Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI ROBY!!!!

Sa fii sanatosi si cuminte, ca frumos esti!!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

ROBERT, LA MULTI ANI!
Kata, sa-ti traiasca baiatul frumos si sa aiba parte numai de bucurii!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Ha, s-au trezit si "americanii"! Simo, am postat in acelasi timp!

Oana, Micky, si care va mai plangeti ca se scoala copiii din ora in ora, va dau eu un sfat neortodox: luati copilul cu voi in pat (eventual cat mai aproape de tzatze) si sa vedeti ce mai dormiti, si ei si voi! (Sa nu va suparati, ca glumesc!)

Ela, ia de-aici niste energie, ca vad ca ma tine si azi . Pe mine cred ca m-a inviorat gandul ca o sa-mi vina soacra sa ma ajute.
Hai, ca din ce ai zis tu, baga si Cristina ceva la stomacel toata ziua, chiar daca mai face si mofturi.

Ruprich, succes la cautat bona!

Mergi la inceput

Laura, bine ca nu a cazut Daria in timp ce voi dormeati. Cred ca v-ati fi speriat si mai tare.

Andreea, felicitari pentru dintzoc!

Gabi, asteptam poze cu Ioana!

Alona, deci pe Thea o intereseaza papusile. Lara nu le baga in seama desi are vreo 3.

Lavi, ce de glume electorale mai inventeaza oamenii!

Kata, felicitari pentru dintzocul nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Gabi, eu zic ca te stresezi un pic prea mult cu programul fix de mancare. Acum - eu vorbesc din prespectiva unei mame ai carei copii mananca asa ca niste puisori de gaina, nu sunt in situatia in care sa trebuiasca sa le fac un prgram fix din teama ca mananca prea mult. Dar si eu sunt de parare ca nu trebuie indopati copiii tot timpul, deci le trebuie cateva ore (ma gandesc ca asa vreo 3) in care sa li se odihneasca stomacelul. Acum tu stii cat de plinutza e si in ce masura trebuie sa ii faci un program, dar nu te stresa prea tare. Daca intr-o zi are o masa in plus sau in minus, nu-ti fa probleme. Eu asa zic.
Nu stiam de regula ca pana la 1 an trebuie sa isi tripleze greutatea. Stiam ca pana la 6 luni trebuie sa si-o dubleze, asta cu un an n-o stiam.
Va pupam pe toti si toate.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cam sunt absenta in ultima vreme pe aici, dar stiu ca voi ma iertati, nu??? Va citesc dar am atat de mult de lucru ca nu apuc sa scriu...facem curatenie generala si plus de asta Raul are multa multa ffff multa energie si sunt impartita in 2 locuri...azi pe langa astea am mai stat si vreo 2 ceasuri pe la cozi ca sa platesc curentu, telefonu si satelitu, iar la intoarcere m-am orpit la alimentara sa cumpar fructe la bb si numa bine m-am certat cu vanzatoarea, mare idioata,...s-a enervat, ca din gresala am rasturnat o cutiuta in care erau kiwi...mi-am cerut scuze, dar ea a inceput sa urle la mine...no numa bine ca m-am descarcat si eu pe ea si am iesit din alimentara si fara fructe

vad ca discutati de mancarica...eu mai nou n-am probleme cu Raul, ba mai mult ma dispera ca ccc cum vede pe cineva ca mananca vrea si el...de ex azi mi-am adus de mancare (in camera, ca in bucatarie se monta un dulap) si nu am putut cu el pana nu i-am dat si lui...mancam orez cu ciuperci si sa uita in farfurie sa vada daca mai este si sa nu cumva sa mananc fara sa-i dau si lui
In rest cam asa papa:(meniu de azi)
9- 230ml lapte
13- 300ml pireu din legume si carnita de pui (morcov, orez, cartof, mazare) + supica 80ml
17 - 100ml iaurt si 150 ml lapte
21- 250ml cereale de cirese cu lapte
si intre mese bea ceai(250ml/zi) si suc de portocale (aprox. 150 ml)

Eu nu pot sa-i dau sa pape la 3 ore pentru papa destul de mult la o masa si nu pot sa bag in el mancare la 3 ore!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

ROBERT MIHAI
Sa ai parte de o viata frumoasa si linistita!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Cine e in poza asta, ca nu-mi dau seama?? Dar aici???

Nu ma certati dar nu imi dau seama??Initial am crezut ca e Alexandru al Andreei(bebe2004) dar nu-i ...Ajutati-ma

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, io tot cu politica....
Stiti la ce ma gindeam: iar avem un presedinte cu final ESCU!
CeausESCU, IliESCU, ConstantinESCU, BasESCU!
Oare asta o fi vreun semn???

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Intr-una(din poze), io zic ca-i Robert a lui Ruprich! Ochii lui albastri nu-i confund.

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput