Copilasi de Aug-Sept 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
Sisi spune:
Danateu, zi si mie ca sunt pe dinafara… ce job nou? Eram si eu invitata la gala aia da’ nu am reusit sa termin treaba la timp si nu am aparut. Acum imi pare rau, daca stiam ca esti pe acolo poata ma straduiam mai mult.,
Vad ca sunt si mamici noi pe aici… le urez si eu bune venit, cu siguranta ca e mare intarzierea… mai degraba cre’ ca o sa imi urati voi mie bine am revenit…
Noi am cam renuntat cu mersul la cumparaturi in familie, cand avem nevoie o lasam pe Petra la ai mei, stiti si voi de ce… Cat despre cumparaturile de Craciun, am reusit performanta sa lichidam cu cadourile, sa ne fi vazut doi nebuni umbland pe la 2 noaptea la Metro… Se uitau aia la noi ca la urs, eram singurii… Ce sa facem daca stam asa prost cu timpul!
Cu olita nu avem inca nici un rezultat desi bunica insista sa o lasa fara Pampers. O singura data a cerut pe WC!?! si culmea ca a facut kk! Cred ca a fost o intamplare, nu s-a repetat inca. I-am luat de Craciun un fel de olita care se poate prelungi intr-un fel de trepte pana la wc unde devine colacel, parca vad ca trecem direct la faza asta.
Irinuca ai vandut apartamentul? Am pe cineva la mine la agentie care isi cauta.
Citeam mesajul Cristinei… exista vagoane mama si copilul?????
Si am mai vazut ceva despre gradinite? Luminati-ma si pe mine please, poate o mai scap pe maica-ma daca e ceva care merita. Poate ma ajuta Anca! Habar nu aveam ca exista la varsta asta, sau am inteles gresit???
Pup si burticile si ma bucur ca sunt bine! Sunt si putin invidioasa e drept…
http://community.webshots.com/user/sisi03
danat spune:
Bey fetelor , nu am reusit inca sa citesc ce ati mai scris, chit ca ma bucuram ca nu sunt decat 4 pagini....da' sper sa recuperez in we ca iar se aduna!
Vad ca au aparut niste fete noi, le doresc sa se simta bine aici si sa le fie sanatosi copilasii!
Pupici speciali gravidutzelor noastre si felicitari Roisinelule pt fetitza nr 2! Pe cand nr 3? Ca si eu vreau una, poate ne intelegem?!?!
Vad ca sunteti in pregatiri pt sarbatori, sper si eu, asa cum v-am zis, sa apuc sa fac strictul necesar macar din curatenie si macar sa iau 2-3 coronitze de brad natural ca sa miroasa si la noi a brad.
Sisi iti scriu mai multe amanunte pe PM ca aici riscam sa plictisim audientza cu detalii tehnice Si mie imi pare rau ca nu ne-am intersectat pe la gala. Sa stii ca ar fi meritat!
Va pup si mai tinem aproape!
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
NicoletaF spune:
Buna fetelor,
Voi cum stati cu timpul ca mie nu-mi mai ajunge.
Suntem in curatenie generala din nou. Andrei e marait din cauza dintisorilor, e din ce in ce cu mai multa personalitate si imi ocupa din ce in ce mai mult timp. Acum e si mama la noi si am putin timp sa-mi arun ochii pe ce ati mai scris. Andrei se joaca frumos cu mama, danseaza si canta non-stop. Ce bine ar fi sa o am in permanenta la mine, dar...
Bine ati venit fetele noi
Sisi- bine ai revenit
Cu cadourile nu am terminat, i-am luat doar lui Andrei cate ceva, dar mai trebuie.
Nu am luat inca bradut
Nu am terminat de citit ce mi-a trimis seful de la serviciu
Maine mergem sa facem poze cu Mosul, ne mai ocupam de felicitarile pt. Craciun si Anul Nou
Xerxe Spune-mi si mie la mamicile de Pitesti cu cine mai lucrezi la DPC? Poate ne vedem in Orasel.
Roisin felicitari pentru fetita 2. Sa fiti sanatosi.
Pupici si celorlalate burticute si tuturor copilasilor si mamicilor.
Va pup,
Nicoleta si Andrei Catalin
misty spune:
Toata lumea, ocupata cu dereticatul, si eu la fel. Ma tot agit prin casa si nu apuc sa fac mai nimica de gura Radului, care are iar o criza de fusta mamii. Si eu ii mai dau ignore, si el mai pune bot (se bosumfla tot si e nostim tare), dar ce sa fac, daca iar sintem de capul nostru, singuri acasa n+1, of, si maine vine si instalatorul sa ne sparga faianta, ca nu-s ce a spart in perete.
Gata, zic ca m-am descarcat un pic. Altfel e bine si face toate boroboatele din program. Mai ales alea de la baie, ieri si-a scos sosetele din picioare si le-a aruncat in wc, bine ca nu le voia si inapoi; ar fi tras el si apa daca nu era lant.
Pai cum va fi cand o sa ajunga la clanta sa deschida usi? noi avem casa inalta si usi pe masura, dar la sora-mea acasa deja ajunge, pana sa ne prindem el evadase pe casa scarii! ma rog, cu jumatate de pas. Se catara pe toate alea si se taraste peste tot, imi confisca toate pixurile cu care ma vede si se mazgaleste pe maini si picioare, si e mare dansator; cu figuri! Danat, iar seamana baietii nostri! Radul nostru are niste scheme de bataiala combinata cu invarteala, mers cu spatele, ridicat pe varfuri si saltat cate un picior de ne prabusim de ras. Iar sora-mea l-a invatat sa dea din cap f sugestiv cand aude "rock" ! Cu ta-su nu seamana sigur!
Acum s-a trezit de vreo 2 minute si..surpriza mare, zice papa. A mai zis el zilele trecute, dar credeam ca la misto, ca nu era ora de masa. Yesss, vorbeste copilu', ma duc sa execut!
Sarbatori in lumina va doresc, ce daca ploua!
irinuca spune:
Roisin- brafa mey pt. tititza!Toti ai mei stiu de tine si eram atat de entuziasmata ca se uitau cam stramb.
Sisi- n-am vandut inca.Daca e interesat cineva nr. meu de tel e 0722309271
Bun venit fetelor noi si asteptam poze si povesti.
Oana - Noemi - ma uitam la ce scriai si nu-mi venea sa cred ca nu vorbeai despre Radu.E innebunit sa rupa hartia igienica in bucatele mici si sa le arunce in closet, si sa se balaceasca in apa de la mop...de cocotat nu mai vorbesc...
Radu a ramas cu suzi numai noaptea.Cand o pierde o straga dragastos " duti" si o cauta.
In vocabular avem multe cuvinte dar tare incalcite:
Dadu -Radu
duti- suzi
pipa - apa
muma- musca
cochii - ochii
chechei - cercei
chichi - chei
papu- papucii
gaca- geaca
Ghica- Bica (bunica 1)
Mai - Maia (bunica2)
Bubu - (bunicu 2)
Gue - Bicu(bunicu1)
papa- papa
Coca - foca
mina- mingea
buba- buba
pia - paine
nani- nani
pacu - capacu
Radu se rusineaza ingrozitor cand danseaza.Da din fund de 2 ori dupa care vine repede sa se ascunda.Il incurajez, ii spun ca danseaza minunat dar tot degeaba.
Va pup.Ma duc sa ma culc si eu juma de ora cat doarme nebunel.
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
Sisi spune:
Irinuca, o sa ii dau numarul tau, vezi ca o sa zica ca suna din partea Roxanei, ar fi prea comnplicat sa ii explic ce e cu Sisi..
http://community.webshots.com/user/sisi03
dana_ene spune:
Tot de munca ma plang si eu acum .
Ieri tati a varuit bucataria, iar eu am smotruit-o, a batut covoarele el, iar eu am spalat pe jos, am spalat covorasele, paturile, perdelele...
Acum sunt stoarsa de oboseala, iar maine merg la serviciu .
-----------------
Loredana, pai cum sa nu ma gandesc la voi. In special la Lizuca .
Drum bun spre tara si SARBATORI FERICITE !
-----------------
Alynuta, bun venit in !
Cum o cheama pe gizutza ta ?
Spune-ne mai multe despre voi.
-----------------
Sisi, bravo fiindca ati terminat cu cadourile, chiar si asa cum sunteti, cu programul incarcat.
Noi nu am reusit inca. Si nici nu am facut un plan, dar trebuie neaparat sa ne ocupam si de asta .
-----------------
Gata, nu mai pot scrie, a venit frunza, sta la mine in brate si are "pretentia" sa tasteze si ea
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
Elena-Teodora spune:
Fetelor, eu de maine intru in concediu, din pacate, doar pana pe 3, dar tot e bine si asa decat deloc! Mai vorbim de pe calculatoru' de-acasa, insa nu vreau sa scap prilejul ca sa fiu printre primii ce va ureaza un Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii! Sa dea Domnu' sa avem parte numai de bine si, mai ales, de sanatate pentru noi si puiutii nostrii!
Eu fac un brad mare, mare e tot, chiar in cenrul casei, ca asa am facut pana acum. M-am gandit sa fac unu' mititel, insa m-am razgandit si sper ca papusa mea sa nu faca ravagii. Pana azi, eu n-am luat nimic, nici brad, nici cadouri, nimic,nimic, dar imi voi scoate parleala de maine, ca plec la cumparaturi. URAAA! De ajutat, pe mine nu prea are cine sa ma ajute, o sa vad cum ma descurc singura. Am mai chemat-o pe bona pana joi, ca sa face ceva curat si, fireste, sa vina Mos Craciun, ca altfel stam si ne uitam lung unii la altii...
Papusa mea e o nebunie, nu mai pot de fericita ce sunt, ma pupa intruna, imi zice mama intruna, ma strange tare de tot in brate si, fireste, ma mai musca din cand in cand, dar tot din iubire, desi nu avem multi dintisori!!! Vorbeste pe limba ei non-stop, dar nu vrea sa faca la olita, in schimb, i-am gasit o ocupatie, fara sa vreau: mi-am cumparat niste ghete si niste cizmulite de-ale lungi, care au fost puse intr-o cutie mare. Ei bine, fetelor, e innebunita dupa ea. Bine ca nu am aruncat-o! De cum a vazut-o, a luat-o in primire, si-a asezat fundu' in ea si de acolo nu se mai misca. Face de toate, asezata in eaĆ deseneaza cu creioanele cerate, danseaza, isi ia jucariile preferate si le pune acolo, fara sa mai zic ca vrea sa fie plimbata cu cutia (ca pe saniuta). Hai ca m-am lungit si, oricum, mai vorbim!
Inca o data, "Sarbători fericite", fetelor si multe bucurii!
xerxe spune:
Fetelor noi, bine au venit sau revenit!
Fetelor va urez Craciun fericit si La multi ani, sa fiti sanatosi, toti ai casei si sa va bucurati de bebei!
Eu cu greu reusesc sa ajung la tastatura din cauza Alexiei, dar am citit ca si voi patiti la fel...
Cristina, tu poti pune poza Alexucai la bebelusi de aug-sept? Sau cine?
la bebici
dana_ene spune:
Xerxe, din cate am inteles, Cristina nu este acasa in perioada asta, ci la tara cu toata familia. Cred ca vin dupa sarbatori.
Ea este cea care a creat site-ul si tot ea se ocupa de el, asa ca va trebui sa asteptam pana revine.
Stiu ca a mai actualizat paginile, dar nu a apucat sa le trimita pe server.
-------------
Georgiana, concediu placut si... spor la cumparaturi !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!