Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multumesc fain pentru urari...
Nu ma chefuiesc Adriana...ci sunt trista.Cand mi-a fost ziua mai frumoasa ieri s-a gasit cineva sa ma jigneasca..si ma doare sufletul rau:((
Cheful il avem duminica..atat cat se poate.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Rachella!!!
Anita, sa va traiasca printesa si sa va aduca multa lumina in casa si in suflete!

Eu m-am sculat de la 6.30 pt. ca trebuie sa dau o fuga pana la servici. Trebuie sa ma intorc pana pleaca al meu sot la servici ca sa preiau stafeta (a se citi Rares).

Babee, nu fii suparata!!! Lasa-i incolo de oameni rai ca mereu or sa fie din astia in jurul noatru. Nu ai vazut cati te iubesc si ti-au urat asa frumos de ziua ta???
Hai, capul sus si sa ai petrecere frumoasa duminica!!!

Am .

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Babee, nu mai pune totul la suflet, ca nu-i bine pt. sanatate. Ignora-i pe cei care vor sa te supere, mai ales daca nu fac parte dintre cei apropiati tie. Pupici lui Philip de la noi.

Adriana, , dragalasii astia de puiuti is foarte afectuosi- cred ca si ai vostri la fel- asa ca Erica pupaceste orice copil si pe mine. Pe tati cred ca il iubeste mai mult pentru ca ii trage virtos palmute peste fata.

La multi ani, Rachella! Sa fii sanatoasa si cuminte, sa cresti mare si sa ai noroc!!!

www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=633450517105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Album Erica noiembrie si octombrie
Elena si Erica (6.februarie)

Mergi la inceput

Fetelor, va pregatesc o surpriza!
Acum muncesc la ea.

Sa stiti ca nu este o felicitare ca ale lui Rares...e altceva.
Cum termin, va anunt.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Gata!!! Am terminat.
Uitati la ce am muncit:
http://community.webshots.com/user/gravidute

Va invit pe fiecare sa va faceti un album in care sa puneti cateva poze cu burticile. Bineinteles, daca vreti si va face placere.

username: gravidute
password: umflatel

Diana, m-am tinut de cuvant.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rachella

sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa

Adriana

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

ne-am hotarat, plecam la munte!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Salutare!

Rachella

Noi suntenm dupa o noapte infernala. O sa va povestesc ca sa stiti si voi.
Ora 20:00 - 3 ml de nurofen la fiecare (preventiv ca au cam stranutat) si nani
Ora 23:40 - Yann incepe sa tuseasca rau si parea ca nu are aer.Il iau in brate si ardea. Luam febra 39,5!
Ora 23:45 - repede un supozitor Novocalmin
Ora 00:00 - tel la salvare (toanta aia tot insista la tel sa ii curatam nasul cu pomptita. Nu vroia sa inteleaga ca nu are nici o problema la nas!)
Ora 01:00 - vine doamna dr de la salvare. Cu pantofi cui si parfumata. Il vede pe Yann si zice: "Are bronshiolita. Repede la spital. Rata mortalitatii e mare la boala asta". Il aduce C si pe Philip sa il asculte si pe el la plamani. "Doamna": Vai de voi, mai avti unul ?? Vai, dar sunt gemeni? Pfii, eu disperata de cuvintele ei de mai sus i-am vorbit printre dinti si-mi venea s-o scot pe usa afara.
OK, zice "lady", haideti la Grigore Alexandrescu.
Eu zic: nu mergem la Gr. A, mergem la Budimex pt ca acolo este pediatrul copiilor.
A, zice ea, nu putem.
By by ii zic. Imi duc sngura copilul la spital.

Si a plecat asa cum a venit.

Ora 02:00. Sus Yann in masina, Philip ramane cu C.
Mergem la Budimex la garda. Asistenta face misto de "Bronsiolita" mea. Cica: voi nu stiti cum arata un copil care are asa ceva!!
Pfii, ma mai linistesc.
Vine si dr de garda. Il ascult, il intoarce pe toate partile, sta 5' cu reteta goala in fata pana se apuca sa scrie ceva. (pediatrul Arturicilor este sef de sectie si toti stau drepti cand aud de el).
Si de da antitermice si antibiotic.
Gata, fuga acasa dupa ce cumparam si medicamentele.
Ajungem acasa si hotaram sa nu ii dam antibioicul (buna hotarare).
Dimineata la 9 hop iar la spital inapoi, eu cu Yann, ca sa il vada pediatrul lor.
Si:
- nu are Bronsiolita;
- are ceva laringita (cica a facut raceala un complot cu laringele)
- nu trebuie antibiotic
- o sa faca si Philip
- ne vedem luni iar cu dr, va veni acasa. Vreau sa verifice si mersul lui Philip ca nu imi pare ok.

Acum nu mai are febra dar tuseste (rar). Tuseste si Philip (asta imi place la pediatrul asta: are INTOTDEAUNA dreptate)

Va dorim sanatate tuturor!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ioana..multa sanatate Arturicilor.Or sa treaca ele toate.Si eu m-as fi speriat...mi se pare normal.Atitudinea doctorilor peste tot cam lasa de dorit.Si noi am stat la urgenta la spital 2 ore pe hol pana l-au consultat asa ca nu ma mai mira nimic.
Si ceva haios...aici:http://www.americanbridge.com/dontworry2.htm

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Salutare!

Ioana, multa, multa sanatate Arturicilor!!! Iar tie multa bafta la cautat bone!
Sa auzim de bine!

Babee, vad ca te-ai inveselit!

Fetelor, ce ziceti de circul cu "uite gratierea, nu e gratierea"??? Eu sunt siderata. Doamne, ce vremuri traim!
In ce lume vor creste copiii nostri???

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput