Raspunsuri - Pagina 12
roxana1974 spune:
Iaaaa uite ma a venit si dracovenia cu puf la apel. Pai da, dupa ce te-ai dat numai pe Arad (esti mandra nu?) ai venit acasa. No bine tu fata mica. Ma bucur ca sunteti bine si ca ai Internet acashi. Mie mi-o crapat hardu' si deocamdata scriu de la job, dar recuperez io.
Serban e ok, e un grasun si jumatate, bate 10 kg si mananca tot ce-i bag in gura. Seara e cam nervos, dar avem o hinta si il mai dam in ea si se calmeaza. Nasol e cand il dam prea tare (k-asa vrea el) si se nimereste sa mai verse...
Pai ma Florina, plange fata ta dupa doar o jumate de ora? Pai ce sa zic io ca stau 6 ore la serviciu, da' Serban nu se prinde ca plec fiindca rade cu gura pana la urechi cand il salut...crede ca ma joc. E drept ca se bucura cand ma vede acasa inapoi, dar nu plange fara mine.
Hai pupici si weekend placut!
Serban
baby-boom spune:
Salutare fetelor!
La noi azi a fost o zi super agitata...bebe mica parca a fost extraterestra.......si tare mi se pare mie ca tutul ni se trage de la faptul ca mi-a venit ciclul ieri.....si fata mea a fost chiauna de tot...plans si smiorcaiala in portie dubla, plus refuzul de-a dormi, chestie care a fost super obositoare pentru amandoua!!! Voi cum stati cu "armata rosie"??? Eu credeam (in teorie)ca daca alaptezi nu prea ai sanse sa-ti vina....dar pana acum multe prietene mi-au spus ca nu prea are legatura alaptatul cu ciclul......la voi cum a fost......
De fapt nici nu stiu ce fel de ciclu mai e si asta...ca inainte sa fiu gravidutza aveam probleme grave de tot iar acu' e floare la ureche....aproape inclin sa cred ca e vorba de o sangerare ratacita!!!!!!
Carrie pe zi ce trece observ tot mai mult anumite similitudini comportamentale la noastre....la modul in care doarme asta mica, puseul temperamental, in fine, curios ce se aseamana in comportament.....astea fiind spuse astept cu incantare sfaturi de la voi, ca pana ajungem si noi la venerabila varsta de un an si un pic mai mult e cale lunga si nebetuta!!!
Roxana eu sunt toata ziua cu Elise si asta a dus involuntar la o "inclinatie" spre rasfat......dar daca stau sa fac retrospectiva lunilor care au trecut nu as schimba nimic din ceea ce am devenit impreuna eu si iubita mea.....cred ca asa a fost sa fie, poate asa sunt fetitele mai rasfatate....e a noastra si am luat-o asa cum e , si o iubim la nebunie
Ioana, Alesio e alaptat? Tare bine a crescut de cand nu ai mai intrat pe net!!!!
Fetelor ce ziceti de intalnirea de la vara din Campulung Moldov.? Pe mine tare ma mai "mananca" inca de pe acum sa mergem toti trei!!!!Roxana, vaz ca si tu esti 4 it!!!!!!!!1
Weekend placut la toata lumea
Va pupa Florina & Elise cea neastamparata
http://photos.yahoo.com/floppyflorina
baby-boom spune:
Am uitat sa va spun cu mandrie ca Elise a facut in dimineata asta primul pishulic si cacutz la olita.....o sa pun si pozele aferente unei vesti de o asemenea magnitudine......a fost bestial
pa
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Mai, Roxi da' mare ti-i flacaul!Lasa ca va ajungem si noi din urma!Sa stii ca acum sunt aradeanca geb-beget, dar tot mi-e dor si de cluj.....
Pupici, ma duc ca-l aud pe gazuca ca se maraie:)
Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
carrie spune:
Florina, waw caca la olita!felicitari!noi continuam sa o folosim ca loc de depozitat jucarii...nu stiu zau cum sa mai fac da nu cred c-o vom folosi curand ptr ce ar trebui
cat priveste nani, la noi pina la un an culcatul ziua a fost horror, da seara nu am avut probleme, de la un an fix numai singurica se culca iar acum mai are toane si momente cand nu vrea dar tot singura o las sa se zbenguie prin pat si pina la urma dupa ce ma striga de 20 de ori se culca.iar seara ca sa nu se agite cand iesim din camera spunem "Ingerasul"de cate ori si tare-i place.
vreau sa va mai zic ca stam din ce in ce mai bine cu vorbitul , papagaliceste toate cuvintele spunand mai ales silabele de final.
si sa stiti ca tot rade non stop, daca nu e bolnavioara, si sper sa nu mai fie e asa de vesela...ma rog sa-si pastreze inocenta si veselia cat mai mult timp.
roxana, Ioana, mai ce flacaiasi mari aveti!sa traiasca!Ioana da tu unde stai acu in Arad saun in Cluj?
spuneti-mi si mie ce intalnire e la Campulung?
la mine nu stiu cum va fi cu concediul daca ma angajez, mai ales daca-mi schimb jobul.luni e o zi importanta, am cateva interviuri ptr posturi de conducere si emotiile aferente asa ca tineti-mi pumnii.
va pupic
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 7 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
baby-boom spune:
'Neata, fetelor!
Azi n-am mai apucat la olita ca a facut caca exact cand s-a trezit....dar pt. inceput e bine 2 zile la rand, nu?
Intre timp am stat si-am cugetat la pro si contra antemergator si argumentul cel mai graitor pro a fost faptul ca spatele meu e varza la cat de grea e fata asta asa ca pt. noi rotobilul asta e mai mult o necesitate(l-am si cumparat intre timp)...voi ce ziceti?
Carrie ia de aici un link sa vezi ce-i cu intalnirea de la campulung: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39163
Si asta mica e acum in premergator dar nu prea stie cu ce se papa asa ca topaie si ea fericita in sus si-n jos(probabil isi da si ea seama ca e ceva nou....cel mai mult o incanta jucariile aferente...ce mai, e haioasa foc)...mai si umbla dar mai mult se impinge, si noi abia asteptam sa umble asa ca la carte!
Voi mergeti cu bebeii la sanius? Am fost o data si a fost tare de tot!
Acu' fug sa ma imbaiez, ca am prins un moment de respiro
O zi buna va doresc
Florina& Elise
mariana tache spune:
Salut, salut!
Nici eu nu am stiu de marea intalnire de la Campulung, dar cred ca imi place cum suna! O problema a mea ar fi ca pe atunci voi fi cu burta cam mare, dar cred ca m-as risca la un munte! Dar pana atunci mai este si avem timp de hotarari. Cand am citit despre asta, i-am si zis la sot. Dar a cam facut misto de mine . Vom vedea cum va fi.
Florina, daca mai intram pe prieteni... veneam si pe chat, dar nu am prin postarea ta. Dar data viitoare trimite un PM, ca asa vad ca ma contacteaza cineva si sar la apel! Felicitari pt olita si pt rotobil! Sunt curoiasa de impresii despre ultima achizitie. Dar o sa vezi ca vei fi incantata. Cel putin, eu sunt f incantata de "roto-auto-mobil" (cum zice tati )
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Salutare fetelor!
Profit ca pustiu' doarme al doilea somnic si va scriu si eu putin. Ieri Serban a facut 7 luni. M-am gandit sa-i iau si eu olitza si sa incep marele experiment. Cred ca am ceva sanse ca stiu ora exacta ;).
Cristiana, de ce nu mai incerci si sa si schimbi olitza, sa-i iei una noua si sa schimbi tactica? Bine io habar nu am cum sa convingi un copil sa faca la olita, insa cumva, cumva tot va face cum trebuie...
Florina, felicitari si de la mine pentru noile succese. Stiam eu ca fetitele sunt mai precoce. Serban nici nu se ridica singur in fundic asa e de lenes, dar de stat sta oricat dar sa-l pun eu. E cam grasun. Ah si nu sunt fetitele mai rasfatate, ideea e ca ai stat tot timpul cu ea, la fel facea si un baietel...
Ioana, asadar tu ne scrii de la Arad...dar la Cluj cand mai vii? Sotul tau ce face? E singur in Cluj sau face ceva in Arad?Cat despre Alesio, e baiat mare si el vad, atata avea si Serban la 3 luni, iar acum are 10 kg mari si late.
Campulung...ce mi-as dori sa pot merge si eu, cine stie, poate iese ceva. Bai, dar ar fi chiar culmea Clujencele sa se intalneasca acolo prima data ;)
Serban
mariana tache spune:
Fetelor, progresam. Adica, ideea cu Campululng a inceput sa prinda si la sotu'. Cand i-am zis de turul manastirilor si de concerte i-au sclipit ochii. Poate reusesc sa-l conving .
Roxana, sa-ti traiasca Serban! Dar eu cred ca ai cam mari pretentii de la el, saracutul! Sa se ridice singur in fundic de la 7 luni?!?(adica de la orizontala in fundic, la asta te refereai, nu?) Stai linistita ca e prea repede, mai ales pt un baiat. Stefan are 9 luni si deabia se ridica. Se chinuie de numa-numa pana ii reuseste si de cele mai multe ori ii iese numai pana sta intr-un cot; adica se ridica srijinindu-se de cot si deacolo pica de multe ori in nas. Daca il tin eu de picioare sau are el punct de sprijin se ridica fara probleme. Asa ca, mai aveti un pic pana la performanta asta.
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Buna seara fetelor!
Roxana, subscriu la ceea ce a zis Mariana in legatura cu statul in fundic....e mult prea devreme la 6-7 luni ca ei s faca asa ceva!!! Iar la capitolul lene nu stiu care biruie....ca a mea e regina incoronata a lenei!!! Pe mine ma mira in continuare rabdarea de care da dovada atunci cand e pusa pe olita....nici macar o data nu a incercat sa se rostogoleasca sau sa se impinga jos din bili!!! Oricum din cate am inteles eu reflexul asta cu olita se instaureaza undeva spre un an...deci avem ce astepta....Succes cu olita si la voi, si sa veniti cu vesti noi!
Mariana suntem super incantati de rotobil...cu toate ca, dupa cum spuneam si in alt mesaj amarata de Elise nu stie inca ce sa faca in el....ieri, cand am pus-o prima oara a plans( cu toate ca atunci cand am venit la voi in vizita a fost incantata), dar eu credd ca din cauza ca era obosita....
In schimb azi n-a avut nimic de obiectat...ba chiar a facut vreo doua ture de sufragerie...cam intr-o juma' de ora
Ce ziceti, mergem la Campulung????
Va pup
Florina& Elise