai ales cel mai important pe gustul meu. Am incredere in gusturile lui. La parfumuri la fel. Imi spune ca e foarte simplu. Vad ce folosesti si iti cumpar. E super bun in astea. Ma simte parca.Deseori cand se apropie ziua mea nici eu nu stiu ce vreau si cand apare cu cate un cadou imi dau seama ca de fapt chiar asta vroiam si ca ia uite ce bine ca s-a gandit el.

aura

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

zi-i ca-ti place da' nu-sh ce are parfumu' asta in el ca ti se face rau. Cred ca e ceva fizic... ce pacat:((

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Sotul meu a nimerit-o cu parfumul (mi-a placut, ne e favoritul meu, dar e simpatic). Acu, ultimul cadou de ziua mea de nume...o trusa de machiaj. Hehe, ca io i-am spus ca sunt innebunita de rujuri si machiaje si creioane. Unele din set sunt ok , altele nu...da eu singura nu m-as fi apucat sa imi iau oja maro si ruj mov, asa ca pot experimenta acu in voie! Cu alte cuvinte, eu nu mi le-as fi cumparat dar daca tot le-am primit vad acu clar ce mi-i se potriveste si ce nu... . Si am machiaj si pt noaptea vrajitoarelor si pt carnaval .

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivi spune:

Eu am numai parfumuri de calitate iar ultima oara cind sotul meu mi-a facut cadou "parfum" era de fapt apa de cologne si dupa ce l-am pupat si multumit pentru cadou desi mirosea foarte bine i-am spus ca il voi face cadou pentru ca eu nu folosesc decit parfum sau apa de parfum si vreau sa va spun ca nu s-a suparat si este chiar perseverent, pentru Craciun mi-a luat iar ceva dar nu stiu ce este si nici cum miroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivi spune:

Mi-am adus aminte cind intr-un an de ziua mea mi-a cumparat o bijuterie si nu mi-a placut i-am spus si ne-am dus si am schimbat-o. Parerea mea este ca trebuie sa fi sincera si sa spui daca ceva nu-ti place, oricit de scump ar fi acel lucru.

Mergi la inceput