Raspunsuri - Pagina 9
Dana_ spune:
Salutare
Cristiana , ma bucur sa aud ca Thea se simte mai bine si papa . Multa sanatate va doresc si sa auzim doar de bine.
Laura , bine ai venit printre noi. Eu am avut greturi pana in luna a 4-a , dar mirosul de tzigara nu l-am suportat pana la nastere. Varsaturi am avut doar in primele 2 luni cam de 2-3 ori .
Mariana , chiar esti de invidiat mai. Ma bucur sa aflu ca te simti perfect:)
A prins si piciul meu o mica raceala , sper sa fie ok...maine mergem la dr. Deci am intrat si noi in clubul "bolnaviorilor" , sper sa scapam rapid.
Restul fetelor, totul e ok? Nu mai da-ti pe la noi?
Pupici la toti
Dana&bb Andy(1 an si 10 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
roxana1974 spune:
Salutare fetelor.
Mai ce rau imi pare sa aud de bebelusi si copilasi bolnaviori. Oricat de putin grava e boala tot te stresezi si ei sufera mititeii. Eu deocamdata sunt fericita din punctul asta de vedere. Multumesc lui Dumnezeu ca nu avem probleme, sper sa intarzie cat mai mult bolile!
Serbanel e un mancacios. Nu as fi crezut sa pape atat de bine supica si carnita pasirata. Totusi incepe sa faca nazuri la laptic. El a fost alaptat exclusiv de la san, iar cand am incercat odata laptele praf a luat bucuros, fara sa faca diferenta. Am continuat alaptatul fara grija, caci aveam destul lapte, dar acum cand mi-a scazut lactatia si la una din mese trebuie sa-i dau putin lapte din sticluta, vad ca nu mai ia...o sa-i schimb laptele sa vad daca ajuta la ceva.
Va pup,
Roxana
Serban
mariana tache spune:
Fetelor, am trecut sa va salut!
Tot minunat ma simt . Maine intram in saptamana 7. Oau! Suntem mari. Acum aratam ca un bob de mazare. E ceva, nu?
Roxana, ma bucur ca Serban nu stie ce-i aia boala. Tineti-o tot asa!
Acum si Stefan face nazuri la lapte. Se zice ca e normal la varsta asta sa nu le mai trebuiasca, sau sa nu mai vrea la fel de mult. Stefan are 9 luni, azi maine. Serban cate luni are? O fi tot asa si la el din cauza varstei nu a laptelui praf.
mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (6 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Monique spune:
Salutare !
Noi nu suntem bolnaviori...dar...ma grabesc sa va intreb daca si ce medic pediatru bun imi puteti recomanda ? Eu sunt incantata de d-ra dr.Condor (Pol.Grigorescu) dar...nu cred ca face vizite la domiciliu, mai este o dr.tanara dragutza Dana Campean care vine ori de cate ori am nevoie dar...as mai vrea cel putin inca un medic pediatru...daca vreodata n-o s-o gasesc pe dr mea ??? Nu radeti...sunt putzin stresata (maine il voi naste pe cel de-al 2-lea descendent al familiei!)...asa ca...ma intereseaza in special dr buni , disponibili (deplasabili la domiciliul pacientului...urasc cozile, policlinicile, spitalele !). Dr.de familie al lui Vladutz lasa muuult de dorit !
Multumesc mult,
& Vladutz (2,9) & Victorash (-1zi?)
AdelaP spune:
Monique iti dorim nastere usoara, sa scapati amandoi sanatosi.
Fetelor eu cred ca m-am dilit nitel. Tudor de la 11 luni nu a avut o luna intreaga in care sa nu fi intervenit ceva. Nu ceva foarte, foarte grav dar destul sa-i dea programul peste cap.Asa incat azi dimineata cand am vazut ca refuza mancarea m-am apucat de dat apa la soricei de nu m-au putut opri ai mei ceva timp. Daca mai pateste ceva acuma cred ca inebunesc( si-a revenit si in final a mancat azi bine de tot) Ieri am mai tras o partida de lacrimi cand la tuns tati periuta si s-au dus carlionitii.Am fost o caraghioasa avand in vedere ca eu am sustinut sus si tare sa-i taiem parul.
Pt BB care refuza laptele sau nu-l mai bea cu placere. Si piciul meu a avut o perioada de genul asta si am reusit sa-l pacalesc punand in biberon 1-2 linguri de cereale. Incercati si voi , poate tine.
Florina pe unde esti? Da un semn de viata.
Adela, mamica eroina a lui Tudor
P.S. Merci Mariana pt sfaturi. Sper ca am reusit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
roxana1974 spune:
Si eu sunt incantata de d-ra Condor. Monique, eu stiu o doctorita pediatra foarte buna in Grigorescu! O cheama Diana Vulpe, vine si acasa si e foarte draguta. Daca vrei telefonul ei spune-mi si ti-l dau. Bafta multa si sanatate. Unde nasti?
Mariana, am uitat sa scriu, Serban are 7 luni imediat si ieri a baut, cu greu, lapte praf Nan 2. Nan 1 nu mai ia, dar oricum e prea mare pentru Nan1, insa nu se terminase cutia fiindca el dimineata si seara inca suge de la mine.
Serban
Anneliese spune:
Sanatate multa tuturor copiilor bolnaviori iar pentru mamici rabdare si incredere in ingerasii care-i ajuta pe copii. Noi nu am fost inca bolnavioare dar sora mea a fost internata la un moment dat cu puiul ei si a facut o usoara depresie.E greu cind ii vezi ca sufera si nu mai stii cum sa-i ajuti!
Noi voiam sa intrebam daca mai sunt si alti bebei carora nu le mai place laptele. Ana are abia 6 luni dar se pare ca ii place mult mai mult mincarica (piure de legume, mere, brinzica de vaci) decit laptele, mai ales ca ziua nu am foarte mult lapte si ii completez cu Beba. O mai pacalesc cu cerealele care se prepara cu lapte , eu i le-am dat de la inceput cu lingurita si nu face nazuri, acum chiar are viteza la mincat. Oare e doar o perioada? Ziua nu bea mai mult de 250-300 ml lapte. E foarte putin?
Monique spune:
quote:
Originally posted by Anneliese
A, inca o intrebare! La ce virsta se pot pune copilasii in scaun de masa?
mamica fericita si Ana(09.07.2004)http://community.webshots.com/user/famaruncutean
Annneliese,
De cand sta singur, nesustinut in fundic...in cazul nostru s-a intamplat undeva pe la 7 1/2- 8 luni...
& Vlad(15.04.02) & Victor (zilele astea...)
Monique spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Si eu sunt incantata de d-ra Condor. , eu stiu o doctorita pediatra foarte buna in Grigorescu! O cheama Diana Vulpe, vine si acasa si e foarte draguta. Daca vrei telefonul ei spune-mi si ti-l dau. Bafta multa si sanatate. Unde nasti?
Mariana, am uitat sa scriu, Serban are 7 luni imediat si ieri a baut, cu greu, lapte praf Nan 2. Nan 1 nu mai ia, dar oricum e prea mare pentru Nan1, insa nu se terminase cutia fiindca el dimineata si seara inca suge de la mine.
Serban
Da te rog ! multumesc !
La Stanca ...de unde m-am intors asa cum m-am dus azi-dimineata...inca nu-mi provoaca travaliul...bb nu a coborat inca si..asta e...asteptam pana Luni !...
& Vlad(15.04.02) & Victor(zilele astea...)