Copilasi de Aug-Sept 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
iuliana76 spune:
Craciun Fericit!!!
Multa sanatate, dragoste si intelegere, copilasi cuminti ca doar a venit Mosul.
Va dorim un An nou fericit, cu multe bucurii si impliniri.
La multi ani!
Andreea, Iuliana & Roli
iuliana spune:
Da da...si Emma a fost f. incintata de brad. Nu a rupt nimic, nu a tras de nimic. Sta linga el si se uita incintata, mai atinge cite un glob si gata. Stie ca e brad, care e steluta, glob...cind o intreb imi arata. Aseara a fost extraordinar de fericita. Alerga dupa copii, nici nu ne-a bagat in seama, nu a vrut sa manince...deh, era ocupata fata sa alerge dupa ceilalti...e pur si simplu innnebunita dupa copii. Unde erau ei, era si ea:)). Nu a pus mina nici pe bradul de acolo, numai s-a uitat la el fascinata si gata. A primit o gramada de cadouri de la Mos. Culmea e ca nu s-a speriat de el deloc, numai ca nu a vrut chiar sa ii dea pupicei:)), dar nu a plins, nu a facut mofturi. Probabil ca erau si ceilalti copii acolo f. fericiti de cadouri si asa a fost si ea. A primit un telefon, o papusa (tip broscuta) de la leapfrog care numara si cinta,alt catelus de plus, un gift card cu bani si tre' sa ne ducem sa mai luam ceva jucarii, de la Mosul de acasa un catel care atunci cind e tras de sfoara i se misca urechile si picioarele si latra:),un puzzle cu animale. Ne-am intors aseara pe la 1 noaptea frinti de oboseala si cu stomacurile super pline de atitea bunatati. In masina Emma a adormit instantaneu...era rupta de oboseala de atita alergatura si foiala:). Asteptam si noi sa se culce copilul ca ne-a trezit la 7.15 azi dimineata si apoi cind se trezeste punem si noi masa de Craciun:).
Are 2 expresii noi in vocabular: "dgieshi" care inseamna "ce e asta" (fetita nanei Emmei chiar ne intreba ce inseama "dgedge":)si"babishda" (sau ceva de genul asta care inseamna "am voie?" si in acelasi timp da din cap-dar nu dintr-o parte in alta, ci de sus in jos:)- ca asa zice cind vrea sa puna mina pe ceva si se uita la mine intrebator si asteapta confirmarea de la mine. Daca ii zic ca nu, nu pune sau ma mai intreaba o data sa fie sigura ca nu ma razgindesc:). Azi dimineata i-a dat cu receptorul de la tel. ei cel nou in arcada lu' ta-su (asa-i trebuie daca nu o cearta, ca eu o cert si pe mine nu ma loveste deloc) de i-a umflat-o pe loc. Il cam altoieste, ca el ii mai permite si apoi se plinge ca il bate fi-sa si ca e rea cu el:))). Cind e f. obosita nici nu vrea sa auda de el, vrea numai la mine si eu nu mai pot chiar sa car in brate aproape 12 kile.
Overall, aseara ne-am simtit f. bine toti, pacat ca a trebuit sa conducem 5 ore (cite 2 ore juma pe sens), dar a meritat sa vad reactia pe fata Emmei cind l-a vazut pe Mos (si-a ascuns un pic fata in umarul meu, dar apoi nu a mai avut nimic:) si cind a primit cadourile (nu a mai bagat pe nimeni in seama:) si sa o vad alegind cu ceilalti copii.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulyana/my_photos
NicoletaF spune:
Va dorim SARBATORI FERICITE!! Multa sanatate, fericire, muuulte cadouri si liniste in suflet.
Andrei a fost f incantat de brad, de cadouri mai putin, a desfacut numai unul in care era o masina si celelalate nu l-au mai interesat. Astazi si-a mai vazut trei cadouri si inca nu le-a epuizat. Asteptam sa aiba baiatul chef. Mosul a fost darnic cu el anul acesta si cu noi toti.
Revelionul il vom face,cred, acasa
Multumim de felicitari. Foarte frumoase.
Nu am mai scris ca am fost f ocupata
Numai bine
Nicoleta si Andrei Catalin
floarea_soarelui spune:
Sarbatori cu lumina in suflet...Fie ca ziua Nasterii Domnului sa va aduca multa sanatate...liniste si caldura in camine....bunatate si intelepciune, voua si celor dragi:).
Ioana Catalina, Dana si Mihai Muresanu
floarea soarelui
NicoletaF spune:
v-a adus mosul ceva special:
http://www.123greetings.com/view/CJ11225132305349
Va pup,
Nicoleta si bb Andrei Catalin
cristinamh spune:
hai ca am reusit sa intru si eu pe net ca lumea. adica am mai intrat, dar timp de scris.... abia
acum.
noi am facut o boroboata.... adica am ramas fara brad. asta e, macar restul a fost perfect. in
seara de ajun am hotarat cu vecinii sa stam impreuna si sa punem copii sa desfaca darurile. a
fost super, andrei si alex pe jos... au fost interesante citiile, ambalajele, atat ca, dupa ce
le-au desfacut, parintii au fost incantati de jucarii.... adica mai mult taticii, care n-au lasat
masinutele din mana, si mai faceau si schimb intre ei...
andrei nu stiu daca s-a prins cum e cu telecomanda la masinuta, dar am reusit sa-l fac s-o miste.
se aprinde un led pe telecomanda cand apesi butoanele, si asta il distreaza. si daca se mai misca
si masinuta pe langa el, inca nu stiu daca face legatura. dar, ma gandesc, daca a putut el alta
traznaie, o s=o reuseasca si pe-asta. adica: s-a dus la tv sa se joace la butoane. si, cum erau
blocate, s-a cocotat in pat, a luat telecomanda si a schimbat canalele. cat de greu poate sa fie
cu masinuta????
i-a mai adus mosul un trenulet, mai micut, ca tare mult ii plac chestiile legate una de cealalta.
apoi trei carticele, ciocolata.
bradul daca il faceam nu stiu cat reusea sa stea in picioare. daca in prima seara abia a pus mana
pe el, a doua seara trebuia sa-l pazim. beteala devenise brusc f. atragatoare, lua globurile de
pe ramurele... ce mai, lupta in toata regula.
singurul lucru pe care nu l-am reusit sunt poze pt felicitare. sta atat de serios ca nu stiu ce
sa-i fac! nu sta intr-un loc decat daca se joaca cu ceva, si e atat de atent la jucaria aia ca nu
pot sa-i fac nimic!daca i-o iau, urla.
de craciun iar a fost dragut, ca vecina mea de perete a venit in pijamale dupa andrei, ca a
tecut mosu pe-acolo pt el. asa ca jumate adormiti ne-am dus la brad... avea o masinuta-catel,
care chitaie cand merge si are un fel de roata de moara in spate care se invarte. atat ca andrei
o plimba cu mana, nu vrea cu nici un chip s-o traga de ata dupa el.
iar eu sunt multumita de ce-am reusit sa fac pt masa de craciun.... andrei a mancat singurel
bucatele mici de piept de pui fript, sarmalele mele au fost salvate dupa ce au suferit un
accident cumplit (adica dupa fiert erau cat pe-aci sa iasa si prajite), au fost delicioase.
piftia OK, asa ca de-acum o sa pregatesc singurica.
cam asta a fost craciunul nostru. revelionul o sa-l facem acasa, probabil singurei, si cred ca pe
la 1-2 o sa tragem un somn bun. asat daca vecinii mei de deasupra o sa ne lase... ca aseara au
dat copii chef. andrei plangea si nu voia sa doarma, caci, pe langa muzica, vibra si patul cu
noi. m-am dus la ei... dintre replicile cele mai interesante e ca andrei nu plange asa ca asta
e, o data e craciunul, pana maine dimineata ei petrec si ca sa inteleg si eu. le-am zis sa-i
explice ei unui copil de un an ca e craciunul, vecinii petrec si el nu are voie sa doarma. iar eu
sa stau treaza toata noaptea. apoi una din motatele alea imi zicea ca stie ea ce inseamna sa ai
copii, ca plang de la coloci de la dinti....nu de la muzica lor. as fi pocit-o, pe bune, cand
stiam si eu ce avea copilu' meu, era terminat de oboseala. le-am zis c-o sa chem politia daca nu
se potolesc, si mi-au trantit usa, ca sa-i chem, ca ei dau spaga si o sa continue. si o sa-mi
faca asa in fiecare noapte. si au continuat. am sunat, dar nu stiu daca au venit pana la urma
politistii, ca la mine nu au mai trecut ca data trecuta. cert e ca tembelii aia obraznici au dat
muzica mai incet, dar au tinut-o pana dimineata. cum se schimba ritmul, andrei plangea.... nu
stiu ce sa fac, caci n-am cu cine vorbi!
si ca sa va mai distrati, individu' a zis ca peste 10 ani cand o sa dea andrei chef o sa cheme el
politia.... mai ca nu m-am tavalit pe jos de ras! frumos, nu???
Cristina si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Cam putin, cam putin ati scris, banuiesc ca atirna greeeu sarmalele si carnatii . Profit si eu un pic de faptul ca Raduc a adormit somnul de frumusetze si mai ma dau pe net cateva minutele.
Ieri am avut, asa cum v-am tot zis, musafiri pe mama mea, pe bunicii din partea lui tati si inca fro 2 rubedenii de-ale sotului, a fost misto, noroc cu un vin bun de tzara care a dezlegat limbile si s-a lasat cu o hahaiala super placuta. Nici nu-mi imaginam ca te poti distra, totusi, asa de bine cu niste persoane pe care le vezi asa de des, deci - teoretic - nu ar mai fi subiecte noi de discutie. Da' de unde?! A fost incantator chiar!
Raduc a fost cumintel, si-a respectat programul lui de somn, papa si joaca, baiat buuun . Bradul nu a fost asa mare atractie, l-a studiat putin, cred ca mai ales luminitele care se miscau il atrageau, l-a pipait putin din bratele mele, ca altfel nu ajunge, a simtit ca inteapa, hm, senzatie ciudata, si cam atit! A primit muuuulte jucarele de la Mosu' si nu mai stia cu care sa se joace mai intai. O sa se obisnuiasca el, incet, incet cu cele noi, caci din cele vechi, mutate acum in cutii pe balcon, i-am lasat doar galetusa cu forme. Am pus si cateva poze facute ieri la:
http://community.webshots.com/album/237082131tmxIHK
Azi ii asteptam pe nasii lui Raduc, care mi-au spus ca i-au luat sanie (imi vine sa si rad cand ma uit la soarele de afara ) dar in acelasi timp astept cu maaare nerabdare sa vina ninsoarea!
Oare s-o intampla pin' la Boboteaza??? Ca doar pina atunci e tati in concediu, sa traga la sanie
Hai sanatate si ne "auzim" pe-aici!
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
iuliana spune:
Haha, cica noi ieri asteptam sa se duca domnisoara la nani. S-a dus, in sfirsit, dar am facut si noi nani 3 ore cit a dormit copilul. Eram rupti de oboseala. Asa ca prinzul nostru de Craciun s-a transformat in cina:). Emma a avut rabdare sa stea cu noi la masa un pic, atit cit sa se joace cu lingura si furculita ei, nu a imbiat-o nimic din bunatatile de pe masa si cu chiu cu vai i-am dat, dupa ce am terminat noi de mincat, 3 sarmalute. Oricum, mai mincase niste supita inainte, deci m-am declarat mulumita.
Daca ati vedea cum maninca mindrulita mea seminte...cu tot cu coajaaaa. Intii i-am dat numai miez, apoi a vurt si seminta intreaga, asa ca i-am dat cu gindul sa stau cu ochii pe ea. La un mom. dat a scuipat afara numai cojile, dupa ce a molfait seminta vreo 5 minute in gura. Si i-am mai dat vreo 3 si tot asa, le-a mincat fara nici o problema. Ieri m-a mai surprins cu ceva: a mincat singurica o juma de caisa acrisoara...vad ca ii plac acriturile ca i-am dat si muraturi si castravete murat si urla sa ii mai dau. Asa ca fata a avut parte de un adevarat festin ieri:))). Apropos, eu i-am dat acum citeva zile si ciupercute cu sos de smintina si mamaliguta. A mincat fara nici o problema si nu a avut nimic de la ele. Si nuci a mincat copilul si o lingurita de salata de boeuf.
Gata, va pup si mai astept sa povestiti cum ati petrecut Craciunul:).
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulyana/my_photos
Sisi spune:
Fetelor, imi pare rau ca nu am apucat sa va colind inainte de craciun, dar va spun acum ca imi doresc sa fim cu totii fericiti si bogati, atat in suflete cat si in buzunare, iar anul care vine sa fie si mai bun si mai plin in bucurii... si sa o tinem tot asa pana cand nu om mai putea de atata bine
Noi am petrecut pasnic de Craciun cu parintii (adica bunicii) si a fost bine. Bradul a fost gata de joi, cand am luat-o acasa, sa ne fi vazut cum umblam marti noaptea de nebuni prin Obor. Am luat pana la urma unul onaldez pana in tavan, nu am mai avut asa ceva de ani de zile. Doar ca asta mica a ramas cam rece, s-a bucurat cateva minute, apoi s-a mai bucurat cand a vazut ca nu o las sa scoata un glob si gata, acum il ignora, nici macar luminitele nu o fascineaza.
Sa ne mai fi vazut apoi cum am pus tiptil cadourile sub brad (aflat la ea in camera) pentru ca apoi, tot tiptil sa le luam pe ale noastre. ne/am si filmat, asa scene mai rar
In rest, avem din nou probleme cu burtica, se pare ca a revenit diareea, insa de data asta o tinem doar pe regim. Acum e mai bine si avem noroc ca e vesela si are o pofta de mancare nebuna. Asteptam sa se redeschida laboratoarele ca sa vedem totusi ce e asta, nu e normal sa revina asa, la nici doua saptamani, dupa ce a facut tratament.
Mai nou se duce glont la copiii de varsta ei sau doarputin mai mari si ii ia in brate. Ne tavalim de ras!
Ancaaaaaa, eu tot strig aici ca vreau mai multe detalii despre gradinita, ma refer si la niste date de contact. Iti scriu si un pm.
Cristina, in reclame se pun bani multi, ca sa iti raspund la intrebare. Ceea ce tradus in limbaj de specialitate se cheama "frecventa", adica sa dai domnule pana invata lumea pe dinafara si nu mai poate pana nu iti cumpara produsu'. Eu cred ca asta e ceea ce ii atrage pe micuti. Reclamele sunt pentru ei mici povesti pe care ei incep sa le memoreze si sa le recunoasca, se stie doar ca ei nu au putere de concentrare pe o durata mare de timp asa ca, in comparatie cu un film, reclemele sunt mai bune Cel putin asta e teoria mea...
Si eu as vrea sa ne vedem, cand? Hai sa vorbim.
http://community.webshots.com/user/sisi03
cristinamh spune:
am trimis felictarea cu andrei pe adresele de mail pe care le aveam. cine nu a primit-o, astept un mail=cerere la hornoiuc@yahoo.com