Oltenia (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Cräciun fericit!

Oana, cipiripi ...mneam-mneam! de pe vremea cand

Superbe pozele tale ... ai muncit nu glumä insä totul este foarte reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

'Na-sera, cucuietele! Iaca, venii si io din plimbari, adusei poze de la Germanica si multi pupici dragastosi voua, cu urari de bine si sanatate, copii frumosi si tot ce va doriti. Miine plec la socrii.
Poze aici:
http://community.webshots.com/user/chatonel
albumul Germania.

Toulouse, la ville rose

http://ginsengclan.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Neata fetele!
Oana superbe poze, superbe aranjamente, ai muncit nu gluma!
Sper sa pun si eu cateva poze asta seara.
Eu am avut un Craciun tare incarcat! Am fost la tara la parintii sotului, apoi la Valcea la bunica lui si in final ieri, prin oras la parintii mei, la nasi si la inca cativa prieteni.
A fost frumos desi un pic obositor!
Va pup si urez tuturor celor care-si serbeaza azi ziua onomastica La multi ani!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Noi am petrecut bine, cu mancare prea multa.
De Ajun am fost la prietenii nostri unde am cantat colinde (pacat ca nu am stiut prea multe, dar voi invata pentru anul viitor) in fata focului, am baut o cana cu vin si ... in timp ce cantam a venit Mosul (a fost tata). Copiii un pic speriati la inceput. Luca statea la taica-sau in brate si nu se dezlipea de el, Andreea, mai curajoasa, a spus si un cantecel. Au primit cadouri foarte multe. Iar eu am trait o experienta cu care imi voi aminti oricand cu mare placere.
Craciunul l-am petrecut in familie, iar seara ne-am dus la acel chef de romani, unde sa fiu sincera nu m-am simtit in elementul meu. Prea multi bani, prea multe aere. High society.
Ieri am invitat niste prieteni de-ai nostri care au venit si cu niste rude de-ale lor din Mexic si i-am terminat cu mancarurile. Atata au mai pomenit ca ce bine au mancat, nici la cel mai scump restaurant rom. nu ar fi mancat atat de bine. Totul a fost cu specific romanesc.
Dragele, am facut poze sa-mi vedeti farfuriile ce mi le doream de foarte mult timp. Nu sunt fancy, dar mie imi plac ca sunt colorate si ca-mi rade masa cu ele.
Joi vrem sa invitam alti prieteni la noi si apoi ne mai linistim.
Luca s-a comportat foarte bine cu toata lumea, pana aseara, cand noi strangeam de zor prin casa, el se juca cu o lingurita si si-a provocat voma. L-am bagat direct in cada, l-am schimbat si am plecat cu masina sa mai vedem casele si hotelurile cum sunt decorate de Sarbatori.
Gata, am pus pozele.
Pupicei pe obrajei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, revin cu pozele cozonacilor si sarmalelor, asa cum am promis.. sarmale si cozonaci . Pana la urma au iesit, dar cozonacii sunt ceva mai rumeni, deoarece cand ii incercam cu scobitoarea, nimeream tot in cei umpluti cu rahat si se tot lua rahat pe scobitoare (tarziu am realizat). De Craciun am fost foarte obosita din cauza noptii albe, testul de sarcina a iesit negativ, dar rusii cand vin, cand nu vin.. adica sangerez dar fff putin.. asta incepand de Duminica.. iar de ieri a inceput sa ma doara in partea stanga jos asa in surdina si durere ascutita..cam ca la ciclu, dar nu asa puternica.. sunt speriata, joi am programare la doctor.. nu stiu ce sa zic, dar sper sa nu fie o extrauterina.. offf..offff Bine ca nu am avut gandurile astea si de Craciun, in general acele zile m-am simtit bine si fizic si mental..

Oana D
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Bey Oana, ce sa zic, sa dea Domnul sa fie bine.
Am citit ce ai postat la sub. cu USA unde intrebai de un medic ginec. si ma si bucurasem ca sigur ai ramas insarcinata. Chiar ma gandeam ca nu o sa te vada nimeni pana nu faci asa vreo trei luni, cel putin aici, in Colorado, nu te vede nici naiba pana in trei luni. Te poti duce numai la medicul de familie pentru niste analize. Atat.
Iti tin pumnii. Eu sper sa nu fie extrauterina, totul sa fie din cauza stressului tau de a le face pe toate cum trebuie de Sarbatori. Contribuie si asta. Asteptam vesti de la tine.
Iti vazui pozele. Superbe. Si casuta din povesti m-a lasat cu gura cascata. Cam asa as vrea si eu o casa. Dar ... inca asteptam. Ne multumim cu ce avem.
Pe aici, prin comunitatea rom. deja incep barfele cum ca, casa lui cutare e mai veche de 5 ani, s.a.m.d., te apuca toata scarba si zau daca ai vreo placere sa te intalnesti cu ei.
Eu azi m-am apucat sa-mi vopsesc tocaria si pervazele care le am din lemn si vreau sa le fac de o culoare rosu inchis, iar maine le dau cu lac.
De Anul Nou cred ca vom sta acasa, ca bosorogii, singurei.
Doris, pontoasa comoara ta. Mai spune-ne noutati.
Chatonel, vazut pozele. Placut. M-am transpus in peregrinarile tale. Chiar mi-as dori sa ajung si eu sa mai vad si alte locuri, nu numai sa stau acasa sa cresc copil si sa fac treaba in casa. Zau de nu simt ca ma depreciez.
Pupicei,
Ciuf si Luca,
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Sunt tare suparata ca am fost ieri la vaccin si plange puiul de nu mai poate... Abia a dormit azi noapte, plus febra... ce mai, nebuneala.

Ciuf subscriu, cu toate ca cel mic nu are decat 3 luni... vreau si eu plimbareli. Abia astept sa ma duc in tara, dar cat mai e pana in primavara...

Chatonel, am vaz't si eu pozele. Incantata de cunostinta . Sa inteleg ca te razgandesti in legatura cu copii? Te-am vazut cu puiuta mica, o scumpete!

Oana, mi-ai facut pofta si nici macar nu mai sunt insarcinata Ai muncit, nu gluma! Sper ca e ok cu tine si nu e ce gandesti tu. Bafta multa!

Miha, Doris, ce fac piticii?

Noi de Craciun am stat acasa, tot ca pensionarii ca cel mic a fost marait (colicii) si nici macar nu am putut invita... Stie el ce stie De Anul Nou tot acasa, dar sper fara plansete.

Va pup.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Ciuf, sa stii ca aceeasi impresie am avut-o si eu cind am mers in Canada: multi dintre românii de-acolo sint numai aere si birfa, asa incit am ajuns sa spun ca-s bucuroasa ca la mine in oras nu e nici o comunitate de ro, ca n-am chef sa stie tot orasul ce fac si cind, si cum si cu cine etc... Ce birfe ar mai fi fost pe linga mine, c-am divortat, ca m-am cuplat cu un barbat cu 10 ani mai tinar, ca ma plimb in loc sa sting bani (ca-s asa de ticalosi incit calculeaza citi bani trebuie pusi deoparte la salariul cutare, cit ar trebui cheltuit pt mincare si plimbare, cit dai pe masina etc..... bleah, sincera sa fiu, m-au scirbit!!!)
Asa ca vezi-ti tu de ale tale si tine-te departe de ei, nu te lasa luata de val in "mincatoriile " de genul asta. Spor la vopsit :)
Lorena incintata-s si eu de cunostintele facute pe-aici, pe la oltence, sa stii :)
Cred ca ma razgindesc, ba chiar am vorbit cu motanul destul de serios si s-ar putea ca dupa ce termin scoala (in oct) sa facem o vacanta de cu tema " fabricam bebe"
Oana, sper sa fie bine, iti tin pumnii!!!!
SSmiha, cum a fost la Vilcea? Am vazut citeva poze cu bradul de la primarie si cu cel care e la Tribunal, dar fara zapada parca nu are nici un farmec Craciunul la Vilcea... e orasul meu natal si cind ma gindesc acasa, la Vilcea mi se indreapta toate gindurile, acolo am facut toate nazbitiile in copilarie si adolescenta, nah, o iau si eu precum Creanga, cu Amintirile :)
Doris, tu pe unde esti acu?
Eu-s acum la socrii, mai sarbatorim si aici Craciunul si de Joi plecam, vineri mergem la Rev la Bordeaux, la prieteni....
Pupici multi si sa aveti sarbatori pline de fericire!!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Chatonel, unde ai vazut poze din Valcea??? Vreau si eu... ca tare mi-e dor de casa (nu stiu daca-ti mai amintesti ca si eu sunt din Rm. Valcea).

Ma bucur ca te-ai razgandit cu bebele...

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Lorena, uitasem ca si tu esti din Vl... scuzi.
Pozele mi le-a trimis un prieten, nu le am aici, la socrii, din pacate....

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput