MOTIVE
intre o oala de mincare si o tigara, m-am mai gindit la un lucru: de ce inseala femeile/ de ce inseala barbatii?
eu cred ca femeile inseala din 2 motive:
1. a fost virgina la casatorie si acum dupa ani traieste curiozitatea de a vedea cum e si cu alt barbat;
2. nu se simte bine cu sotul ei si vrea sa vada daca e el de vina sau doar ea e frigida.
de ce inseala barbatii:
1. n-au acasa
2. oricit de mult ar avea acasa, ei vor o diversificare, acestia din urma fiind aceia care o vor face intotdeauna pt ca la fiecare 10 luni probabil ca se vor plictisi de aceeasi femeie
3. poate ca au acasa cele enumerate la pct 1. ar au in plus
comun pentru ambele tabere mai este al 3-lea motiv cel al unui inceput de relatie chestie de fiori, adrenalina, etc, dar cred ca astea sunt cazuri mai putine
voi ce parere aveti?
Raspunsuri
Kehleyr spune:
Eu cred ca ai uitat motivul cel mai important si care ar trebui sa fie singurul acceptabil (pentru mine este singurul acceptabil): pur si simplu nu au langa ei persoana potrivita. Ca omul mai face si greseli in viata. Asta e singura scuza sa iti inseli partenerul, daca sentimentele de dragoste dintre el si ea nu mai exista si s-au trasferat altcuiva...
Clasificarea ta e buna in rest, in sensul ca motivele femeilor sunt rationale iar ale barbatilor sunt instinctive.
=============================================================
"Ori traiesc sa fac parale, ori fac parale ca sa pot sa mai traiesc?" - Pavel Stratan
Sarbatori fericite!
Melaroxy spune:
in primul rand rutina. la un moment dat te plictisesti sa faci acelasi lucru, sa vezi aceleasi fete zi de zi. vrei sa faci altceva, sa iesi din monotonie, si... clar ca viata linistita se da peste cap.... si...
Andra_ spune:
Eu cred ca multa lume inseala ptr ca poate...
fara gluma, eu cred ca adesea se intimpla ptr ca apare la orizont un el/ea disponibil si/sau insistent, ptr ca exista curiozitate, ptr ca inevitabil o relatie presupune compromisuri pe care ti le enumeri in gind si-ti poti spune "da' pina cind, eu merit mai mult, altceva, ceva deosebit" etc. sau incep sa se intreb daca nu cumva mierla de pe gard e mai buna si dintr-una-ntr-alta se ajunge acolo. Modul in care imparti tu aici motive mi se pare usor simplist, poate sa-ti scrie 10 oameni care au inselat de ce au facut-o si vei vedea.
apoi, chestia cu femeile care "nu se simt bine cu sotul si vor sa vada daca e el de vine sau doar sint frigide" iar mi se pare simplista, ca poate nu te-ai maritat virgina, stii ca se poate si mai bine, dar asta nu inseamna ca esti frigida...ci ca ai pus altceva inaintea sexului in ceea ce priveste o relatie pe termen lung.
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
coral spune:
Cred ca inseala atunci cind relatia nu il mai face pe el/ea sa se simta implinit in cuplu. E posibil ca de la inceput sentimentele pentru parteneri sa nu fi fost atit de profunde.
Aseara, sotul a iesit la o tigara cu o amica si cind s-a intors in timp ce povesteau, pot spune ca am avut un moment in care m-am ingrozit pentru relatia lor. Copilul fusese la un sleep over si duminica dimineata s-au trezit singuri, nu aveau ce discuta si fiecare a plecat in alta parte, s-au zburatacit care pe unde.
Lipsa de comunicare si faptul ca partenerii nu au subiecte comune, pasiuni comune, poate duce la cautarea unui perechi cu care sa impartaseasca aceleasi idei.
Avem un exeplu in familie o casnicie de 37 ani, el inseala si se intoarce, de ce o inseala pentru ca au 4 copii, ii e sila de divort si o considera proasta. Sot si sotie, cind sunt impreuna vorbesc numai de firma. Ultima greseala are 34 ani, studii superioare, situatie de invidiat si cind sunt impreuna parca emana o anume lumina si caldura amindoi, rid si vorbesc continuu, se simt bine.
Nu cred ca barbatul inseala ca nu ar avea acasa, inseala pentru ceva care asemeni unui pachet e invelit mai frumos si prezentat intr-o alta lumina sau intr-o alta atmosfera la un moment de cumpana.
E cald si bine, brutarie
chatonel spune:
hmmm, eu cred ca vedeti lucrurile intr-un mod prea... feminin. Un barbat nu despica firu-n patru- majoritatea.
De ce inselam noi, femeile? Din obisnuinta, plictis, incompatibilitate cu consortul, dorinta de a se stii mereu iubita.
De ce insala ei? Pt ca au posibilitatea sa o faca si nu au o constiinta care sa spuna NU - nu toti....mai sint si care au, da-s putini.
Toulouse, la ville rose
http://ginsengclan.free.fr/
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by chatonel
hmmm, eu cred ca vedeti lucrurile intr-un mod prea... feminin. Un barbat nu despica firu-n patru- majoritatea.
De ce inselam noi, femeile? Din obisnuinta, plictis, incompatibilitate cu consortul, dorinta de a se stii mereu iubita.
De ce insala ei? Pt ca au posibilitatea sa o faca si nu au o constiinta care sa spuna NU - nu toti....mai sint si care au, da-s putini.
Toulouse, la ville rose
http://ginsengclan.free.fr/
Subscriu!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic
Felicity spune:
habar n-am de ce inseala unii sau altii, dar nu cred ca putem generaliza asa grosier.
cert e ca fiecare o face ca sa se simta bine. tocmai din cauza asta as cauta motivul in mine si nu in afara mea. nimeni nu te inseala, de bine ce ii e cu tine!!!
MirelaV spune:
eu cred ca nu exista motive ptr asa ceva. cinstit ar fi sa nu o facem..insa..se spune k barbatii gandesc cu mintea din pantaloni. de femei..nush ce se spune..
ptr sufletele noastre..bine nu e..fiecare face ce-l duce capu'
MirelaV
pupicei pe burticei