Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Claudico,am stat cu Amelie in brate si ne-am uitat la pozele cu Raul,a tinut-o numa intr-un chiuit cind il vedea!
Iar tu arati suberb blonda,si freza mi-a placut mult,clar,trebe sa ma tund in Romania data viitoare!
Si mie mi-au facut o pofta Katalina si Laura cu prajituricile lor...
pupici,revin mai pe seara sa salut fetele de peste ocean!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Multam pentru dintisori nu ii vazusem.Pentru lista eu sunt nascuta pe 30.08.1977 sau si asta e trecut?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mama, fetelor ce pofta mi-ati facut! Eu nu sunt bucatareasa buna, in schimb sunt tare pofticioasa, de aia nu pot slabi.
Clau, cred ca fierul in general constipa. Eu nu pot sa vad pozele voastre imi da eroare.
Simo, si la noi cel de ieri a fost controlul de 9 luni si nu ne-a facut analize, asa ca poate scapati.Cu moftureala cred ca noi suntem pe primul loc, batem si gemenii tai.
Micky, asa e si al meu sot, sta cu Tudor, dar cand vin acasa e destul de botos, nu le place fara noi.
Eu m-am apucat de scoala de soferi, dar sunt o catastrofa la volan, de aia am si amanat-o atat. Acum nu prea mai am de ales ca va trebui sa ma descurc cu Tudor dupa ce incep serviciul si aici nu se prea poate fara masina. Pentru mine era ok si cu busul, insa ieri cand am fost la control a fost tare greu cu bb pe autobus mai ales acuma iarna. Asa ca tineti-mi pumnii sa trec examenul, sa vad ce va zice instructorul, daca imi da verde am examen pe 21, sunt cam stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Codritu, cred ca a fost ceva de la astia de la Yahoo pentru ca la un moment dat nici eu nu mai puteam sa le vad, dar acum merge! Si da fierul constipa, dar nu pe toata lumea, doar pe cei predispusi constipatiei, cum e Raul

Rayule, zici ca e ok la nora-mea, nu??? Ce ma bucur!!

Miri, tocmai te-am vazut!! Imi place mult de tine, esti faina Nu te du la alta televiziune, ca aici iti sta bine

Ptiuuu ca azi m-am uitat cu mama la emisiunea lu' Mircea Radu "Din dragoste" si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ce oamenii nebuni si periculosi avem...nu inteleg de ce omu ala mai e in libertate....pentru cele care n-a vazut emisiunea, e vorba despre unu care a venit sa-si ceara iertare de la nevasta, cu care este in divort...sa vedeti voi ce femeie speriata, brrrrrrrrr....i-a injughiat tatal, a batut-o pe mama ei, iar ea biata a fost timp de cativa ani maltratata...si fetita lor a fost martor la tot

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Clau, m-am uitat la pozele noi si trebuie sa-ti spun ca m-am indragostit de Raul! E atata de frumos!!! Si imi place culoarea parului tau. Ce tot zici tu ca nu sunteti fotogenici...

Codritu, deci tu chiar crezi ca ne intreci la mofturi? Hm... nu-mi prea vine sa cred, dar daca vrei eu va las sa fiti campioni Deci ati scapat de analize, sa vedem daca avem noroc. Oare tu spuneai ca pediatrul tau nu stau prea mult de vorba cu tine? Cei de la clinica unde mergem noi cu Mia si Lucas sunt f. draguti eu de multe ori sun pt. fleaucri si intotdeauna ma suna inapoi si imi dau detalii la telefon. Iti doresc mult succes la soferit! Nici eu nu sunt soferita cu experienta, dar ma descurc, asa ca o sa vezi ca si tu vei face fata!

Eu tocmai am venit de afara cu prichindeii, s-a facut frig si la noi, nu i-am lasat sa adoarma afara, asa ca am stat doar 30 min si ne-am intors, au papat lapte cu cereale si i-am culcat. Asa ca acum ma duc si eu sa mananc ceva, ca de azi dimineata de cand am mancat un pic de cereale (de oameni mari) cu lapte n-am mai pus nici un strop de apa in gura si e deja 4.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aoleu fetelor, ne-am facut de cap,ha.(io si Laura).SCUZE Mickyyy(cum stai:ai pofte sau tot greturi?).Hai Laura la bucatarie, ca ne dau fetele astea afara d-aici.Uite ,sa ne razbunam va dam pe net niste poze cu pranjinturile facute de noi...hi,hi,hi.

Clau' io nu vad pozele,imi da eroare....

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La mine merg pozele...nu stiu ce sa va spun, pe public sunt deja ca le-au vazut si alte fete...sa vad ce pot face..sunt trista acum

Kata,

Simo, si eu mai nou cnad ies cu raul la plimbare fac orice numai sa nu-l las sa adoamra, e fff frig si desi il acopar mi-e frica sa nu raceasca...asa ca mai mult de 1 ora nu prea mai stam pe afara...bbbbrrr, a venit iarna!

Fetelor din , acum am auzit una buna, ca se maresc alocatiile cu 15.000 lei...UUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAAA!!!! E si prea mult! eu propun sa facem reclamatie!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Claudica,se vad pozele bine-merci.Mai da erori din cand in cand,da' e de la yahoo!Sunteti frumosi toti,iar fiu'tu e un scump!Iti sta bine frizura si imi place nuanta...Asteptam s-o uzi!
Mei,fetele,io-s in pana mare de inspiratie dupa cum se vede.Copilasii dorm si io stau cu oki-n monitor,doar-doar mi-o mai sclipi vreun circuit...si nimic!Asa ca va puuuup si cand ma plezneste va mai scriu!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mi-am amintit de ce (mai) intrasem :www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38314" target="_blank">hai la mama!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput