Cluj(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Adela, fetele au dreptate...si eu cand am incropit albumul nu am dat share si doar eu le puteam vedea.....undeva sus trebuie sa scrie "share an album", si mai departe e floare la ureche......
In ceea ce priveste chestiunea cu mutatul, o sa ne mutam foarte aproape de mama, in zorilor, intr-un bloc care acum se construieste pe meteor....va fi gata in aprilie, si abia asteptam sa fim la casa noastra si noi!!! Si voi va mutati...tot in zorilor? Ca tare ar fi fain.........
HAI SA NE INTALNIM!
Eu sper din tot sufletul sa ajungem la Campulung la vara, ca si Mihai e de acord(cum nu am mers nicaieri vara trecuta....) dar pana atunci ar fi super misto sa ne vedem aci in Cluj! incerc acu' sa-mi "mulg" neuronul si asta obosit, saracu' si nu-mi vine nici o idee de locatie.....ca daca era vara era simplu: parcul mare , dar pe conditii meteo mai delicate ar trebui un "mic" spatiu inchis, si aici ma dau batuta!! dupa parerea mea umila clujul sta cam critic la capitolul locuri de intalnire daca ai bebei mici sau mari...de ex. cand nu mai pun tzigara in gura mi-e aproape imposibil sa gasesc un local unde nu se fumeaza....poate doar cofetaria opera!!!!
Hai ca incetez cu ea carcoteala si astept cumintzica la locul meu pana vine cineva cu propuneri de locatii, ca ideea ma incanta la culme
SE VEDE DE LA 3 BLOCURI TREABA CA EU STAU CAM PROST LA CAPITOLUL SOCIALIZARII ACTIVE, SI STAU IN CARCA RABDARII VOASTRE CU CATE O EPOPEE................. DAR LAS' CA SE FACE FATA MEA MARE SI RECUPEREZ!
Ioana am vazut una bucata calup poze cu Alesio si e dulcic foc...are niste ochi langurosi.....sa va traiasca si sa va fericeasca......tu ai putea veni in Cluj daca se hotareste o intalnire??? tare ar fi fain sa fim multe, multe de tot...
Acu' plec ca sta si sotiorul la coada la computer......
Noapte buna, fetele
Florina, Elise si tati Mihai(care vrea sa fie scris si el, la fiecare postare).......na, uite ca te-am scris!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, putem sa ne intalnim daca ne hotaram si la un McDonalds. Copiii mai maricei se pot juca inauntru iara aia mici tare poate ca vor avea cum sa stea in scaunelele acelea de masa de la ei. Nu cred ca trebuie neaparat sa fie o zi de nastere ca sa putem sta mai izolate in locul acela special pentru copii. Cred ca daca rezervam din timp o locatie de genul se poate si fara aniversare...mai stam, mai discutam si cand ne hotaram, luam taurul de coarne, ce ziceti?
Ioana tu, cand estimezi ca vii in Cluj?

Frate sunt prastie astazi, ametita rau de tot si nu stiu ce sa-mi fac!!!

Salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!
Roxi,Florina, habar nu am cand voi ajunge in Cluj, asa ca nu stabiliti voi intalnirea in functie de mine....cu toate ca tare-as vrea sa va intalnesc pe toate!
Florina, ma bucur ca ti-a placut de ingerasul meu!:)
Cristiana, bafta la interviuri!
Pupici!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Salut fetelor!
Roxi,Florina, habar nu am cand voi ajunge in Cluj, asa ca nu stabiliti voi intalnirea in functie de mine....cu toate ca tare-as vrea sa va intalnesc pe toate!
Florina, ma bucur ca ti-a placut de ingerasul meu!:)
Cristiana, bafta la interviuri!
Pupici!

Mergi la inceput

Buna idee Roxana....dar la cat suntem de putine poate nici n-avem nevoie de rezervare
Ioana cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca nu cred ca ne vom intalni f. curand...sa fie mai frumos afara intai, ca mi-e o groaza de vremea asta mohorata, si in plus "mi-e o lene de ma doare"!!!
Mariana, tu unde te-ai evaporat, ca n-am mai vorbit de joi................
Sper ca Adela sa rezolve problema cu pozele, ca-s curioasa sa-i vad pe ea si Tudor
Pusi
Florina& Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetele, mi-e tare drag de voi cand vad ca sunteti asa de active. Se vede de la o posta ca Florina reuseste sa "faca valuri". De cand a reaparut ea, si lumea e mai agitata.

Florina am disparut deoarece sunt ai mei parinti la mine si ies ei cu Stefan in fiecare zi ; asa ca sunt in vacanta . Stau pana duminica, cand si eu voi pleca in MM deoarece am de facut ceva poze pe acolo. Si o sa-l iau si pe Stefan cu mine, iar sotul va veni si el spre sfarsitul sapt. Deci vom sta cam o sapt. in MM. Asa ca, cu bebe la plimbare nu ni se arata inca vreo saptamana si jum. Dar poate ne vedem noi fara bebe , asa ca intre fete, nu mamici .

Adela si eu am incercat albumul vostru, dar nu merge. Este clar ca nu ai activat optiunea prin care ne lasi si pe noi sa va vedem pozele. Asa cum ai tu selectat pe acolo, trebuie sa ne inviti pe fiecare in parte la poze, altfel nu se poate.
Ieri am fost la control. Totul e bine, iar bebe 2 e un frumos .
Stefan nu stie inca de bebe2, dar incurand trebuie sa-l anuntam . Multumesc ca mi-ai atras atentia .

Ioana, v-am vazut si eu pozele si v-am citit povestea. Sunteti niste frumosi toti trei, dar Alesio va intrece! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!

Roxana, cred ca ideea cu MC e buna. Nu se fumeaza, au conditii pt bebe si papa e buna .

Si eu votez pt intalniri, atat aci pe plan local, cat si la Campulung.

Fetelor, Florina, cred ca ne vindem apartamentul. Nu am fost hotarati deloc, dar am dat ap in vanzare la un pret mare, ca daca pica, pica, daca nu, nu. Azi a aparut prima data si azi l-am si vandut. Inca nu am facut decat intelegere verbala, dar maine a zis omul ca vine cu avans. Asa ca suntem inca socati si nu ne revenim. Deci trebuie sa ne gasim ap cu 3-4 camere la pret mic si daca se poate aci in Zorilor, ca nu vrem in alta parte. Uf! Am emotii! Sa ne tineti pumnii ca sa ne gasim ceva ce sa ne placa si repede.
Florina, acum ca ati venit in Zorilor, sper sa nu plecam noi.
Daca stiti ceva ap de vanzare in Zorilor, sa ne dati de stire, OK?

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, creste inima in mine de fericire cand spune cineva ca Alesio e frumusel! Mi-ai facut ziua mai frumoasa!
Pupici!

Mergi la inceput

'neata, fetele mele!
Mariana draga, dar ce noroc ai cu parintii tai...nu vin si pe la mine??? Daca lui Stefan ii place zapada atunci o sa fie exaltat in MM, la ce am vazut la tele ca e pe acolo!!! As vrea eu si asa ca intre fete sa ne intalnim, dar nu prea imi permite programul...dar cine stie, daca apare vreo portita libera repede dau un tel., o.k.??? Astept cu sufletul la gura sa creasca mogaldeatza din burtica mai mare putin, si sa ne arati "poze ecografe"....mare curajoasa esti...si stiu ca tare te mai bucuri de bb no.2, si mai stiu ca si eu asa as fi in locul tau, si te admir pt.simplitatea si doza de calm cu care tratezi tot ceea ce ti se intampla...Felicitari( ca pe viu cu bebe-n carca nu prea-mi dau slobod gura, nu-i asa????)!!!!!!!!!!!!!!!
Ce ziceti de intalnirea la McDonald's propusa de Roxana? Eu una abia astept...
Pusi
Florina& Elise( 9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare

Imi fac si eu aparitia dupa ceva vreme...

Ioana , ma bucur ca ai revenit printre noi . Am vazut pozicile, ai un bebe frumos si dulcic

Legat de Campulung , vom fi prezenti (am fost si in decembrie la intalnirea din Buc.) . Il ducem si pe pici cu noi , sper sa veniti si voi cat mai multe (sa nu fiu singura printre bucuresteni )

Dati de stire pe cand intalnirea la McDonalds , sper sa venim si noi .
Saptamana viitoare imi incepe scoala

Pupici

Dana&bb Andy(1 an si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

URA! Am reusit s-o scot la capat cu pozele. Sau nu? Daca da pt Florina. Daca nu. Scrieti-mi careva daca puteti sa ne vedeti.
Un DA hotarat pt MD. Trebuie sa fixam o data. Eu propun sa mai asteptam putin pana se intoarce si Mariana din MM. Vreau sa-i vad burtica. Poate reuseste si Ioana sa vina in Cluj.
Cristina ce ai facut la interviu? Dai de baut la MD?
Ce mai stiti de MOnica? A nascut? Sper sa fie sanatosi cu totii.
Tudor e bine. Azi de abia am reusit sa-l aduc de la sanius. Cand l-am vazut cu fata rosie si cu manutele inghetate mi-am amintit de mine cum apaream acasa cu pantalonii de lana turture. A inceput sa-si dea drumul la limbuta, adica spune si el cate ceva "citet".
Florina, cate camere are ap, ce suprafata si cel mai important la ce pret. Este vreo posibilitate de a plati un avans si restul prin credit bancar?
Adela, mamica eroina a lui Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

Mergi la inceput