Cum mi-a schimbat Rashid viata !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

sa va traiasc Ashi Alala ! mult noroc si fericire pt voi toti si sa-i faceti si un frate sau o sora, ca nervi are mami sa-i faca artisti pe amandoi

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Vazui si io pe Ashi Alala, dar...asa mare e?- ma refer la varsta. Adica cel mare este Ashi Alala? Daca da, pai atunci iti spun ca trebuie sa-mi dai adresa...ca sa stiu si eu de unde imi pot lua iubitul!
Doamne, ce frumusete de copil!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

quote:
Originally posted by gianna_r

Vazui si io pe Ashi Alala, dar...asa mare e?- ma refer la varsta. Adica cel mare este Ashi Alala? Daca da, pai atunci iti spun ca trebuie sa-mi dai adresa...ca sa stiu si eu de unde imi pot lua iubitul!
Doamne, ce frumusete de copil!

Pupici!

Care din ei?
Al mare sau al mic?
Nici unul nici altul nu-s de dat. Inca!!

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_nr1 spune:

felicitari pt bb.mai am 1 luna si astept si eu un ingeras in viata noastra.abia astept dar am si multe emotii.eu tot timpul am fost alintata,toti ma considerau copilu,chiar si la servici,iar acum brusc trebuie sa ma maturizez.sa ma ajute Dumnezeu sa fie totul bine.pupici dulci la bebei tai.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jojo_nr1

felicitari pt bb.mai am 1 luna si astept si eu un ingeras in viata noastra.abia astept dar am si multe emotii.eu tot timpul am fost alintata,toti ma considerau copilu,chiar si la servici,iar acum brusc trebuie sa ma maturizez.sa ma ajute Dumnezeu sa fie totul bine.pupici dulci la bebei tai.

Jojo draga mea,
nu am decit unul. Daca taica-su are suzeta in gura nu inseamna ca-i bebe ci doar infantil.

Ai sa vezi ca o sa fie bine si instinctele materne vor guverna.
Nu-ti fie teama. Sintem aici,nu?
Si te sustinem.

Multa sanatate si nastere usoara.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Si ultima noutate.......

Cum spuneam acum citeva zile, Rashid a trecut de la picturi la cintari.

Are o mini orga cu microfon si karaoke si se jeleste toata ziua pe ea.
El bate la clape, tot el interpreteaza ,tot el aplauda si tot el isi cere bisuri.
Adica...el centreaza,el suteaza el marcheaza.
Si ca treaba sa fie mai cu spor ii cere lui Ghevara sa-i fie cor.
Repertoriul este variat. De la "Living la vida loca" la "Foaie verde de pe cai,ti-am zimbit de sub tramvai".Evident,in varianta araba.

De alaltaieri ba chiar a inceput sa dirijeze. Incepuse sa adune de prin casa tot ce semana a bageta. Si cum multe nu serveau ca bageta am inceput sa-i dau cite o spagheta (nefiarta) ca inlocuitor.
Daca se rupe,am o punga-ntreaga,se aspira usor,nu produce diaree la inghitire,etc...alte considerente.

Ieri insa,curios!, nu mi-a cerut decit de ori "baghete".
Si cinta de mama focului.Acompaniat bineinteles de Ghevara.Imaginati-va balamuc.
Stiind ca are tendinta sa-i paseze "baghetele" lui Ghevara cind sint prea scurte am intrat la el in camera sa vad daca nu ineaca papagalul.

SOCCCCCCCCC!, oameni buni!

Nici urma de "bagheta". Probabil rapus de atita efort muzical,Rashid a decis ca un brat al ochelarilor mei poate tine loc de "dirijabila".
Numai un brat,ca restul ochelarilor era pe post de guma de mestecat la Ghevara in cioc.

Am vrut sa ma "reped" in amindoi. dar nu m-am putut abtine si am ris cu lacrimi.
Aveam trei variante.
1. Sa-i dau una la poponetz sa priceapa rostul ochelarilor
2.Sa-l fac pe Ghevara cu umplutura de orez la cuptor
3. Sa-i pun o carioca-n mina si sa-l trimit la vechile preocupari. Nu de alta dar un kil de vopsea e mai ieftin ca o pereche de ochelari.

Stiti pe care am ales-o?

Niciuna!

Mi-a "bagat la clape si microfon" o dedicatie de genul "Cine-anfipt laleaua-n brinza" si.......m-am topit!
Apoi mi-a cerut sa-l aplaud si mi-a dat un pupiccccccccc mai dulce ca mierea!

Comentarii? Of course not!

Cu sinceritate,Aisha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

meyyy,de unde le scoti ca mor de ris.
E un duuulce Ashi !!Sa va traisca si sa te "frajeasca " cit mai mult cu dedicatiile lui.Cit despre pictura eu ma abtin,am patit-o ieri.
Unicul talent din famelie,Amira,si-a demonstrat calitatile artistice pe peretele din hol,alb ca neaua.Si pe o suprafata considerabila,probabil vroia sa deschida galeria de arta curind,era presata de timp.
Am vazut negruuuu in fata ochilor,instead of red and blue,culorile cu care pictase ea.
Si dai si freaca neniculesi azi ma dor degetele.

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

meyyy,de unde le scoti ca mor de ris.
E un duuulce Ashi !!Sa va traisca si sa te "frajeasca " cit mai mult cu dedicatiile lui.Cit despre pictura eu ma abtin,am patit-o ieri.
Unicul talent din famelie,Amira,si-a demonstrat calitatile artistice pe peretele din hol,alb ca neaua.Si pe o suprafata considerabila,probabil vroia sa deschida galeria de arta curind,era presata de timp.
Am vazut negruuuu in fata ochilor,instead of red and blue,culorile cu care pictase ea.
Si dai si freaca neniculesi azi ma dor degetele.

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Hannen,eu doar relatez ce "simturi" are Rashid.
El este regizorul si actorul.
Eu...doar spectator.

Ai vazuuuuuuuuut!
Si Amira poate!
Ar fi bine sa-i cuplam si sa punem ban la ban poate reusim sa deschidem o galerie de arta...bebelushana!

Cu sinceritate,Aisha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni-k spune:

De mare exceptie preocuparea actuala a lui Rashid! Nu numai ca e dulce foc si o incanta pe mamica lui cu hituri care mai de care, dar poate fi un semn ca si-a inceput la o varsta frageda cariera muzicala! Mai stii?
In ceea ce priveste colaborarea lui cu Ghevara, eu zic sa stai linistita ca nu si-a descoperit inca pasiunea pentru medicina! ( care se trage din familie ) In acest fel papagalul putea fi pus in pericol in orice moment de o "operatie" mai mult sau mai putin reusita !

Asa ca....iti doresc sa te bucuri de scumpicul Rashid care ne incanta tot timpul cu nazdravaniile lui !

Moni-k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sa-ti traiasca baiatul, e tare frumusel. Si nazdravan, dar care nu e ?!
Sa fie sanatos, fericit si sa aiba parte numai de lucruri bune in viata !

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput