Copilasi de mai 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai da' ce mari s-au facut copiii vostri - io ziceam ca numa' al meu :D Al meu in schimb e si falcos si-are si burtica :D pe ultima suta de metri, ca la gradi se rezolva.. :) - sper..
DanaMario, super ati amenajat prin casa! S-o stapiniti sanatosi! De Christmas party la servici ne-au dus la Playground Paradise 150 Grenoble Drive (vezi pe Mapquest unde-i) - a fost super (vezi pozele). Nu stiu daca-i cu intrare in restul timpului sau care-i programul. Intre timp am descoperit un centru comunitar (dar e cam departe de noi ca sa mergem pe jos, trebuie cu masina), unde au programe gratuite pentru copii si timp rezervat de joaca. O sa caut telefonul, o sa ti-l dau in privat, poate-ti spun ei pe unde sint si prin Toronto. Mai avem un MacDonalds in apropiere, au si aia playground, bazin cu bile si tunele de-alea suspendate. Vezi si tu ce-ai prin cartier.. Mai, bunicii lui Paul sint ingroziti ca vrea sa intr-n tarc acuma.. Mai bine ii aduc in vizita la Joshua, sa vada ce face el, si sa se linisteasca :)
Aalina, io mai vreau filme cu Dori in care zice el acolo.. Fie si "NU".. daca are ceva de zis io vreau sa-l aud.. mai ales ca l-am pierdut in direct ieri dimineata :(
Cind ma uit la bradul tau, imi vine, vorba Alyciei, sa dau cu spray cu miros de brad :D
dana d, pai ce sa aiba Dorian in frunte, mai? Ce-au toti copiii de virsta lui care n-au breton! :) Ia da-i tu Ilincutei bretonul la o parte si vezi ea cum se prezinta! :D Ce mare mi se pare ca s-a facut!!!
energy, io zic sa lasi copilul *in* brad, si sa fii p-aproape.. Dupa o vreme pariem ca se plictiseste? :) Sa ne zici cum ai rezolvat.

Paul a fost tare incintat de o parte din jucarii, ca in final sa nu vrea sa mearga la culcare decit cu toate cele 4 masinute. Dar iubirea lui cea mai mare ramin tot cheile noastre. Ma gindesc sa-i fac chei de rezerva. Sau sa-i iau chei brute, sa nu le piarda pe undeva.. Aalina, ai dreptate, la electronice nu l-am dus, ca acolo nu indraznesc sa intru nici eu :D.

Am pus si noi poze noi si filme din luna decembrie. Am gasit o sumedenie de poze facute in octombrie, pe care, cu stupoare, am constatat ca nu le pusesem pe pagina. Ceea ce, bineinteles, am remediat de urgenta. Nu-i nimic spectaculos in ele, decit ca Paul e cu doua luni mai mic :) Iar la ziua lui Jacky era cu capul proaspat spart. :) Si imbracat in ce haine am gasit curate prin dulap - costumasul de gala (cu cravata) era tot naclait de singe.. Morala sigur c-am tras-o - sa nu mai incerc sa-i pun copilului cravata vreodata, ca poate sa recurga la metode drastice ca sa scape de ea! :D

Io nu stiu cum va descurcati voi de Craciun, da' cind vine vremea de cintat colinde, in fiecare an ma umfla plinsul.. In special acuma, cind mi-e mult mai clar ce inseamna "mititel, infasetel, in scutec de bumbacel".. Mi se pune un nod in git numai cit va scriu..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak eu cu Craciunu si cintatul colimdelor am rezolvat nu mai ascult nici un colind romanesc , Hrusca si nu-mi e asa greu mai ales ca eu nu o am pe mama aici acum.

Cu cheile vezi ca eu vreo saptamana in pauza de prinz am umblat dupa chei brute la center de multiplicare dar n-au vrut sa-mi vinda ca atare I-am facut lui Josh un rind de chei ca ieseam seara afara de pe 8-9 era bezna si muream de frica ca-mi pirde cheile.
Dar acuma tot nu e multumit le vrea pe ale mele asa ca eu umblu cu setul lui si el cu al meu:)

Cu casa stai asa ca asa arata cind ne-am mutat o sa pun zilele astea niste poze sa vezi cum arata acum cu cearsafuri pe toate canapele , pe scaune , scotch la aragaz ca Joshua are o placere nebuna sa puna lapte peste tot.
Perete in dreptul prizei pe o raza de jumatate de metru e zgiriat ca baga si scoate in continuu din priza cite ceva casetofon, jucarii.
Dar ca sa ma laud iti pot spune ca eu am zugravit-o inspirata de pe TLC ca tati al nostru nu a vrut in ruptul capului sa puna mina pe o pensula. Momentan am stagnat cu amenajatul ca cu Joshua chiar nu-i de glumit e un nebunel mai astept vreun an.

Dana_d da cosul ala a lui Aalina se pliaza se gasesc si aici la chinezi exact acelasi model.

Aalina dar Dorian nu desmembreaza covorasul ala cu litere?

Pitici vostri mai vor sa stea in carut ca eu cam am probleme nu-I mai place in carut vrea sa mearga el pe jos.
Azi ca sa ma plimb si eu vreo 6 ore prin oras I-am cumparat o punga de floricele.

Parpalak merci o sa caut detalii pe internet despre playgronud-ul ala Miine o sa mergem mi-a zis cineva de un fel de loc de joaca numit Chuck Cheese cel mai aproape de mine e la Sheppard cu Victoria Park.

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dragelor o sa incerc sa va raspund pe rand desi nu stiu cat de coerenta sunt fiind tare obosita.

Danad cosul ala se pliaza si e chinezesc. Eu l-am luat ca sa ii tin in el toate jucariile de plus pe care le gasesc insirate in toata camera. Cat despre capul lui Dori...parca intentionat acum si-a facut atatea cucuie. Acum are vreo 3 :))) Sa se vada in poze cand o fi mare ce cumintel era el :)))

Nu stiu daca v-am spus da bradul l-am facut din 2 :) Amandoi mai amarati asa ca am luat crengile de pe unul , i-am gaurit tulpina celuilalt si le-am bagat :)) Sotul meu a fost cu ideea si asa am obtinut un bradut ceva mai bogat in ramuri.

Parpalak sper sa reusesc sa ii fac filme astuia. Ca prostii face destule ca sa ai material didactic pentru Paul :)))
Bine ca m-ai lamurit cu cravata ca ma gandeam sa il gatesc pe al meu de revelion da parca nu as vrea sa vad spitalul in noaptea aia.
Parpalak pupici multi la scumpul mic. Mi-a placut poza in zapada. Filmele acum le descarc. Doina l-am vazut pe Paul atarnand de o scara in poze...Sa inteleg ca il tenta, nu? Ca ne gandeam sa luam un pat dublu, suspendat la Dori dar de cand am zugravit si copilul era cocotat pe scara zugravului...am zis ca mai asteptam.

Fetelor care i-ati mai dus in locuri de joaca au fost incantati de bilele alea multe? Ca am si eu o piscinuta de plastic si am vrut sa ii cumpar multe bile sa i-o umplu da am zis sa va intreb intai de reactie daca tot o sa ma apuc dupa aia sa adun mingi din toata casa...Macar sa merite.

Se pare ca toti au dambla pe chei. Dori le are pe ale lui...cu care incearca sa inchida toate usile dar cand plecam tot cele de la masina sau ale noastre sunt mai bune. Ma bucur insa ca daca il intreb unde le-a pus mi le aduce sa nu trebuiasca sa le caut eu de nebuna prin casa.

DanaMario eu i-am luat covorasul ala pe la 4-5 luni asa ca am avut timp sa il montam si sa il demontam pana am capiat eu. De am ajuns la un moment dat sa il las gramada in mijlocul camerei. Acum il lasa rece. Asa ca va doresc rabdare pentru urmatoarele luni :)))Si sa nu le aratati ca va streseaza activitatea pentru ca eu il suspectez pe Dorian ca il desfacea numai din sadism...vazand ca pe mine ma capiaza sa il montez de jde-ori pe zi :)))
Bunicii il scot pe Dori la plimbare de manuta, coboara si urca asa cele 3 etaje si se plimba cu ei si doua ore.La plimbare mentionez ca de multe ori vrea sa mearga singurel. In preajma masinilor insa accepta sa fie tinut. Cum am iesit noi cu el a vrut in brate...asa ca am luat carutul...Sotul meu a spus ca se gandeste la batranetile bunicilor...si nu ii chinuie sa il care in brate...o fi stiind copilul ca noi avem putere mai multa. Insa noi suntem si mai comozi ...asa ca la drumuri lungi preferam inca carutul.

Ieri am facut si noi floricele si a bagat copilul de m-am speriat. A fost prima data cand i-am dat si a fost tare incantat. Iar astazi dimineata si-a baut laptele singurel din canuta muzicala pe care a primit-o de mos. Insa de cateva ori in entuziasmul lui de a o face sa cante a mai dat si pe bluzita...Dar macar am scapat de alimentat copilul la prima ora :)))
Din pacate in ultimele zile si-a stricat programul de somn. Din cele doua reprize de cate 2 ore am ajuns la cate 3 sferturi de ora. Cred ca totul se trage de la agitatie si de scoaterea suzetei. Seara insa tot in jur de 19.30 adoarme si dimineata tot in jur de 6 se trezeste.
Va pup ca m-am intins destul

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Am gasit si am cumparat si eu cos din ala. Cand l-am desfacut mi-a ars una peste fata de era sa ma prezint si eu ca Dori cu semne. Noi mai avem un cos de plastic pentru jucarii. Pe ala l-am ascuns dupa o usa (plin) in speranta ca se va juca mai mult cu jucariile ramase prin casa. Acum si astea s-au inmultit incat sa umple pe jumatate si cosul asta nou.
Am rezolvat si noi cu semnatura si am reusit sa mai punem poze la album. Acum am invatat si eu sa pun poze pe webshots si o sa va arat copila mai des sa nu va mai surprinda ca a crescut. Si pe mine ma surprinde, in fiecare zi face ceva nou. In ultimul timp alearga cu papucii dupa noi in casa daca indraznim sa umblam desculti, si tipa foarte clar "papucii, papucii".
Vad ca cu bradul nu prea are treaba, il ignora pur si simplu. Inca nu a descoperit bomboanele din el ca alea sigur nu ar mai sta acolo nici 10 minute. E inebunita dupa dulciuri. In ultimul timp i-am si dat cam multe. Daca ii dau o patratica de ciocolata alba aerata (Poiana) nu mai scap de ea, se tine dupa mine si tipa, plange sa-i mai dau. Ma trage de haine spre frigider, nu scap de ea decat daca ii dau doua la fund. Ii plac si fructele, mananca portocale, mere, dar mai ales "mamane" adica banane.
Azi a spus "pupic", doar a spus ca de dat... e mai greu. E foarte zgarcita cu pupicii.
Ii plac foarte mult sarmalele si ciorba de porc. Mananca cu noi la masa aproape cat noi. Voi le dati sarmale si mancare din asta grea? Mie imi e cam teama dar ii dau, noroc ca nu s-a intamplat nimic pana acum.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

dana d, Paul e si mai zgircit cu pupicii, in sensul ca nu da la nimeni! Din cind in cind ne mai ia de obraji si ne pune o placintuta, da' nu-i pupic d-ala cu zgomot. O fi bagat el de seama ca gagicile-s alea care se omoara sa-l pupe si, ce-i drept, ta-su si bunica-su nu-s prea pupaciosi :)
Acuma, ca sa se razbune pe mine ca i-am lasat breton, nu prea mai are cucuie, in schimb isi invineteste ochii de cite ori are ocazia. Bine, usurel, nu rau de tot (model raton), da' tot se vede ca-i vinataie.
Paul e la regim de ciorba de perisoare si sarmale de 3 zile incoace. Ciorba de perisoare s-a terminat, asa ca macar felul intii va deveni, la loc, supica lui de legume. Pediatrul a zis de pe la un an si ceva sa-l trecem incet-incet pe regim de "ce mincam noi" da' nu ne-a si intrebat ce soi de obiceiuri culinare avem :) Probabil si-a imaginat ca mincam groaznic de sanatos :)
Aalina, mama draga, tu ai impresia ca noi sintem proaspete? Eu una abia astept sa ma duc miine la servici, sa-mi revin putin :)
Cu scara era la ziua lui Mark, care facea 7 ani, si tocmai primise patul ala suspendat cadou de ziua lui. Cit au fost copii prin camera s-a uitat sa vada ce fac si ei, dar cum a ochit scara, a fost mai greu de lamurit ca trebuie s-o lase balta. Oricum, daca are un somn cam ca mine, o sa renuntam la patul etajat. Ideea era sa aiba unde sa-si culce musafirii peste noapte, obicei care incepe p-aicea odata cu scoala. Dar am mari indoieli cu etajarea asta..
Cu bilele, primele doua dati a fost cam nelamurit (prima oara abia facuse un an). Acuma a vazut si alti copii ce faceau si a fost mai interesat. Eu nu i-as lua lui Paul pentru ca vad ca in maxim o saptamina nu-l mai intereseaza (asa am fost si eu cu jucariile, in fond). Si apoi putem oricund sa ne ducem undeva unde sint amenajate gata. Pentru ei ar fi distractiv sa fie mai multi in bazinul cu bile (daca te hotatasti sa-i iei). Apropos, sa stii ca Paul isi zguduie canita si daca nu face muzica, e foarte interesant cum curge apa sau ceaiul din ea daca zguduie suficient de tare. Cu biberonul e si mai interesant, ca iese mult mai usor decit din canita :)
Fetelor, cu cheile parca n-am curaj sa-i fac dubluri cu cheile de la casa, ca daca le pierde, cine stie cine le gaseste.. Apoi, noi avem si cheile de la masini iar ultima data cind i le-am dat, a rontait telecomanda de alarma de la masina lui tati pina n-a mai mers. Noroc ca era telecomanda mea si pina la urma a reparat-o tati. (adica eu o am doar pentru caz de necesitate - o folosesc cam odata pe an). Oricum, de-atuncea stam cu ochii ca pe butelie pe el, sa nu le mai bage in gura, si-am ajuns sa le ascundem prin sertarele din bucatarie, ca macar sa stim de unde sa le luam). Cheile bunicilor, de exemplu, care sint numai cele de la casa, si au si un breloc frumos, rosu, nu-l mai intereseaza, vrea cheile noastre.
DanaMario, Paul iese si de mina si cu caruciorul. De mina nu merge prea mult, dupa vreo ora maxim vrea in brate, asa ca stam mai mult pe linga casa. Mai ales acuma de cind trebuie impachetat bine pentru gerurile de afara. Are momente cind zbiara ca din gura de sarpe daca il pune cineva in carucior, dar a lasat-o mai moale de cind mersul cu carutul se alterneaza cu iesitul din carut si alergatul in voia inimii. (in parc, de exemplu). Cu care ocazie carutul trebuie abandonat si incepe proba de alergari libere dupa Paul :)
Oricum, la noi conceptul de vaza e desfiintat, in afara de cazul in care e cocotata sau atirnata mai sus de un metru jumate. La tot ce ajunge cu miinile, le ia si le pune in alta parte. Eu ma abtin cit pot sa nu-i interzic, ca sa nu devina mai interesant. Daca stam cu ochii pe el, le ia de pe o masa si le pune pe alta masa. Daca am indraznit sa clipim, ori le pune la gunoi, ori el stie unde le piteste. Acuma nu putem nici sa cocotam absolut toate lucrurile in afara razei lui de actiune, ca trebuie si el sa invete sa intr-o casa sint lucruri, nu? :)
Acuma am alta problema. In tarc se afla combina si stau sa ma gindesc unde sa i-o pun sa n-ajunga la ea, si nici sa nu si-o traga in cap (cum facea prin februarie anul trecut). E la el in camera de cind s-a nascut si i-am tot pus tot felul de muzici si parca n-as vrea sa i-o desfiintez tocmai acuma. Initial am vrut sa-i pun un casetofon, dar e urma am vazut ce-a facut cu Cutiuta Muzicala (caseta) si m-am lamurit ca trebe ceva mai solid.
Cu jucariile, nu prea stiu ce sa zic.. Pe el il intereseaza mai tare ce facem noi, deja caruciorul il conduce cu o dexteritate extraordinara.. considerind in special ca nu vede in fata. Ori se uita pe de laturi ori se uita la inceput, isi ia reperele si-si face traseul dupa.. La baita ia el singur sapunul si se spala singur pe burtica.. Astea-s chestiile interesante pentru el..
Si aaaahhhhhhhh.. cit p-aci sa uit... azi a facut prima jumate de kk la olita... s-a repezit glont la ea, i-a ridicat capacul si s-a asezat. Era numai bunicul prin preajma, (care nu-i asa iute de mina ca bunica), asa ca pina i-a scos scutecul jumate a ajuns in scutec si jumate in olita. Asta pe post de cadou de Sf. Stefan! :D Si asta dupa vreo 3 zile de urmarit desenele animate de pe olita, dimineata (plus explicatiile neintrerupte despre ce-i olita si la ce serveste ea). Sigur, in afara de intrebuintarea evidenta de a si-o cara pina la locul potrivit, cocotat pe ea si de acolo pe masa, dulapior, etc.. pe care-a descoperit-o singur.. Acum sa vedem dac-a fost o intimplare sau pisalogelile noastre au avut vreun inteles pentru el.
Vreau sa va mai spun ca i-am depistat o gramada de "cuvinte" pe care le zice des, da' numa' el stie ce inseamna :"ticotico" si inca vreo citeva pe care le-am uitat deja. Si nu se deduce din context ce-ar vrea sa spuna.. E un soi de comentariu la o situatie data (nu intrebare, nu cerere), numai ca situatiile variaza foarte mult. Si jur ca nu l-am lasat sa se uite la Star Trek, deci nu e limba klingona. Au si ai vostri constructii lexicale din astea?
Intrucit e aproape miezul noptii, ma duc sa vad ce-mi face friptura din cuptor si daca face bine, poate ma bag si eu la culcare, ca miine in cimpia muncii cu mine!
Va pupa mama.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

am pus si noi cateva pozulitze. Bradul nu l-a devastat si asteptam sa vedem ce se intampla. A primit de mosh o minge de sarit dar nu stiu s-o tzina de urechi si aluneca!! vorbeste ingrozitor de mult in pasareste (inca nu ne permitem un translator autorizat)

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Kiki a capatat un alt (prost) obicei: arata spre un lucru si striga: a qui? a qui? si daca-i raspund 'a papa' sau 'a mama' sau ma rog a cui o fi, repete (ca papagalu') a qui? a papa! a qui a papa... samd pana imi da dureri de kap :D Ma gandesc sa pun etichete pe toate lucrurile, sa citeasca a cui e si sa nu mai ma intrebe :d
Ca regim culinar, kiki ar manca numai branza. de orice fel! Aici s-a orientat :D Frantza e patria branzeturilor ;) Si la cresa, trebuie sa i se dea mai intai branza (care de regula se da la desert) ca altfel nu mananca altceva din farfurie :D

De Craciun, Emma a primit un set de 60 de carioci. KiKi a profitat de ele, sa incerce cum i-ar sta machiata :D Si asa de bine s-a machiat, pe toata fatza ca n-a mai iesit de nici un fel :D Au mai ramas niste linii, de culoare caramizie, de ziceai ca-i arsa cu fierul rosu :o A trebuit sa le zic la cresa ca-i colorata cu carioci, si nu arsa, ca altfel ma reklamau aia la politzie ca am torturat copilu :o

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

SARBATORI FERICITE!!!!

Am petrecut si noi Craciunul la bunici la Tulcea!!! A fost super!Francesca l-a tot asteptat pe Mosu si spre fericirea ei l-a vazut !!! Cu bradul din casa ne-am acomodat ..))) A tras de doua ori de el pina l-a darimat ca ii placea ca face "poc"! Acuma a inteles ca daca il darima vine mosul si il ia! ...)))
A primit jucarele multe ... Doua papusele , o broasca si un crocodil care alearga prin casa si cinta de o sa incep sa cint si eu ...))) !Revistele ei preferate "Bobo" si "Winnie ursuletul" plus doua carti de povesti cu imagini " Scufita rosie ,Alba ca zapda ...". Cel mai mult i-a placut sa desfaca cadourile ...Sa ia fiecare lucru in parte sa-l studieze,sa-l puna deoparte , sa mai ia altul si sa revina la alte jucarele pe care le-a lasat linga ea!!! Sint momente unice ! La anul deaja vor fi mai maricei si Mosul va fi perceput altfel!
Cu dulciurile nu se omoara ...Le desface dar nu le maninca!
E o pupacioasa de n-am vazut!!! E in stare sa pupe si cinii maidanezi de pe strada ...)))

M-am uitat pe pozicile voastre ...Tare mari au crescut bebelusii de mai!!! Sper sa reusesc sa pun si eu poze ...

V-am pupat!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Eu de mult vreau sa va intreb ceva: Voi cum faceti de raspundeti asa nominal si la toate intrebarile sau la toate mamicile aveti cate un comentariu de facut? Ca eu citesc tot ce scrieti, gasesc raspunsuri si comentarii pentru toate, si cand ma apuc de scris deja e o invalmaseala in capul meu si imi amintesc numai unele din raspunsuri si alea in alta ordine. Ba uneori mai fac si confuzii, atribui unele fapte altui nazdravan sau unele spuse altei mamici. Sa fie din cauza ca-s mai batrana, sau voi va luati notite sau consultati postarile anterioare si in timp ce scrieti. Am mai incercat si au asta dar mi-a luat o ora sa scriu si stau foarte prost cu timpul mai ales cu timpul on line.
Acum e paroape miezul noptii, am culcat copiii si sotul, asa ca pot sa raspund pe indelete. Apropo, am si alta probleme: nu cumva daca scriu prea mult si intru in prea multe amanunte, plictisesc si ajung sa nu mai fiu citita? Va rog sa fiti sincere cu mine si sa ma corectati daca bat campii.
Parpalak, si Ilinca pupa fara zgomot. lipeste doar buzele de gura sau obrazul meu. Sa stii ca o face atat de rar... ca uita cum se face. Eu insa o pupacesc toata ziua cu vid si zgomot mare sa se auda. Uneori imi striga Ovidiu din alta camera sa nu o mai rasfata atata.
M-am uitat la pozele tale, Paul s-a facut un grasunel si mamica lui o slabuta. Voi ati facut cumva schimb de portii de mancare?
sa stii ca m-am uitat sub bretonul Ilincutei si nu am gasit nici o pata de culoare, are insa o mica pata vanata pe obraz, sa fie de la puicurile mele sau s-a lovit fara sa stiu eu si fara sa semnaleze.
Olo, si Ilinca are un strigat din asta imperativ, ea spune "aia? aia?......" pana la infinit aratand spre un obiect sau spre ceva de mancare. Asta inseamna ca vrea sa-i dau "aia", dar nu tace pana nu-i dau si nici nu schimba tonul astfel incat devine tare enervanta.
Ilinca incepe sa se faca tot mai bine inteleasa. Are deja multe cuvinte pe care le rosteste mai mult sau mai putin corect. Unele foarte pocit dar noi le-am invatat si ne intelegem. Azi de ex, a venit cu un tob de alifie Diclofenac, luat din noptiera de la tati, si mi l-a trantit in brate. Am intrebat-o de unde l-a luat si mi-a arata cu degetul locul zicand "coo, coo" adica acolo. I-am spus sa-l duca la loc si a inteles draguta de ea si l-a dus. Nu ma bucur ca a inteles, ca intelege demult, ma bucur ca m-a ascultat, asta cred ca a fost o premiera. De obicei raspunde "nuuu!" sau "nu gau!" adica nu vreau. Va dati seama? copil de nici doi ani tipa "nu gau!" ca Dl Goe. Ma sperie ce o sa patesc cu ea paste cateva luni, ani, daca o tine tot asa prevad ca va manca multa bataie.
A mai invatat ceva urat (aici sunt vinovata), tipa la sora-sa :"gua" adica "gura" cum ii mai spun eu cand imi raspunde obraznic. Asa ca mare atentie cum vorbim in fata lor ca parca ar fi reportofoane.
Va invidiez cand citesc cum copiii vostri s-au repezit la cadourile de sub brad. Ilinca s-a repezit la bananele de sub brad. a pus si Mosul acolo cateva fructe pentru decor si Ilinca incantata foc de "mamane" de parca nu ar manca in fiecare seara cate una ca mi-a murdarit toti peretii cu banana. Nu vrea banana decat daca i-o dau intreaga in mana in coaja desfacuta putin (stie sa o desfaca mai mult), umbla cu ea prin casa si se freaca de pereti.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

LA MULTI ANI, MAMICI SI COPILASI!

Noi am facut Craciunul acasa la noi, numai noi trei. Mosu' i-a adus Emmei o groaza de hainute si o papusa care face baie.
Eu nu am mancat porc, decat un pic, de pofta, Emma nici atat, eu nu-i dau deloc porc, stiu ca nu e bun la varsta asta. Asa ca...baga sotzu' cat cuprinde! Si avem o groaza de carnati, toba, carne...E plin frigideru'...Bunicii s-au gandit la toate ! Nu stiu cine o sa manance atat, cred ca pana la urma o sa se strice si o sa le aruncam. Eu nu pot manca de nici o culoare, vomit ff mult, mai mult ca la prima sarcina, ma scol noaptea de 2-3 ori sa vomit, e minunat!! Sunt in a 10-a saptamana, sunt ff obosita si nici nu pot manca!! Daca mananc mai cu pofta, imediat Tre' sa mananc f. incet si f. putin ca sa nu
Am slabit 1 kg, ma mir ca numai atat! Lasa....recuperez eu mai incolo!

va pupam,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput